Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem csak miatta néztem A Sport tv-s meccseket megnéztem, nekem mindegy volt, hogy ki játszik.Mardel írta:Akkor ha csak miatta néztél NFL-t ritka egy unalmas szezonod lesz!
Nagyon nem szurkolok senkinek sem, de Vick a kedvencemKrojf írta:Ki melyik csapatnak fogja tolni a respektet és kinek melyik
gigasztár a kedvence?
Tudom.Atesz írta:Knicks szurkoló volt.Slither írta:Noaht nagyon bírom. Bemutatásánál is komoly fejjel mondja, hogy a Bullst mindig is utálta, gyerekkorában sokat sírt miatuk (kedvenceit mindig megverték).
A feje azzal a bozonttal hatalmas.
Egy szóval nem mondtam, hogy a többi jóAtesz írta:Nem kötözködésből, de azért az Lakers védekezés egy rakás sz@r....Itt is nézzed meg a többi embert is!!!
Én erről nem is tudtam Mondjuk jó kis tejfeles szájú voltam még akkor. Csak arra emlékszem hogy amikor Orlandós mezt akartam nem tudtam dönteni [/quote]Lord Dragon írta:Alig utálták egymást!!!Atesz írta:Wááá, deszerettem a Penny, Shaq kettőst az Orlando Magicben Anno ő miattuk kezdtem el NBA-t nézni
Knicks szurkoló volt.Slither írta:Noaht nagyon bírom. Bemutatásánál is komoly fejjel mondja, hogy a Bullst mindig is utálta, gyerekkorában sokat sírt miatuk (kedvenceit mindig megverték).
A feje azzal a bozonttal hatalmas.
Én is bealudtam sajnos!grecki írta: Honnna szeded le? Tegnap jól bealudtam, 3kor ébredtem fel, és akkor sem lehetett nézni. Ahogyan olvastam a hszeket, végig nem volt pikcsőr. Szóval, melyik oldalról szeded le?
Honnna szeded le? Tegnap jól bealudtam, 3kor ébredtem fel, és akkor sem lehetett nézni. Ahogyan olvastam a hszeket, végig nem volt pikcsőr. Szóval, melyik oldalról szeded le?Mardel írta: Hohhohhóó, ne is mondd barátom! Már napok óta nfl lázban égek!
Vasárnap hajnalban már megtekintettem a Giants - Panthers meccset, de azért a mai jobban mozgat!
Nagyon kíváncsi vagyok a fiatalokra, talán leginkább Huntra meg Gaddisra! Considinet szeretném látni jól játszani, mert ha hosszú ideig nem számíthatunk Dawkinsra, akkor igazán szükség van egy jó SS-re! Aztán nem tudom, hogy Donovan pályára lép-e, bár nem hiszem, de jó lenne őt látni pár percig is!
Nagyon kíváncsi vagyok a LB sorunk működésére is! Remélem jobb lesz a futás elleni védekezésünk, mint tavaly! ...szóval mindenre kíváncsi vagyok!
Az meg külön parádé, hogy két kedvenc csapatom játszik egymással!
Mindenképp megnézem a meccset, azt hiszem hnap le is töltöm, mert nálam ez a rohadt sopcast néha el-elmegy, és nem szeretnék semmiről lemaradni!
Alig utálták egymást!!! [/quote]Atesz írta:Wááá, deszerettem a Penny, Shaq kettőst az Orlando Magicben Anno ő miattuk kezdtem el NBA-t nézni
Hohhohhóó, ne is mondd barátom! Már napok óta nfl lázban égek!grecki írta:Mardel!
A hosszú kényszerpihenő után ismét láthatjuk a Phillyt! Hajnal egytől a Baltimore lesz az ellenfél az első előszezon meccsen! Én a gép előtt kuksolok majd, az egyszer fix! Hasonlót javasolok neked is!
Azért a tánctudása sem a legjobbAzért Noahnak itt is van egy feje!!!
Pl. Smush Parker? Elég jól védekezik...Plusz irányítóban sem áll túl jól a Miami.
Hát nem tudom, igencsak öregecske az a csapat, ráadásul a legjobb tripladobó (Kapono) is távozott, ráadásul nem lehet tudni mi lesz Posey sorsa. Vagy marad vagy lehet S&T lesz a Warriors-szal Pietrusért...Plusz irányítóban sem áll túl jól a Miami.grecki írta:Shaq segít neki megnyerni az elmaradt aranygyűrűt...
Remélem! Talán nem túlzok, ha azt modnom, hogy a legkedvesebb játékosom!
Mindenesetre én kiváncsi leszek mennyi van még benne. Mpndjuk nyílván nem a kezdőbe szánják.grecki írta:Juppi!Game90 írta:Ez már nem csak pletyka:
Anfernee "Penny" Hardaway Miami
Újra Shaq csapattársa lesz