Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Keeperben nem érdekelne? Hátha tető alá hoznánk azt a régebbi üzletet is.Gareth Tello írta:Bob, jelzem, simában Luis Scola érdekelne.
Én vagyok, de egyelőre még nincs nagy tömeg ahogy nézem. Szerintem amúgy hetente kell majd új csapatot összerakni, de megesküdni én sem mernék rá.Xanthor írta:Aki játszott NFL fantasyt és akár aki nem, ha szeretne fantasyt játszani a playoffban csatlakozzon a playoff challenge csoporthoz amit csináltam:
Név: Eurobarca Playoff
Jelszó: eurobarca
Ha nem ismernétek, a lényege: nem draft van, hanem mindenki az összes játékos közül választhat, 1 QB, 2 RB, 2 WR, 1 TE, 1 K, 1 DEF, szóval egy hagyományos fantasy csapat flex nélkül. Azokat a játékosokat kell kiválasztani akikről úgy gondolod, hogy a legtöbb pontot fogják szerezni a playoff során. Azokat érdemes akikről úgy gondolod, hogy sokáig lesznek harcban, mert a divisional roundban duplázódnak, a championship roundban triplázódnak, a super bowlban pedig négyszereződnek a szerzett pontok.
Amúgy nekem se teljesen világos, mert a szabályoknál az van, hogy minden héten lehet állítani, de az "Fantasy Live" műsorban nem azt mondják, illetve a szakértőknek is úgy van összeállítva a csapatuk, hogy vannak olyanok akik nem játszanak a wild card körben, aminek máshogy nem lenne értelme.
Szóval akinek van kedve az csatlakozzon és majd meglátjuk hogy van
The January Wildcard can only be used after Gameweek 21 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 24 ends (2 Feb 11:30).Game90 írta:Ezt a wild cardot meddig lehet ellőni? Mert ameddig tart az átigazolási időszak, addig nem szívesen használnám el.
A wild card jót tett a csapatomnak, szóval nem lesz könnyű dolgod.kanty írta:A keeper-t itt fogom megbosszulni.
Jövök.Gareth Tello írta: Code to join this league: 100083-565973
Gyertek, gyertek.
Ez melyik ligában volt?socio66 írta:drummond-ért én is cserélni akartam, de a kiküldött ajánlatomra nem jött válasz egy hétig kb, aztán visszavontam.
erre egy nappal később látom hogy pending trade-ben van..
most tényleg nagy kérés, hogy rejecteljétek, vagy küldjetek countert, vagy akármit, ha veszem a fáradtságot, hogy ajánlatot küldök?
ez miről is szól tulajdonképpen?Gareth Tello írta:Érdeklődés hiányában is megcsináltam azért a head-to-head league-et PL-fantasyban, bár lehet, hogy kantyval ketten leszünk csak benne.
Code to join this league: 100083-565973
Gyertek, gyertek.
A keeper-t itt fogom megbosszulni.Gareth Tello írta:Érdeklődés hiányában is megcsináltam azért a head-to-head league-et PL-fantasyban, bár lehet, hogy kantyval ketten leszünk csak benne.
Code to join this league: 100083-565973
Gyertek, gyertek.
Hát igen, tudod jobb GM, jobb chemistry Nálam mindenki jobban teljesít (ezért is állok a 3. helyen....hátulról )Slither írta:Jah, olyan jo csereket kottunk hogy csak na.Eazzy írta:Mind Noah, mind Lawson tőlem került Slitherhez. sőt Billups is, aki azóta FA
Eddig csak Hordford hozta magat a toled kapott emberek kozul, tobbiek mind alulteljesitenek miota nalam vannak.
Jah, olyan jo csereket kottunk hogy csak na.Eazzy írta:Mind Noah, mind Lawson tőlem került Slitherhez. sőt Billups is, aki azóta FA
Hmm, azért sokaknál van sok sérülés, de hogy nálam visz mindent ez, azért az is biztos. Mind Noah, mind Lawson tőlem került Slitherhez. sőt Billups is, aki azóta FA, most Mo ment el tőlem sérülten, de még maradt így is egy jó 5 emberem aki vagy állandó sérült, vagy folyamatosan kiesik rövid időreBob_Marley írta:Eazzyvel megköttetett 1 cserénk, hell yeah Mo Williams 6 hét off Mindegy ezen nem múlik, Stoudemire felépült, jó vagyok az ilyenekben, hogy várni kell a felépülést , mindenesetre a cseréjét Tinsleyt felvettem FA-ról.
