Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezzel mit akarsz mondani? Hogy esélyesebbnek láttuk páran az ellenfelet. Meccs után nem kell nagy ész okosnak látszani. Megfogalmazható ettől értelmesebb hozzászólás is részedről... már ha képes vagy rá.menczel írta: ↑2024.04.10. 23:06:09Érdemes visszaolvasni a többi meccs előtti hozzászólást is.PorSiempre írta: ↑2024.04.10. 20:59:47Annyi kérésem van, hogy ne alázzanak meg minket. Ha egy tisztességes eredményt érünk el, már elégedett leszek
Forca !!
Érdemes visszaolvasni a többi meccs előtti hozzászólást is.PorSiempre írta: ↑2024.04.10. 20:59:47Annyi kérésem van, hogy ne alázzanak meg minket. Ha egy tisztességes eredményt érünk el, már elégedett leszek
Forca !!
Asensio többet szokott többet kp-n játszani, szóval ez így meglepett, ha tényleg Dembélé ott lesz középen érdekes taktika.Mascherano14 írta: ↑2024.04.10. 20:42:57Huh, tényleg még a puskalábú Asensio is ott van, őt nem szabad lőni engedni.
Egyetértek, ha hozzuk a Napoli elleni formát akkor 60-40 a PSG-nek.
Szerintem Roberto lesz Christensen helyett. Gondolom nincs tökéletes állapotban. Többi papírforma szerintem. Fermire valószínűleg szükségünk lesz még. PSG kezdő kicsit érdekesebb a miénknél.Mascherano14 írta: ↑2024.04.10. 20:12:29Hét igen, pillanatok alatt jönni a fog a sárga a de Jong - SR duónak... túl lassú ez a középpálya, Fermin kellene vagy Chris. Talán Rafi ki tudja őket segíteni.
Sose legyen ennél jobban igazad! De szerintem vkp és tkp poszton is erősebbek. Utóbbin Gündogan lenne az ász, de szerintem ő labdakihozatalokkal lesz elfoglalva. DJ jelenléte főleg bajos lesz, hogy Dembélé alighanem tkp-t fog játszani. Kang-in Leetől nagyon félek, ő egy fekete ló, nagyon össze tudja zavarni az ellent.Rdinho10 írta: ↑2024.04.10. 20:15:52Sztem jo dontes De Jong,Chris egy labdat nem tudott atvenni a kpn,folyamat elpattant tole,lassu is es valoszinuleg Xavi latja,h mi a helyzet Fdj-vel. Ha a helyzeteinket kihasznaljuk(remelem lesz is:D) akkor meglesz ez.Hajraa
Azert a tuloldalt nem lebecsulve de nem tul acelos az a kp..
Félek hogy így lesz. Számomra érthetetlen hogy pl Cubarsit miért nem próbálta a hétvégén Xavi a posztban, így sosem tudjuk meg hogy mit tudna ott vészesetre(mint amilyen a mai is)bence0330 írta: ↑2024.04.10. 19:51:04Szerintem nekünk csengettek így, hogy egy visszatérő, vélhetően formán kívül játszó, védekezésben amúgy sem túl stabil DJ-nak kell játszania Chris helyett. Ne legyen igazam.
Ara, Koundé és Cubarsí pontos posztja lesz érdekes, meg hogy DJ mellett fog-e Gündogan játszani, és akkor Raphinha kicsit beljebb félterületben, vagy 4-3-3. Gondolom inkább előbbi.
Pontosan ettől félek én is, hogy a DJ-Robi duo gyengébb meccsen sem működne nemhogy ma. Végre úgy tünt Christensen megoldja a posztot amivel szenvedünk egész szezonban és DJ nélkül elég lendületes is volt a játékunk erre ez. Cáfoljanak rám és elnézést kérek.