Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
sjay
Entrenador del Barça

2015.05.03. 18:00:20

Balinho írta: Amúgy érdekes, hogy Klicskóékra, meg Erdeire azt mondták, hogy azért nem kellenek Amerikába, mert taktikus, ésszel vívó ökölvívók, akik emiatt unalmasak. Ehhez képest, amit Floyd hoz semmivel nem izgalmasak, mint egy Szomszédok-epizód.
Hát, ha Floyd nem amcsi lenne, tuti tennének rá magasból, így viszont a hírhedten patrióta nemzet a keblére ölel egy olyan ökölvívót, aki láthatóan sokkal inkább ésszel, mint ököllel "játszik". Egyébként a nézőtéri visszhangokból azért nem olyan egyértelmű az a tény, hogy óriási kedvenc lenne otthon. :)
zola8787
Director del Fútbol

2015.05.03. 15:50:55

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/ma ... ol-2411257

Chelsea-s meg a Mou-s párhuzam nagyon jó, én is egyből erre gondoltam + a Messi-s poén is állat :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2015.05.03. 14:45:44

Egyébként még annyi hogy Pac semmivel sem volt rosszabb mint az utóbbi pár meccsen(Algieri, Rios, Marquez) de az ő repertoárja eléggé korlátos ha nem egy statikus célpont áll előtte.
Egyszerűen Mayweather sokszorosan túlgondolkodta és megtette volna 5 évvel ezelőtt is mert igaz hogy talán több kraft volt Pacman-be is de Mayweather is kopott valamelyest illetve a kezével folyamatosan probléma van és kevesebbet is vállal már mint ami benne lenne a bunyójában.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.03. 14:23:44

Akkor most Floyd úgymond beparkolta a buszt? :-s :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2015.05.03. 18:01:57-kor.
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.05.03. 14:07:53

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.03. 11:42:42

Burtális szinten védekezik May, elképesztő ahogy eltáncol,elhajol, egyszerűen alig lehet hozzáérni.
De ez a stílus miatt sosem lesz közönségkedvenc ott, egyszerűen nulla látvánnyal dolgozik, lehozza a meccset ezzel a védekező-közbeütő stílussal, aztán ennyi. Nem látványos, kevésbé szerethető.
Olyan mint Bradley, csak 5-6 szinttel magasabb tudással.

Én mindig is a verekedős bokszolókat szerettem.
Ezért kedveltem meg Pac-et,és ezért volt rossz látni az utóbb években,hogy átment taktikusságba,és óvatoskodott. Főleg a MArquez elleni pofon után volt ez látható.
Nekem a Morales elleni csatái etalonok a 2000es évek ökölvívásában, nah azt bármikor újranézem, szenzációs,mindkét féltől.
De a Barrera elleni meccseit is említeni lehet.

Én mindig ezeket a típusú bokszolókat szerettem, ezért sem hoz lázba May, vagy Klitschoék sem érdekeltek sose.

A tegnapi meccs margójára:

http://9gag.com/gag/a1eBqy6?ref=fb.s" target="_blank
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.03. 11:30:49

na, tényleg nem volt akkora meccs, aminek be lett harangozva.
azt is mondták páran előtte, h manny az ilyen tökéletesen védekező gyerekek ellen már nem akkora, mert nem tudja felőrölni őket, már nem olyan gyors és nem is tud különösebben újat húzni, ha ilyen a szitu. ez sajnos be is jött. nem nagyon értettem a közönség fütyülését a végén, mert az igaz, h nem látványos, de azért arra a szintre is el kell tudni jutni, amit mayweather csinál, azt a gyereket egyszerűen nem lehet úgy megütni, h értékelhető nyoma legyen, max akkor megy le, ha puskával lövik agyon. sztem amir khannak sem fog sikerülni.
nagyon sajnálom mannyt, évek óta szurkoltam ezért a meccsért, de ki lehetett hozni a feketét győztesnek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.03. 11:22:45

PCsabi írta:kép
köszi a képet,nekem kicsit sántít,de majd rákérdezek az UPC-nél,hogy hozzánk biztos jó meccset sugároztak e le.

Kíváncsi vagyok, Kahnt ráengedik e May-re,vagy vele is eljátszák a bújócskát. Bár nem hiszem,mert vele nem várhatnak arra,hogy megkopjon,mert az sok idő, May meg idősebb már. Ezt még Pac-el el lehetett játszani.
Bár Kahnt meg nem tartom akkora bunyósnak mint Pac-et, de hátha ő meg tudja verni Floydot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Balinho
Entrenador del Barça

2015.05.03. 10:08:57

kanty írta:Nagyon sima és unalmas volt. Mondjuk lehetett sejteni, hogy kb. ez lesz, Mayweather egyszerűen jobb bokszoló. Amennyire irritáló, antipatikus személyiség az életben annyira egy zseni a ringben, a boksz-IQja mérföldekkel magasabb, mint Pacmané.

