Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lehet de egy értelmes poénja sincsenOrdog írta:Egyáltalán nem statisztikázik többet mint amennyi elvárható egy kommentátortól szerintem...
Találtál, tényleg nem csipam az ilyen statisztikázós kommentátorokat de ezek szerint én vagyook a hülyeOrdog írta:Megtaláltuk Magyarország egyetlen emberét, aki nem csípi Hajdú B.-t. Nem gondoltam volna, hogy valaha is találok egy ilyet
Hajdú B. for prezident!!!
sasi1 írta:Mér te nem?lionel19 írta:és te ennek örülsz?:(sasi1 írta:Madridistán írják, hogy az M1 adja a Real - Bayernt, ami jó, mert ez azt jelenti, hogy végre Hajdu B-vel nézhetünk egy Bl meccsünket
Szerinted ki a legjobb kommentátor az országban? Hajdu B, meg a Hori
Ugye nem azt akarod mondani, hogy nincs viasat3-od?? Az szerintem mindenhol van.
Mér te nem?lionel19 írta:és te ennek örülsz?:(sasi1 írta:Madridistán írják, hogy az M1 adja a Real - Bayernt, ami jó, mert ez azt jelenti, hogy végre Hajdu B-vel nézhetünk egy Bl meccsünket
A Barca - Liverpool meccsel melyik vetekszik? Én azon csodálkozom, hogy az MTV nem ezt választottaAtesz írta:Már ha a Viasat a mi meccsünket adja.
Vagy biztos, hogy a Barca meccsét adják???
és te ennek örülsz?:(sasi1 írta:Madridistán írják, hogy az M1 adja a Real - Bayernt, ami jó, mert ez azt jelenti, hogy végre Hajdu B-vel nézhetünk egy Bl meccsünket
Gondolom nem hagyják ki azt a meccset. Az egyik legizgalmasabb párosításAtesz írta: Vagy biztos, hogy a Barca meccsét adják???
Már ha a Viasat a mi meccsünket adja.sasi1 írta:Madridistán írják, hogy az M1 adja a Real - Bayernt, ami jó, mert ez azt jelenti, hogy végre Hajdu B-vel nézhetünk egy Bl meccsünket
Kösz szépen, most már mind a kettő működik, úgyhogy látom a ma esti meccset! Hurrá!dali írta:tzolee21-Itt elvileg lesznek holnap streamek.Minden egy helyen.Letöltöd a streamhez tartozo progit,frissited az oldalt és már nézheted is:) http://www.live-footy.org/ Azért egy 15percel a meccs elött már nem árt beüzemelni a dolgot Windóz alatt müködik jobban,legalábbis nekem.
Mára ki van írva, hogy a Sportklubon lesz a meccs!Kluivert55 írta:A sportklub nem adhatja, a holnapi meccset is ők adják?sasi1 írta:Január 31. Szerda 22:00 Barca - Zaragoza spanyol kupa.
Sajnos angol bajnoki forduló is lesz akkor, és a Sport1 21:00-tol a Manchester United - Watford, a Sport2 20:45-töl a Chelsea - Blackburn meccset adja, így csak jókora csúsztatással láthatjuk csapatunkat.
A Kupa a Sport1,2-é.Kluivert55 írta: A sportklub nem adhatja, a holnapi meccset is ők adják?
Na, akkor már nem maradsz le semmirőlozsimiki írta:Sziasztok!
ÁÁÁ nem hiszem el! Van sport2 Pont jókor tették be,el se hiszem!
Mostmár tényleg minden meccsünket láthatom
Már van minden: S1,S2,S.KLUB,EUROSPORT..és nem is fizettem elő semmi extrára
azért arsena-m.u. meccset is megnézem meccsünk előtt
A sportklub nem adhatja, a holnapi meccset is ők adják?sasi1 írta:Január 31. Szerda 22:00 Barca - Zaragoza spanyol kupa.
Sajnos angol bajnoki forduló is lesz akkor, és a Sport1 21:00-tol a Manchester United - Watford, a Sport2 20:45-töl a Chelsea - Blackburn meccset adja, így csak jókora csúsztatással láthatjuk csapatunkat.
köszSüny írta:pplive.uw.huronnie1002 írta:Neten hol lehet nézni Barca meccseket élőben? Márha egyáltalán lehet?
pplive.uw.huronnie1002 írta:Neten hol lehet nézni Barca meccseket élőben? Márha egyáltalán lehet?