Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
vagy Busi-Masch lesz, vagy kezdő lesz Rakitic.palesz77 írta:Én csak a tapasztalatok alapján mondom, hogy nem kezd, az első PSG elleni meccsen még talán kezdett, de azóta ha fontosabb meccsünk volt mindig kimaradt.. Gondolom most se lesz ez másképp.
Én is örülnék egy ilyennek, csak az a baj, hogy ez Luchonál a pályán kb így néz ki:Kash írta:Ne szóljatok le a 4-3-3-ért
http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5lx17" target="_blank
Csináltam egy 3-4-3-as felállást is, de ott sokat toszogattam a nyilakkal, nem merem belinkelni
Szerk..: Megcsináltam ugyanezt, csak képekkel, kispaddal
http://www.futhead.com/15/squads/15795500/" target="_blank
Én csak a tapasztalatok alapján mondom, hogy nem kezd, az első PSG elleni meccsen még talán kezdett, de azóta ha fontosabb meccsünk volt mindig kimaradt.. Gondolom most se lesz ez másképp.messideco írta:Rakitic biztos nem lesz kezdő?
akkor viszont sergi robertonak nem lesz helye... túl sok klasszisunk van...palesz77 írta:Ini-Masch-Busi középpálya jöhet akkor, Valencia ellen úgyis jól működött!Erxy írta:Xavi ma is csak egyedül edzett, jó eséllyel nem lesz holnap.
Versenyhelyzet kell. 3 posztra igenis elfér 4 klasszis, aki közül mondjuk kettő több poszton is bevethető. Megoldható lenne simán.visca el barca írta:és mégis ki fog szerinted ide jönni padozni? mindenki leírja h röhej, hogy ők a tartalékok, de mégis kinek kellene lennie? még egy közepes mandzukic kaliber se jönne ide, mikor tudja jól, hogy ha mind3 egészséges lesz, az életben nem lesz kezdő.Rivaldo11 írta:Az RÖHEJ, hogy ez esetben Pedrot meg Munirt tudunk felmutatni.
Soha, mert ha játszanak, ha nem, a képességek nem adottak. Mint írtam, itt az hibázott, aki idehozta őket. Hibázott amikor felmérte szintjüket. Így most nem játszanak. Ilyen egyszerű.MQuCsabi írta:Ráadásul, ha nem játszatják Rafit és Rakiticet, akkor mikor közelítik meg Xaviékat? Egyébként sem hozzájuk kell őket hasonlítani.és mégis ki fog szerinted ide jönni padozni?
Simán verjük őket 3-1-re, Messi, Suarez és Pedro góljaival. Ők a gólt tizenegyesből lövik, szimulálás miatt.visca el barca írta:kíváncsiságból megnéztem, h milyen oddsok vannak az atma elleni meccsre, elvégre az elmúlt 6 meccsen 1 bukta, 5 X
1.5, 4.3, 5.5..... realisan vhol 2.2 2.7 3.3 körül lenne
én a támadó posztra gondoltam. itt sokan abbana tévhitben élnek, hogy majd reus meg agüero idejön padozni. saj nos vagy nem, pedronál jobb embert nehéz lesz találni aki képes nonstop padozni.MQuCsabi írta:Ráadásul, ha nem játszatják Rafit és Rakiticet, akkor mikor közelítik meg Xaviékat? Egyébként sem hozzájuk kell őket hasonlítani.és mégis ki fog szerinted ide jönni padozni?
és mégis ki fog szerinted ide jönni padozni? mindenki leírja h röhej, hogy ők a tartalékok, de mégis kinek kellene lennie? még egy közepes mandzukic kaliber se jönne ide, mikor tudja jól, hogy ha mind3 egészséges lesz, az életben nem lesz kezdő.Rivaldo11 írta:Az RÖHEJ, hogy ez esetben Pedrot meg Munirt tudunk felmutatni.
Egyelőre kérdéses a játéka. De LE kedvéért gondolom összefoltozzák ha kell. Keretben tuti ott lesz. LE-ból kiindulva bármi lehet, én már Mathieu-n se lepődnék meg... De Rakitic sincs játékban, ha ő kezd akkor is tuti lecseréli a második félidőben. Itt van LE kiszámithatatlanságának az előnye, se Rafi, se Ivan nincs játékban.palesz77 írta:Na mivel az élő közvetítések topic bezárt, de írom. De szerintetek komolyan nem a jó öreg Xavi-Busi-Ini trió kezd majd hétvégén? Az utóbbi időben akárhány rangadónk volt őket kezdette Lucho, kétlem, hogy pont most változtatna..
rombolni mindent talán nem de egyes elemeket igen! újjá kell szerveződni..hank1ee írta:Ez a kulcsa mindennek.Barcaforever írta:De néha ahhoz, hogy valami újat építsünk le kell rombolni mindent.
Ez a kulcsa mindennek.Barcaforever írta:De néha ahhoz, hogy valami újat építsünk le kell rombolni mindent.