Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha folytatják ezt az irányvonalat, hamarosan ennek az eredménynek-volt három csapatuk a 16 között- is örülni fognak.Boixos írta: megint megmutatkozott, h a brutálisan tulhájpolt angol csapatok mekkorák mostanság. egy kazal impotens ..sz, tele lóvéval. ennyi.
én nem tudom, csak neymar kipiszkált zsugáit hatig számoltam, utána visszaaludtam...ozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem
Legalább ő helyzetbe kerül.(remélem S. Agüero itt is frappánsan megjegyzi, hogy Neymar a helyzeteit belövi....)
Keserű szájízzel kelek fel a székből, ha csak 5-tel nyerjük meg a meccset jófejek vagyunk a City-vel de nem, rendre rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. Na mindegy, tovább kell lépni, vasárnap sokkal nehezebb lesz, és a Real nem nyílik ki majd ennyire, nem dőlnek kardjukba egy döntetlen esetén sem szerintem. Végül is a továbbjutás megvan, plusz a fejlődési lehetőséget is meghagyták a fiúk a következő fordulóraozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem
ááá, most nem érdekel annyira, bár Messi gól kellett volna
viszont ha vasárnap is ilyen lesz a meccs képe,zavarni fog, mármint a helyzetkihasználás terén csak
FORCA BARCAAA!!!
Hart valóban szenzációs volt, megérdemli az elismerést, de ami lényegesebb, hogy ma olyat mutattunk összességben, amire az ínyecek is csettinthetnek.ozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem
ááá, most nem érdekel annyira, bár Messi gól kellett volna
viszont ha vasárnap is ilyen lesz a meccs képe,zavarni fog, mármint a helyzetkihasználás terén csak
FORCA BARCAAA!!!
Combos kis kedző, ezzel csapni kell a Szitit.StickyFingaz írta:TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Bravo, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive