Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
corol
Entrenador del Barça

2015.03.19. 10:30:55

Ha 3-4 helyzetet belövünk a 10-ből, akkor azt írnám, hogy tökéletes meccset játszottunk. Így "csak" jót. =D>
TS nagyon magabiztosan védett, semmi nem jött ki róla, egyszer feleslegesen pepecselt a labdával, de aztán a tizi védésével (még akkor is ha Aguero nyilván rosszul rúgta) egálba került.
A védelem nagyon magabiztos volt, Alves valóban egyik legjobb meccsét hozta, Pique úr volt földön, levegőben, Matyi nagyon jól használta ki a testi erejét, Alba a gyorsaságát kamatoztatta, megindulhatna középen néha máskor is.
A középpálya dicséretes, Masche, Rakitic kiváló, Ini is jó volt, de Tőle a korábbi betöréseket hiányolom.
Elől az MSN parádésan játszott, sajna a helyzetek kimaradtak, de mit szólt volna a média, ha Barca: MCity 8:1, amire abszolút megvolt az esély.
Messit külön kiemelném, egyszerűen csoda amit ez a kis ember produkál, könnyedén, lazán osztotta a kötényeket és a labdákat, élvezet nézni a játékát. Amikor kivédte Hart a vége felé a közeli lövését és vetett egy szabályos bukfencet, majd úgy maradt, az nagy volt.
Úgy láttam Guardiola is rácsodálkozott korábbi csapatára, nyíltan kifejezte az elismerését egy-egy megoldás után.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.19. 10:14:53

Sajnos, vagy szerencsére ez a City cska kapus poszton vehette fel a versenyt a Barcával. Az mondjuk jól látszik, hogy Yaya a motorja, szíve még mindig az angoloknak, de senki ne mtudott mellé felnőni. Nasri pedig hihetetlen, milyen gyenge fejben. Én nem követtem a pályáját az Arsenal után, részben új volt ez nekem.
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2015.03.19. 10:01:47

Még mindig mi vagyunk a legjobbak a földön fekvő ellenfelek meccsben tartásában! Gyakorlatilag már az első találkozón lezárhattuk volna a párharcot, erre tegnap a 80. percben izgulhattunk, hogy ha bemegy a 11-es 1 gólra kerülünk a hosszabbítástól. Jó, hogy ezúttal mi nem lőttünk büntetőt, úgyis kimaradt volna : ) Ennek ellenére kiváló meccsünk volt, remélem kitart a lendület a vasárnapi derbire is. Mindenkivel elégedett voltam, de kiemelendő Messi és Alves teljesítménye. Pár szó az ellenfélről: Nem tudom, hogy lehet, hogy egy klub aki ennyi pénzt költhet, Demichelis, Milner, Fernando, Nasri, stb. szintű játékosoktól várja a csodát. Lehet, hogy ez angliában elég, de nemzetközi szinten borzasztó kevés, főleg ha a mágus Pellegrini ül a padon.
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.19. 09:31:56

Nos összességében elmondhatjuk, hogy ez egyre jobb. A City ellen a 3 csatárunk bemutatta a támadások kb. teljes palettáját, csak Hartnak köszönhetik, hogy ez nem lett 5-6.

Rakitic, hatalmasat játszott elegáns volt, tanári, úgy forgott a középpályásaik közt, hogy nem tudták mi van. A gólja meg mesterien okos gól volt.

Macherano. Ő Macherano. Mit kell még elmondani? :D

Iniesta érezte a játékot, néha újra láttam a régi Init végre.

Pique és Matyi zseniális volt. Egyikük se variált, gázvolt nem talajon kipöcögtették, megfogták kiemelték, ahogy egy Khnak kell.

Alves legjobb meccse volt idén erre a mahája eltiltatja magát! #-o

Alba most végre nem a kakaskodással foglalkozott hanem tette a dolgát.

Ter Stegen nagyon jó volt. Az aláfutásánál az látszott, hogy keveset van játékban és bizonyítani szeretett volna. A 11-est simán kiszedte.

A gól után szerintem már fejben a hétvégén voltunk kicsit. De nem is baj, hogy nem lett 5-6. a classico előtt. Ha most elkerülnénk a Bayern-t, a Realt( nem jó ha rövid időn belül sokszor játszunk velük) meg a Juventust( bárki mármit mond az ő lassító játéktördelő kontrás stilussuk nekünk nagyon nem feküdne) akkor király lenne. 4 közt meg már bármi lehet.

Hozzá kell tenni, az angol liga a legerősebb! Fújjj! Bárki bármi mást mond az Hülye! Igaz, hogy nincs angol csapat a nyolc közt, de ez kit érdekel. :mrgreen:

Ja igen. Számolta valaki a kötőket és az esernyőket? :D
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.03.18. 23:12:17

Boixos írta: megint megmutatkozott, h a brutálisan tulhájpolt angol csapatok mekkorák mostanság. egy kazal impotens ..sz, tele lóvéval. ennyi.
Ha folytatják ezt az irányvonalat, hamarosan ennek az eredménynek-volt három csapatuk a 16 között- is örülni fognak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
roby122
Entrenador del Barça

2015.03.18. 23:04:28

Tökéletes meccs volt , egy dolgot kivéve , nem kezdem el fejtegetni , mert minden egyes ember leírta már kb. Nyilván a Real ellen komolyabban veszik majd ezeket + az utolsó passzokat is , ott nem lesz ennyi lehetőség.
Stegent külön kiemelném , hatalmasat védett. A bakijáért meg nem kell bántani , nyilván bizonyítani akar , akkor volt talán összvissz 3 labdaérintése , persze ez nem magyarázat , de elnézést kért , és szerintem tudta korrigálni.

