Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Mert Lewandowskin kívül mindenki felkészülési meccset játszott, egyik válogatottnak sem kellett megszakadnia.
Főleg, hogy életében nem volt kb sérült, izom konkrétan soha, pedig más csapatokban végigjátszotta a meccseit, itt meg évente kettőt kb.Sinya22 írta: ↑2024.03.18. 12:00:44A brazilt mutatták a padon, nagyon elege van már szerintem abból neki is, hogy minden meccsen van valami kisebb-nagyobb sérülése, és ez tényleg bosszantó, mert jól megy neki a játék, de folyton hátráltatva van.
Cancelot kihagytam a sorból, jó lenne ha 2 hét múlva nem több sérültünk lenne, hanem kevesebb. A válogatott szünetektől mindig félek, főleg ezektől a hoki barátságos meccsektől.
A brazilt mutatták a padon, nagyon elege van már szerintem abból neki is, hogy minden meccsen van valami kisebb-nagyobb sérülése, és ez tényleg bosszantó, mert jól megy neki a játék, de folyton hátráltatva van.bence0330 írta: ↑2024.03.18. 10:32:29
Kicsit szerencsés, hogy most dőltek ki valami enyhe kellemetlenséggel, hátha a válogatottba nem mennek így el (Chris és Raphinha nyilván alapkezdők ott), de két hét alatt megoldódhat, Forté görcsnek nézett ki inkább, Raphinháé is kellemetlenség lehetett inkább, nagyon nem sántikált, és azóta sincs konkrét hír róla, Chrisé meg Xavi szavai alapján íngyulladás elvileg, ami ilyen fellángolós cucc, és Chris szenved vele egy ideje, és tegnap pont rossz volt, simán visszavárják két hét múlva. A brazilnak örülnék, ha lenne épp annyi baja, hogy nem menne el a válogatott meccsekre, angolok meg spanyolok ellen játszanak, az pont olyan, hogy hiába barátságos, nem olyan, mint ellazázni egyet San Marino ellen.
Én sem nagyon örülök a szünetnek, legfeljebb annyiban hogy a sérültek egy része visszatérhet, de pihenés megint nem nagyon lesz, remélem az ilyen sörmeccseken nem fogják még jobban kifingatni a játékosainkat, de erre kevés esélyt látok, attól meg főleg tartok, hogy hányan érkeznek vissza sérüléssel.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!
Én ma sem értem, hogy pótoltuk Christ 20 perc után, nem volt vkp-s a pályán, de még konkrétan a posztra sem állt be senki, igazából meg nem tudnám mondani, melyik középpályásunknak mi volt a feladata Fermín szokásos "érkezzakapuelé" témáján kívül. Gündo volt legtöbbször tán hátul, de azért ő is csak a labdakihozatalokban volt penge, védekezésben nyilván nem. De mégis megvolt valahogy az egyensúly. Lehet hogy a fáradó Atleti is kellett kicsit.Sinya22 írta: ↑2024.03.18. 10:20:04Engem nagyon meglepett, főleg a második félidei játék. Az elején látszott, hogy hiányzik Christensen a pályáról, az első 20 perc alapján ez nagyon nem volt benne. Úgy összességében az elmúlt 1 hónap amit láttam belőle nagyon bíztató, remélem a tegnapi sérültek (Christensen, Fort, Raphinha) nem dőltek ki, mert lassan nem marad csere emberünk sem a végére.
Én még odaírnám Rapha erőfeszítéseit, mert oké hogy a tegnapi nem volt a meccse, de azért 2 meccsen van neki megint 3 golpassza. A tegnapi lobbolt passz Lewának, be a mikrofonséró mellé, elég atom volt.brazilfan írta: ↑2024.03.18. 06:54:177-1-re nyertük ezt a hetet, stabil védekezéssel, magabiztos támadásépítéssel és jó helyzetkihasználással. Ehhez Kounde és Lewandowski formajavulása elengedhetetlen volt, de Cubarsinak talán még többet köszönhetünk. Szerintem a tegnapi meccsnek is ők hárman voltak a kulcsfigurái, természetesen Gündogan mellett.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!
A csapat egységesnek látszik, és az önbizalmunk is egyre inkább rendben van, és nagy öröm, hogy tegnap senki nem sérült meg, remélhetően Fort sem.
7-1-re nyertük ezt a hetet, stabil védekezéssel, magabiztos támadásépítéssel és jó helyzetkihasználással. Ehhez Kounde és Lewandowski formajavulása elengedhetetlen volt, de Cubarsinak talán még többet köszönhetünk. Szerintem a tegnapi meccsnek is ők hárman voltak a kulcsfigurái, természetesen Gündogan mellett.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!
Várjunk vele még két fordulót, a Bilbaonak lehet esélye, nem játszik Vini és Jude és válogatott szünet. Sajna pont Madridban lesz a meccs. A remény hal meg utoljára
Az Atleti féloldalasságát én is a másik oldalra vártam, talán kicsit tartottam is tőle, de szerencsére ezt nem a mi dolgunk megérteni..