2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hasonlóan gondolom. Nem mondom, hogy nem lehet kiesni, de most hazai pályán van a visszavágó, előnyről indulunk, nehogy már betojjunk tőlük. Semmivel nem jobbak, össze kell szedni magunkat, kiállni, harcolni, ha kell csúszni-mászni és a helyzeteket nem elszórakozni.
Ha valaki nem kishitű, én biztosan.
Azért ne legyünk már ennyire pesszimisták.bence0330 írta: ↑2024.04.14. 20:15:47Ha ezt megtartjuk, így állunk hozzá a visszavágóhoz, hogy nem ciki kiesni egy végtelen pénzű PSG-től a világ legjobb támadójával és BL-győztes edzővel a soraikban, és még ők a hangyányit esélyesebbek, de széthajtani a belünket, hogy behúzzuk, akkor meglehet jó eséllyel...
Nagyon kevés ez az előny a PSG ellen, egy gól és egal.davi10 írta: ↑2024.04.14. 15:22:23. Ha csökkenne is az előnyünk, szerintem ők búcsúznak a City ellen, csak a bajnokságra koncentrálva nem fogják már leadni. Nekünk viszont a Girona kipukkadásával egyre stabilabb a második hely, onnantól mindegy, hogy a Madrid mögött 2 vagy 10 ponttal végzünk. Viszont lehet a BL meccsek köré szervezni a csapatot.
Nem a mennyeiben fúj, hanem a román ligában. Én jókat hallottam róla, illetve volt valami BL meccs amit Ő fújt, azon Hajdú B végig dicsérte, de Ő állandóan "hazabeszél", szóval az annyira nem mérvadó.
Én is úgy érzem, hogy a mostani meg az akkori történet egymással ellentétes irányú. Az egy fentről lefelé tartó, most egy lentről felfelé tartó irány van. Akkoriban a védelmünk romokban volt. Ha a Liverpool elleni odavágón hármat kapunk, egy szót sem szólhatunk, ter Stegen tartotta életben a reményeinket, amíg Messi be nem gyújtotta a rakétákat. Amióta nem toljuk fel a védelmünket az ellenfél alapvonaláig, azóta stabilak vagyunk, és most az embereink is megvannak ehhez. A csapat stabilitást sugárzott, akkor sem aggódtam, amikor a PSG vezetett 2-1-re.
Ez valóban így volt.
Azért a Madrid elleni királykupa elődöntő 0-1 győzelem utáni 0-4 bukta csak egy éve volt és ott a visszavágó hazai pályán volt.
Igen, ez benne van a múltunkban. Ugyanakkor az már egy hanyatló brigád volt illetve ez a két helyszín adta meg a kezdő löketet a hanyatlás felé és a visszavágók idegenben voltak.
Ők a gazdáink sajnos jelenleg. Majd a döntőben hintünk nekik egy négyest, és az feledteti a sérelmeket.davi10 írta: ↑2024.04.11. 23:01:55A Bayern?NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 20:17:15A PSG meg cuki, hogy történelem híján a velünk kreált ellentéten keresztül próbálja definiálni önmagát, de nekünk már régóta van igazi riválisunk.![]()