Slithernél hasonló a helyzet, Noah, Lawson, nálam Nelson, Anthony stb, izgalmas kis csata.
MyTeam/Manage IRneobarca írta:
Itt is egész tűrhető a csapat, bár a sérülések bekavartak és megint kinéz egy vereség. Pedig milyen szépen indult. Viszont Bob! Ezt a IR listát hol találom? Egyszerűen nem jöttem rá. Én is éltem volna alehetőségével ha vágom hol van...
Engem ne tegyetek ki, igaz az fa piacon nem vagyok jelen, de azon kívül építgettem a csapatom(legalábbis a keeperben).Slither írta:meslija is elegge eltunt, szoval ha most hetvegeig nem jelenik meg ujra, akkor killerzone utan az o helyere is kereshetunk uj embert.
Én elfelejtettem csapatot állítani, úgyhogy örülhetsz az eheti győzelmednekGareth Tello írta:Na, keeperben egész jó napom volt, amolyan születésnapi ajándékként, Beal 22 pontja jókor jött, Kobe hozta a szokásos 30 fölötti pontját
Hát itt nem lesz kérdés, ki fog nyerni. Annyi a sérültem, hogy nincs esélyem. Persze nekem alapjáraton is sikerült sérülteket draftolnom mint Bynum. Mellesleg ahoz képest, hogy tök utolsó voltam 3 W után a 10. hely totálisan elfogadható, mi több, meglepő... Ezzel a kerettel... Pfff...Ordog írta:Kövi ellenfelem Melodama, győzzön a jobbik!!!
Itt is egész tűrhető a csapat, bár a sérülések bekavartak és megint kinéz egy vereség. Pedig milyen szépen indult. Viszont Bob! Ezt a IR listát hol találom? Egyszerűen nem jöttem rá. Én is éltem volna alehetőségével ha vágom hol van...Bob_Marley írta:ESPN meg továbbra is halál, nagyon sikerült mellélőni 1-2 emberrel, lsd Hibbert és társai (plusz utólag jöttem rá, hogy Bogutot is az IR listára kellett volna tennem, ahelyett hogy kidobom s más tegye IR listára, szokni kell még a felületet ), s Wall meg nem tudom mit csinál, úgy volt November 30-án játszik...Mondjuk lehet 2013-ra gondoltak
Én magamra ismertem. Mentségemre szóljon, hogy az ünnepek alatt nem sok időm volt, csak felnéztem, csapatot állítottam oszt annyi. Az ajánlatodat láttam, ebben a formában nagyon nem játszik, de azért nem utasítottam el egyből, mert gondoltam nézek valamit, ami jobban tetszik, de egyelőre nem találtam.socio66 írta:kicsit lehetne aktívabb a liga, van olyan ajánlatom, amire már egy hete nem jön válasz, de a többi is napok óta függőben van.
nem igazán értem, hogy ha valaki napi szinten kezeli a csapatát, akkor hogy-hogy nem néz rá ezekre.
Én is kijátszottam, van Persie jött hozzám is, ez alap, főleg, hogy most számoltam ki, hogy 7 pontot átlagol.Bob_Marley írta:PL fantasyban kijátszottam a wildcardot, s totál átalakítottam a dolgokat
kantynál vanPersie állandóan a csk, meg másnál is, aztán állandóan hoz egy csomó pontot.
S ez látszik jó taktikának, úgyhogy én is váltottam a legyen kiegyensúlyozott csapat, s minden csapategységre jó játékos elvről, az előre 3 támadó, középpálya szintén 3 kiemelkedő emberke, védelembe olcsók aztán had szóljon, éppen hogy van 11emberem a többi kuka, legolcsóbb játékosok
Nem rossz, de Fortuna is kellett a 6-6-hoz.kanty írta:Kicsit meglepett a keeper, de van ez így, nem rossz GT csapata.
Kidobtam azt a suta Beasley-t, úgyhogy biztos, hogy következő alkalommal parádézni fog.Game90 írta:ha azt a suta Beasley-t kidobtad volna