Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
én úgy értettem, hogy Messi és a két sebes léptű.hajnesz írta: Ha Messi játszik, akkor csak 1 szélső van a csapatban, így meghal a játékunk szépsége. Megpróbálnám Messit középcsatárként, mint a régi dicső időkben, de akkor is hiányozni fog 1 ember a letámadásban.
Persze, arról nem beszélek, hogy Messivel valószínüleg eredményesebbek leszünk, én csak a játék élvezhetőségéről beszélek.
Ha Messi játszik, akkor csak 1 szélső van a csapatban, így meghal a játékunk szépsége. Megpróbálnám Messit középcsatárként, mint a régi dicső időkben, de akkor is hiányozni fog 1 ember a letámadásban.csababarca írta:
mondjuk nem Messi miatt volt ez, ezt pofáztam, hogy a két futóbolondot kell ilyen taktika mellett játszatni, Messi meg lövögethetné be nekik területre/védők mögé a labdákat.
de ha kiválik Messi, akkor Grzes is alkalmas lehet erre.
csak Lajos ne játszon mert komolyan nagyon kellemetlen a jelenléte, annyira kilóg, hogy már fáj.
mondjuk nem Messi miatt volt ez, ezt pofáztam, hogy a két futóbolondot kell ilyen taktika mellett játszatni, Messi meg lövögethetné be nekik területre/védők mögé a labdákat.hajnesz írta:MOM lett...
Igazából én most örülnék, ha Messi nem játszana vagy egy hónapig, sokkal jobban élveztem a második félidőt, mint mikor a 3 öreg játszott elöl.
Ne felejtsd ki Arthurt. A jövőben még egy kicsit a kondícióján javítani kell és kész is a világklasszis. Most kiderül, hogy még a kaput is el tudja találni.frutti55 írta:Dembi, Fati, Grizes, Frenki- Valami ami a focihoz hasonlitott..
Fáj a lába egy rúgástólTomix354 írta:Elfelejtettem hogy meccs van, látom Messi nem jött ki a 2. félidőre. Mi történt?