Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Dalotot előre várták előzetesen a szakik és harmadik cb-jük meg nincs is kezdőben,tehát valószínűbb ,hogy fent játszik.Nero. írta:Dalot van rosszul feltüntetve. Ez inkább 5 védős felállás a Unitedtől
Lehet, nekem támadó játékosnak rémlettek, ennyire vagyok képben a MU-nál.Nero. írta:Alapból azok? Mondjuk eredetileg mindkettő LBrecrea írta:Shawból meg Youngból hogy lett szélsőhátvéd? Vagy én vagyok vakon?
igen, Te. young már X éve bekket játszikrecrea írta:Shawból meg Youngból hogy lett szélsőhátvéd? Vagy én vagyok vakon?
Alapból azok? Mondjuk eredetileg mindkettő LBrecrea írta:Shawból meg Youngból hogy lett szélsőhátvéd? Vagy én vagyok vakon?
Semedo azért jobban védekezik a kontrák ellen szerintem, mint SR, gondolom ezért cserélt most EV.Zozzy 5 írta:Jobban örültem volna Vidalnak és 442nek,de biztos tudja, mit csinál. Mindenesetre azt nem lehet mondani, hogy Cou nem kap bizalmat. Semedo miatt aggódok kicsit, a széleket sztem nyomni fogja a united, és a portugált azért enyhén szólva nem a lehetetlen kategória atjatszani, de hátha most magabiztosabb lesz.
Hát az egy dolog. Szerintem Vidal fog kezdeni, illetve Semedo hátul.Alcantara írta:Főoldali cikk szerint Cou kezd és 3 csatárral játszunk.
Jobban örültem volna Vidalnak, az a meló kellene középpályán, amit csak ő tud a keretből.
Ráadásul hétvégén pihent is egyet.
Mindegy, csak két meccsen csapjuk le őket, menjünk tovább.Kiegyeznék egy gól nélküli döntetlennel is (habár most tudtam meg, jobb az egy gólos vereség).
Pontosan. Ez itt a BL, hiába vagy jobb, nem szabad csak 1 meccsre készülni.Nyiri81 írta:Muszáj nyerni. Ez az MU verhető. Nem a PSG vagyunk. Tavalyi Roma elleni fiaskoból remélem tanultak a srácok. Hiába két meccs van. Az elmúlt években mindig csak 1 meccsre készülünk. Ezt el kellene felejteni. Mindkét meccsen maximálisan oda kell rakni magunkat. Liga már esélyes hogy megvan. Nincs kifogás.
rúgunk kettőt akkor kikapni nem fogunk.Res írta:Nehéz meccsre számítok. Egy döntetlennel már elégedett lennék. A lényeg, hogy rúgjunk gólt, ha lehet kettőt...