Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
westerngom írta:ez megint gyilkos volt...Bob_Marley írta:Douglas újabb kupája.
Mathieut minimum a jelöltek közé lehetett volna tenni. Szerintem nagyon jó volt ma, persze a MoM Piqué, de Iniesta is nagy volt Messi meg igazi klasszis.palesz77 írta:Lehet szavazni.
Nehéz meccs volt, de meglett.. Hatalmas grat a srácoknak, itt vért izzadt ma mindenki. Nekem Ini volt a MoM, amit leművelt ma az parádé, ember nem tudta szabályosan szerelni kb, nagyon tetszett ma is az öreg. De Piqué és szinte bárki kiemelhető, Messi is milyen gólpasszokat adott.. Hatalmas grat a srácoknak, nem egy gálával zárult az év, de egyáltalán nem bánom, nagyon nagyot küzdöttek ma a srácok.
ez megint gyilkos volt...Bob_Marley írta:Douglas újabb kupája.
Lesérült.Atalanta írta:Még nagyobb hiba! Suarez is le... Grat! Ez nem akar nyerni? Ilyen egy ostoba embert! Közünk nincs a meccshez, erre leviszi a góllövőnket, éés a labdaszeruzőt! Megőrülök!!!!!!MIÉRT NEM A NEYMART????!!! MIÉÉÉÉRT!!!????
Bocs, azt tényleg nem, csak hozzászoktam, hogy mi nyerjük a BL-t.Motaro írta:Az Európai Szuperkupát hogy is?LG írta:Én a bajnokság megnyerésével már maximálisan elégedett vagyok a szezonnal, a kupa jóval kevésbé érdekel, de ha már bejutottunk a döntőbe, akkor húzzuk be ezt is.
Volt olyan szezon, mikor Klasszikusokból volt annyi, hogy már könyökünkön jött ki, most a Sevillából lehet majd elegünk, ma Királykupa döntő, az új szezon elején meg a Spanyol és Európai Szuperkupát is velük játsszuk. Vicces lenne, ha a két bajnoki mellett még a kupában és a BL-ben is összekerülnék velük még +2-2 meccsre.
Az Európai Szuperkupát hogy is?LG írta:Én a bajnokság megnyerésével már maximálisan elégedett vagyok a szezonnal, a kupa jóval kevésbé érdekel, de ha már bejutottunk a döntőbe, akkor húzzuk be ezt is.
Volt olyan szezon, mikor Klasszikusokból volt annyi, hogy már könyökünkön jött ki, most a Sevillából lehet majd elegünk, ma Királykupa döntő, az új szezon elején meg a Spanyol és Európai Szuperkupát is velük játsszuk. Vicces lenne, ha a két bajnoki mellett még a kupában és a BL-ben is összekerülnék velük még +2-2 meccsre.
Bajnoksag + kupa NEM MUTATNA ROSSZUL???NEM MUTATNA ROSSZUUUL???Nero. írta:Remélem behúzzuk, azért a bajnokság+kupa nem mutatna rosszul, viszont lehet az én fejembe van a probléma, de jobban érdekel, hogy jövőhéten ne a Real nyerje a BLt mint az esetleges mai kupasiker.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Jobban utalod a rivalis csapatot,mint amennyire szereted a "sajatod". Te nem vagy igazi drukker.Nero. írta:lehet az én fejembe van a probléma, de jobban érdekel, hogy jövőhéten ne a Real nyerje a BLt mint az esetleges mai kupasiker.
igen, a Te fejedben van a problémaNero. írta:Remélem behúzzuk, azért a bajnokság+kupa nem mutatna rosszul, viszont lehet az én fejembe van a probléma, de jobban érdekel, hogy jövőhéten ne a Real nyerje a BLt mint az esetleges mai kupasiker.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Remélem behúzzuk, azért a bajnokság+kupa nem mutatna rosszul, viszont lehet az én fejembe van a probléma, de jobban érdekel, hogy jövőhéten ne a Real nyerje a BLt mint az esetleges mai kupasiker.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar