Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szted 7 ember fog elmenni majd nyáron + még Rijkaard? Gio, Ezquerro és Giuly sztem is meget. Motta/Edmilson maradhat cserének. Oleguer-t nem fogjuk eladni. Sviola meg ?DUGO_11 írta:Frank Rijkarrd el Motta el Edmilson el OLEGUER EL ...LEGYSZIVES...!!!Gio el Ezquerro el Saviola csak...a tehetseget es az ideét pazarolja itt..jobb neki..ha elmegy.Giuly el
Összeszokatlanságra hivatkozni márciusban, úgy, hogy a pályán lévő játékosok nagy része évek óta együtt játszik, elég nagy butaság...lionelmessi19 írta:A csapat játéka...nem volt a legjobb, de összeszokatlanul nem is lehetett sokal jobbra számítani.
Rijkaard-ot és Ronaldinho-t azért még nem kéne elküldeni...Mihu írta:Véleményem:
Motíváció: 0
Taktika: 0
Elképzelés: 0
Ronaldinho: 0
Eto'o: 0
Riijkard: 0
Az egész csapat: mégnagyobb nulla mint az előző 6
Változások (kicsit radikális lesz de nem érdekel) :
EL: Deco, Oleguer, Marques, Ronaldinho, Riijkard.
Nincs motíváció b@ssza meg. Fásultak. A csapat nagy része már minden megnyert, ugyan az a taktika, ugyan az a játékmenet, ugyan azok a társak. NINCS MOTÍVÁCIÓÓÓÓ. Így nem lehet futballozni. Vagy a fent említett változások vagy a taktika alapjaiban megváltoztatni. Egy teljesen új játékrendszert mert ez így nem lesz jó. Most lehet hogy a meccs utáni hév beszél belőlem de ezt már régen így gondolom. Így nem lehet mit kezdeni. Teljesen leégetjük magunkat.
Ez egy fontos mondat, ezzel a játékkal olyan simán hoznánk a bajnokságot, hogy meglepődne mindenki.bandyka írta:nembaaaaj(vagyis igen), a realnak megmutatjuk majd!!!!!!!
Erre annyit mondanék, h elfogultak vagyunk, és lehet, h lehetett volna jobban is cserélni, deGame90 írta:Ezt a cserét én sem értettem Nem hinném, hogy Eto'o elfáradt volna. Benne akármikor bennevan a gólantiimperialista írta:Valaki magyarázza már meg, miért Giulyt kellett Eto'o helyett behozni???? Ki tanította rijkaardot arra, hogy csatár nélkül kell egy csapatnak játszania, ha mindenképpen gólt kell lőnie?????
Zambrotta miért nem játszott? Oleguer miért játszotta végig a meccset?
Az totális ökörség lenne, ha : valahogy mindig odavergődnénk a lábvadász becsúszások közepette a 16-os környékére, ahol passzolgatás a kisemberektől favágók agya elszáll lenne 10-15 szabadrúgás kb. 20 m-ről, amiből 2 bemenne...Rivaldo11 írta: Európa rájött,hogy így lehet megállítani minket.De biztos vagyok benne,hogy hamarosan meglesz az ellenszer...
el is akarták zavarni. ráadásul hátvédnek hozták a velencéből...huevos írta:off.....
most néztem a Roma összefoglalót...
Boixos emlékszel ez a Mancini gyerek mikor megjelent a színen még támaszkodni is alig tudott a bal lábával....
ma meg!...pfff
ez mind lehet...de azért nem kéne rádogni semmit szerintem.mert lehet ha nem jön ide 2004 elején(asszem) akkor most sehol nem lennénk.grecki írta:Ez az ember egy bábu, akit kötélen rángatnak, kis túlzással. Ül ott, mint egy rakás szerencsétlenség és fogalma sincs, hogy mi a jó pikulát változtasson. Behozza a kis apródját - aki tuti polírozza frenki 32-es fekete brokiját - és lehozza az egyetlen értelmes csatárunkat - igaz, nem játszott jól. Deco akármit csinál, végigjátsza a meccseket, Iniesta balhátvédet játszik.csababarca írta:mért mi a sz**t nyilatkozzon?
megint a rijkaardot okoljátok,holott nem ő játszik....lehozta etoot mert le kellett...behozta guddyt-->gól...mit csináljon még?
támadni nem ő fog.
Rá kellett volna döbbennie, hogy ez a felállás egyenlő az öngyilkossággal, de nem, ő inkább erőlködik tovább az egész csapattal egyetemben. Az elmúlt pár évben a gárda kihúzta a szarból, mert játszott, és most, hogy gödörben vagyunk, nem tud mit csinálni.
Igenis, vállalnia kell a felelősséget a vereségért! Nem azt mondom, hogy egyből mondjon le, de most már igazán elgondolkodhatna, hogy vajon képes-e ellátni a feladatait. Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy teljességgel képtelen...
erre meg ennyit http://kepfeltoltes.hu/070208/olol_www. ... es.hu_.gifdorozsma írta:azért a liverpool nem bekkelte végig a meccset!
Eto'o-t a térde miatt hozta le!Game90 írta:Ezt a cserét én sem értettem Nem hinném, hogy Eto'o elfáradt volna. Benne akármikor bennevan a gólantiimperialista írta:Valaki magyarázza már meg, miért Giulyt kellett Eto'o helyett behozni???? Ki tanította rijkaardot arra, hogy csatár nélkül kell egy csapatnak játszania, ha mindenképpen gólt kell lőnie?????
Zambrotta miért nem játszott? Oleguer miért játszotta végig a meccset?