Ebben ennyi volt, visszavágó nem hiszem, hogy lesz, de nem is érzem szükségesnek.
Hát azért mindenesetre kár, hogy eddig húzták-halasztották a szembenézést egymással, mert Manny stílusa kevésbé kor- és időálló, mint Mayweatheré.

Amúgy érdekes, hogy Klicskóékra, meg Erdeire azt mondták, hogy azért nem kellenek Amerikába, mert taktikus, ésszel vívó ökölvívók, akik emiatt unalmasak. Ehhez képest, amit Floyd hoz semmivel nem izgalmasak, mint egy Szomszédok-epizód.

Visszavágóra tuti nem kerül sor, jó ha fele ennyi pénzt tudnának kisajtolni abból a meccsből, azok után, hogy mekkora csalódás ez a meccs. Azt a blamát meg nem hiszem, hogy vállalnák!
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.03. 08:24:31

már mindent elmondtatok, többet nem igazán lehet hozzáfűzni...
sokkal simább volt, még annál is, amit kb vártam, ez a gyökér a világ legjobb bokszolója, pont.
és valószínüleg ugyanez lett volna a helyzet, ha évekkel ezelőtt találkoznak akkor is.
áhh ráadásul a spurs is lezakózott la-ben, ez mondjuk nem az én hajnalom volt...
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2015.05.03. 07:45:04

Nagyon sima és unalmas volt. Mondjuk lehetett sejteni, hogy kb. ez lesz, Mayweather egyszerűen jobb bokszoló. Amennyire irritáló, antipatikus személyiség az életben annyira egy zseni a ringben, a boksz-IQja mérföldekkel magasabb, mint Pacmané.

Ebben ennyi volt, visszavágó nem hiszem, hogy lesz, de nem is érzem szükségesnek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2015.05.03. 07:40:16

Unalmas, sima meccs volt. Iskolabox.

A meccs után Pac volt a legjobb, hogy szerinte ő nyert.
csababarca írta:May sem találta el többször tisztán,sőt. Konkrétan volt egy felütése, két jobbegyenese, meg egy horog ami talált tisztán.
Pacnek is volt ennyi bőven.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.03. 07:38:46

Ez nemhogy az évszázad meccse nem volt, de még az évtizedé sem.
Nem véletlen, hogy 1,4-es oddsz volt az amerikainak adva.
Szegény Pacman meg azt hitte a meccs után, hogy ő volt a jobb. :mrgreen:
Unalmas, maszatolás volt az egész.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.03. 07:06:59

Bob_Marley írta:Leszögezem, hogy nem értek hozzá, bokszot is alig nézek, de nekem mint laikusnak ez totál egyértelmű volt. Olyan volt mint ha valaki fogná a másik fejét az alul lévő meg cséphadarva próbálja megütni, de el se éri. Mayweather nagyon jól csinálta ezt, hogy mindig csak beszúrt egyet, elmozgott, beszúrt, elmozgott.

Ez igaz.
Ezt láttam én is,hogy Pac alig tudja megütni.
De ez fordítva is bőven igaz volt, May sem találta el többször tisztán,sőt. Konkrétan volt egy felütése, két jobbegyenese, meg egy horog ami talált tisztán.
Pacnek is volt ennyi bőven.

Szóval én csak ezt a nagy fölényt nem értettem, meg a sport1es ámokfutásokat meccs alatt.
Kb minden menet olyan volt mint az első. Az meg olyan volt,hogy szimpátia alapján oda lehetett dobni akárkinek.

Egyiknél kiemeljük,hogy nem lehetett megütni, másiknál meg ezt nem vesszük számba.

Mindegy, jobb bunyós May, csak én nem értem miért nem vállal többet, mert mai Pac ellen lehetett volna villantani valamit. Ehelyett csak bújt a fedezékébe, meg körbe-körbe szaladgált.
Amúgy valószínűleg ha csúcs Pac találkozik Mayel,akkor is hasonló lett volna a meccs képe, kicsit több találattal filippínó részről. De nagyjánól ez az ultradefenzív nézhetetlen vacak lett volna.
P.Kluivert9
Barça B

2015.05.03. 07:05:13

csababarca írta:legalább annyit talált,ha nem többet
Melyik meccsen?mert ma allig allig talált tisztán!sima volt nagyon sajnos :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.03. 07:02:38

Leszögezem, hogy nem értek hozzá, bokszot is alig nézek, de nekem mint laikusnak ez totál egyértelmű volt. Olyan volt mint ha valaki fogná a másik fejét az alul lévő meg cséphadarva próbálja megütni, de el se éri. Mayweather nagyon jól csinálta ezt, hogy mindig csak beszúrt egyet, elmozgott, beszúrt, elmozgott.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.03. 06:55:09

Én nem igazán értem a mai bokszot.
Szóval itt az a jó, az kap pontot, aki végig futkározik,leforog, és alig üt?
Mert May ezt csinálta, ultradefenzív bokszot mutatott, néha beszúrt.
Pac legalább annyit talált,ha nem többet.

