Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És nyer az Ajax is!Nero. írta:Pl. szerintem ma nyer a Tottenham
Jogos., sőt mindig van meglepetés.divadka írta:Többen emlegitik itt, hogy mi lesz a Liverpool ellen.
Egyelőre még a Porto-United elődöntő is elképzelhető.
"Akkor menjünk át a hídon, ha odaértünk."
Igen, talán ez lesz a kulcsfontosságú dolog, ha a fő fegyverüket kioltjuk, és mellé kijön hogy nálunk játszik Messi és Suarez, akkor elég jó kilátásaink lehetnek ellenük.drobika írta:Szerintem jó nagy erőpróba lesz mind a MU. elleni, és remélhetőleg a Pool elleni is.
A MU nagyon motivált lesz, mást nem is tehet. Klasszikus angol, gyors foci letámadással. Nem nagyon fekszik nekünk, de ha hozzuk a stabilitást, nem fognak tudni gyorsan játszani, akkor szerintem mindkét ellenfél ellen esélyesebbek vagyunk. Vidal-t játszatnám, kellene a keménysége, vagánysága nagyon. Hátul pedig hát nincs mese, nagyon ott kell lenni fejben,a csatárainkon szerintem nem fog múlni, jók, formában vannak,még talán COU is feljebb léphet
A Pep-féle Cityn az idei Lyon is úgy átrohant, hogy az Etiadban jól el lett verve a City, a második meccsen is 2 gólt rámoltak be Guardioláéknak, ehhez képest ellenünk 2 meccsen 1 gólt sikerült szerezniük, azt is totál szabálytalanság után, és úgy komolyabb kontralehetőségük, helyzetük maximum 1 volt.Arthur8 írta:Igazából, nekem van egy kissebb félelmem ezzel az ággal kapcsolatban. Szerintem most pont olyan stílusú csapatokat fogtunk ki, akik ellen mindig szenvedni szoktunk.A MU is és (ha továbbjutunk) a Liverpool is a sebességére fog játszani, hogy minél kevesebb érintőből felérjenek a kapunk elé. A MU elleni párharcban a védelmük gyengesége miatt még bőven több esélyt adok magunknak, viszont a Liverpool és úgy Klopp csapatai általában villámgyorsak és szeritnem a legjobban játszák Európában azt a fajta játékot amit fentebb említettemellem, ezért az nagyon necces lesz, ha lesz. ( tavaly, ahogy átrohantak a Pep féle City-n az félelmetes volt). Most talán jól jöhet Valverde óvatoskodása és az, hogy a régi Barcával ellentétben alkalmazkodik az ellenfél játékához. Én most Coutinho rosszabb formája és Dembele sérülése miatt Vidalt dobnám be a kezdőbe és megpróbálnám uralni a középpályát és megakadályozni, hogy felgyorsulhasson a MU. Nem 4-4-2re gondolok , mert azt én sem szeretem, hanem egy stabil 3asra belül és Vidalra, aki felér a kapu elé, de ott van hátul is. Pár hete a Betis ellen volt fent egyszerre Busquets, Arthur, Vidal és Rakitic és szerintem az akkor nagyon jól működött.
Nyilván csak jóslat volt, amit EV eddigi munkássága és általánosságban Pep óta a bl odavágókon bemutatott produktumok alapján tettem.Stalkyard írta:Szerintem esetleg várjuk meg a meccset. A kontrákba biztos nem fogunk feltett kézzel beleszaladni, helyesen. Amíg az első meccsen Martial meg Lingard a pályán volt volt baja a PSG-nek is.
Jól meg kell oldani a semlegesítésüket, mint ahogy a Lyon ellen. A Lyon is szanaszét futotta, kontrázta a Cityt, és nyertek is ellenük, plusz egy döntetlen, ezeknek ellenünk szerencsére nyoma sem volt.mess2009 írta:ha megnézek egy angol meccset(tegnap:Chelsea-West..)mindig elfog a kétségbeesés attól a tempótól, sebességtől amit ott előadnak!
a kérdés holnap is az lesz szerintem, hogy bírjuk semlegesíteni (visszafogni,lassítani,megakasztani....)és a saját tempónkra leszorítani őket.nem gondolom, hogy gól nélkül megúszhatjuk, a döntő faktort meg ugye tudjuk...Messi. a formájukra én nem nagyon adok ott a képességek bizony megvannak és ez egy más lehetőség, sőt!!! ez nekik most a lehetőség!
az biztos, hogy oda kell tenni magunkat, majd meglátjuk mennyire akarjuk és mennyire bírjuk!
City is játszik.MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy ez a PL-ben miért így van? Liverpool játszik, de a City, MU stb nem.
Ez igaz, remélhetőleg Valverde tudja mit csinál, és kitalál megint valamit.Res írta:Mondjuk én inkább arra gondoltam, hogy az az erős letámadás, amire a jelenlegi MU és főleg a Liverpool képes nem tetszik nekünk.
Nem hiszem, hogy a Juvénak gondja lesz a döntőig eljutni, de ne legyen igazam...
Igen az Atma 0- volt ,de ott volt ellenfél isMessiguru írta: A rossz napot kifogni dologban teljesen igazad van legjobb példa rá h a juve ennek köszönheti h itt van a legjobb 8 között Lehet mondogatni h milyen szervezett volt a juve meg minden de az Atma egy nagy nullát mutatott egész meccsen.
Az ajaxról meg nem szabad elfelejtkezni nehogy aztán roncikát csak duzzogni lássuk