Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A végén a Bayern elbukja a bajnokságot, és megint összekerülünk egy csoportba...
Azért most kicsit más a helyzet, mint tavaly vagy azelőtt. Nem csak azért mert egy sokkal minőségibb CSAPATról beszélünk, hanem most első kalaposak leszünk ami sokat könnyíthet.Kovbal88 írta: ↑2023.05.15. 21:29:45Szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt, teljesen más. Viszont a BL-t pont a nagy riválisunk nyeri folyamatosan, ami keserű szájízt ad. Szóval jó lenne ott is helyt állni, de a mi anyagi helyzetünkben, már az is nagy szó, hogy el tudunk indulni a sorozatban.drobika írta: ↑2023.05.15. 10:20:13Szubjektív véleményem, hogy a bajnoki sorozat 38 meccse alapján elnyerni a bajnoki címet többet ér, mint az EL, BL vagy bármely más kupa. Érzelmileg, erkölcsileg.
A pénz más dolog, az másban van tudjuk, de nem ide való most.
Ennek megfelelően gratulálni kell a csapatnak, stábnak, mindenkinek, mert a bajnokságban legjobb teljesítményt hozták a mezőnyből ebben a szezonban.
Emellett a Zamora díj és a Gólkírály cím is valszeg ide kerül, ami szintén nem kis eredmény.
A spanyol kupáért tényleg kár, főleg hogy a Real már szinte ki is esett a Villarreal ellen egy korábbi körben.
Xavi megérdemelte a bajnoki győzelmet.
Szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt, teljesen más. Viszont a BL-t pont a nagy riválisunk nyeri folyamatosan, ami keserű szájízt ad. Szóval jó lenne ott is helyt állni, de a mi anyagi helyzetünkben, már az is nagy szó, hogy el tudunk indulni a sorozatban.drobika írta: ↑2023.05.15. 10:20:13Szubjektív véleményem, hogy a bajnoki sorozat 38 meccse alapján elnyerni a bajnoki címet többet ér, mint az EL, BL vagy bármely más kupa. Érzelmileg, erkölcsileg.
A pénz más dolog, az másban van tudjuk, de nem ide való most.
Ennek megfelelően gratulálni kell a csapatnak, stábnak, mindenkinek, mert a bajnokságban legjobb teljesítményt hozták a mezőnyből ebben a szezonban.
Emellett a Zamora díj és a Gólkírály cím is valszeg ide kerül, ami szintén nem kis eredmény.
Ráadásul csak baseball sapka eladásból.
Gyorsan átnézte tebas(z) a papírokat, szabálykönyv apró betűs részeit, és rájött, hogy jövő évre nem 200, hanem 300 milliós bevételt kell produkálni.Deluigi írta: ↑2023.05.15. 09:33:00jah, gyozelemmel provokaltuk ki a kiesesuket, de ezt nem birtak cernavalvinszentvega írta: ↑2023.05.15. 08:38:20Tebas és a Liga hozzáállását ismerve, nehogy minket büntessenek meg pontlevonással, a szegény Espanol szurkolók provokálása miatt...
le kellett volna fekudnunk nekik vagy mi?
jah, gyozelemmel provokaltuk ki a kiesesuket, de ezt nem birtak cernavalvinszentvega írta: ↑2023.05.15. 08:38:20Tebas és a Liga hozzáállását ismerve, nehogy minket büntessenek meg pontlevonással, a szegény Espanol szurkolók provokálása miatt...
Tebas és a Liga hozzáállását ismerve, nehogy minket büntessenek meg pontlevonással, a szegény Espanol szurkolók provokálása miatt...
Sima meccseken voltam már, de sose sikerül eltalálnom amikor bajnokok lehetnek, így bajnoki ünneplésen sem voltam soha. Idén a Betis meccset választottam, 2 meccs választott elAndris írta: ↑2023.05.14. 23:24:57Altalaban a Catalunya teren van ilyenkor a banzaj.
De ez a lakossage meg a szurkoloke. A csapat a varosban majd egy elore megtervezett utvonalon megy busszal, egy elore bejelentett napon.
Nem aggodnek, tuti kihozzak majd oket, a kozonseg talan spanyol, de azert megiscsak a katalan fovarosban vannak.
Altalaban a Catalunya teren van ilyenkor a banzaj.
Valoszinuleg akik a lelaton pityeregnek, nem ugyanazok a marhak, akik berohannak megverni a bajnok csapatot.