Nah mindegy nem idegeskedek,mert full Xes meccs volt. Sőt Mayt is ki lehetett hozni, de nagyon becsapós az amit csinált. A menetek felét kb a gesztusaival nyerte meg, sugallta hogy övé, holott volt 3-4 menet,amikor nem is emelte ütésre a kezét

Nekem ez nem boksz amit az amerikai csinál, ez teljesen más sport, menekül, nem vállal fel semmit.
Pedig szerintem képes lenne rá,hogy domináljon,és üssön,de nem azt csinálja. Érdekes.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.05.03. 06:50:52

Jó lenne látni egy visszavágót, ahol Pacman méltó ellenfél tud lenni valamennyire, mert ez így gyerekjáték volt. Azt hittem, legalább az utolsó 2 menetben beindul leszegett fejjel püfölni még akkor is, ha esetleg akkor a padlón végzi, mert ez végig kevés volt. Semmi koncepció nem volt a filippinó boxában...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.03. 06:25:58

Nyilván nem ez a legfontosabb, de zseniális, hogy Agassiék száj tátva nézik, meg izegnek-mozognak. Tom Brady? Meg se mozdult még az arca. :D

Meccsel kapcsolatban pedig az asszonyt tudom idézni: A törpe nem éri a csokit. :lol:
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.05.03. 06:23:33

Eddig tükörsima...
6 menet lecsorgott és Mannynek semmi ellenszere nincs.
daffy
Madridista

2015.05.03. 06:03:56

Hát elkezdődött ez is. (pont mikor költözök...)
Kíváncsi vagyok,hogy a vesztes visszavonul-e.
Manny-nek drukkolok,szerintem pontozással May nyer. Amerikában nagyon el kell verni és szerintem elmegyünk a végéig.
PCsabi
aka Game90

2015.05.03. 05:55:18

Floyd Mayweather will earn Lionel Messi's yearly salary in 5 minutes tonight.

Amúgy valaki jól írta, hogy ezzel a meccsel csak May veszíthet.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.05.03. 05:47:09

Most már lassan tényleg kezdődik!
Nem vagyok egy nagy box rajongó, de a nagy meccsekre azért én is kíváncsi vagyok. Én Moneynak szurkolok, mert szeretem a makulátlan mérlegű boxolókat és annyira nem foglalkoztat, hogy amúgy egy paraszt. A boxban hihetetlen munkája van és félelmetes a mérlege. Manny könnyebben szerethető figura, de nekem egy kicsit ész nélküli boxolónak tűnik. Igazi cséphadaró, míg a túloldalon egy olyan ember van, akinek a kisujjában van minden, amit ebben a sportban érdemes megtanulni.
Kíváncsi vagyok nagyon, hajrá!
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.05.02. 20:07:07

Boixos írta:azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
nagyon kemény ez az egész, ha agyonvernének sem tudnám megmondani, hogy mi lesz a vége.
mondjuk nálam az szól mannybátyó mellett, h ilyen darálós, gyors, erős gyerekkel talán még nem talákozott mayweather, őmellette viszont az, h paquiao sem futott össze még ennyre szépen bokszoló (és ezt a rettenetesen összeszedett, hihetetlenül pontos és erős bunyót a 12.ben is prezentáló) emberrel.
nálam 51-49 manny, de csak a személyes szimpátia miatt.
Nekem is Manny a kedvenc, ha már boksz.

Azért az is sokatmondó, hogy a mérlegelésnél az amerikai közönség Manny mellett állt, ováció kísérte,illetve jóval nagyobb mint Floydot 8) Persze sajnos bőven megvan a tudása,h megverje Mannyt,de az arcának amúgy sem kellene már tovább nőnie, hajrá PacMan!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2015.05.02. 19:54:53

Boixos írta:azért annak valahol örülök, hogy pacmannak csupa olyan fazon szurkol, akik amúgy is szimpatikusak számamomra. az ellenfelet támogatókat inkább hagyjuk...
Meglepő lett volna, ha az ilyen Diddy/50 Cent/LBJ/Jay-Z/Snoop-féle arcok Pac-nek szurkolnának :D

Én Money-nak szurkolok, szerintem pontozással be is húzza.
Válasz küldése