Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sajnos de szerintem amugy nem kell most ezzel foglalkozni. A harom pontot kell begyujteni, akarhogyan. Kutya hidegben, idegenben, ket kieses utan vagyunk, egy teljesen kenyszeru csatarharmassal… ez egy ilyen lokalis lelektani melypont most.. nem nagyon szamitottam masra.
Okos…
Legmeddőbb csapat vagyunk, de biztos találni olaszoknál, blasz1-ben stb helyeken ilyet.recrea írta: ↑2022.01.23. 21:33:13Vízbe rakok egy törölközőt, aztán nézem, ahogy megszárad, az izgalmasabb
Aki néz egyéb meccseket, létezik csapat, akinek a meccsein kevesebb helyzet van, mint nálunk?
A 14 napos lányom minden este nyekereg elalvásnál, leraktam a meccsünk elé, azóta “kómában van”, felveszem videóra és megvan az altató
miért nem lehet, ez valami belsős vagy liga szabály?
Azokon legalabb tortenik valami. Itt hatul passzolgatunk, meg neha jon szelrol egy beadas. Ugy jatszunk mint egy kiscsapat. Ujpest meccseken erre szoktuk enekelni h kur*a gyenge...
Igen, en meg arrol, hogy egyszerre nem lehet mindenkit. Mirol beszelunk?Barcaforever írta: ↑2022.01.23. 21:38:16Igen, csak én a bal oldalról beszéltem. Nem is akarok egyszerre mindenkit, csak konkrétan Alba sosincs rotálva.
Egyenlőre nagyon fáj ezt nézni...ezzel vallatni lehetne.
Menj már Gratulálok!
Van egyebkent, de valoban kevesebb a helyzet mint kene. Mondjuk ha 4 a 4 ellen igy megyunk, es aztan az 55 millios ifiu titan senkitol nem zavartatva ralicital Dembele legrosszabb loveseire is, akkor tenyleg mindegy is.