Viszont nekem nagy csalódás a stadion hangulata , a szurkolók. Az ő teljesítményük nem csak ma de mostanában nulla. Kijönnek , leülnek , nézik , néha - Messi Messi Messi - azon kívül full csönd.
Ezeket a zászlókat is úgy nyomták a kezükbe , hogy valamit csináljanak , mert ez elég gáz.
Remélem legalább a Real ellen változni fog ez.
Nem azt mondom , hogy minden nagyobb mérkőzésen egy ilyet , de a hétvégén én elvárnám.

http://kepfeltoltes.hu/view/150318/Novo ... es.hu_.jpg" target="_blank
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.18. 22:56:56

Nekem olyan érzésem volt hogy azért fejben a Clasicon voltak már főleg a gól után, és inkább a show-ra mentek mint gólokra. Legalábbis remélem. :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.18. 22:56:08

off
Ozsi,Zozzy,Boixos légyszi, írjatok már többször...pont ezen elmélkedtem délután edzés alatt, hogy kellenének ide a régi arcok,úgyhogy hajrá...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2015.03.18. 22:54:25

ozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem :D
én nem tudom, csak neymar kipiszkált zsugáit hatig számoltam, utána visszaaludtam...
de nem probléma, ennyire volt szükség, megcsinálták, tovább mentek és senki sem sérült meg a hétvége előtt. ez a lényeg, a többi nem (annyira) érdekes.
mondjuk a manci szimpatikusan játszott, de azért megint megmutatkozott, h a brutálisan tulhájpolt angol csapatok mekkorák mostanság. egy kazal impotens ..sz, tele lóvéval. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.18. 22:54:13

azt nem tudom, hogy csak nekem volt izgalmas ? egyszerűen hihetetlen ez a foci!!!!!!!!!!!!!! kihagyott ziccerek tömkelege!!!!!!!!!!!
ami erre törvényszerű: jön a gól a semmiből(11-es)
de mégse jön!!!!!!
aztán még rá teszünk és szórjuk a ziccereket
az eredmény: 1:0 !!!!!
de: továbbjutottunk.
egy valamiben biztos vagyok: a Madrid ellen ez nem úsztuk volna meg és nem is úsznánk meg, viszont erre nem lesz szükség, mert ilyen még egyszer úgysem lesz!!!!!!

ha van igazság akkor most az jön, hogy lesz két helyzetünk és rúgunk három gólt. :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.18. 22:51:57

Remélem, edzésen gyakorolják majd a helyzetkihasználást, mert ez siralmas volt. 10-et is berámolhattunk volna.
(remélem S. Agüero itt is frappánsan megjegyzi, hogy Neymar a helyzeteit belövi....)
Legalább ő helyzetbe kerül. :mrgreen:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.03.18. 22:48:55

ez a lepkés hart, hogy pont ő menti meg a csapatát a szégyentől...

TS fiatal és bohókás, cselezget a kaputól 20 méterre, amiből elveszti a labdát...aztán fog egy tizit. vicces.

a mensziti meg...elég ideges lennék sejk úr helyébe. pumpálja a pénzt és semmit nem lát vissza. egy leverkusen is lazán lesimázta volna őket most. na mind1 majd nyáron biztos robbantanak egyet és megvesznek vmi embert 73 millióért, aztán lehet eljutnak a negyeddöntőbe. rosszindulat off.

mi meg jók vagyunk.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.18. 22:45:14

A City sem a védelmének köszönheti, hogy enyhe túlzással nem lett 6-0, az 1-0 rájuk nézve hízelgő.. A helyzetkihasználás - mint már előttem leírtátok - pocsék, ezenfelül Hart is remek napot fogott ki. Bár a legtöbben csak Neymart veszitek elő, de Suárez sem jeleskedett, sőt, Messi hiába játszott godmode-ban ő is kihagyott mindent. Alba is egyszer került oda, láttuk mi lett a vége..
A Real ellen ennél több kell a kapu előtt, de a mutatott játék tetszik, ezzel meg lehet nyerni a Klasszikust. Jó esti elfoglaltság volt, remek taktikai elemekkel és Messi-varázslatokkal. Élmény volt nézni, ahogy a citysek nem mernek neki odalépni.
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.03.18. 22:44:58

ozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem :D

ááá, most nem érdekel annyira, bár Messi gól kellett volna :)

viszont ha vasárnap is ilyen lesz a meccs képe,zavarni fog, mármint a helyzetkihasználás terén csak :)

FORCA BARCAAA!!!
Keserű szájízzel kelek fel a székből, ha csak 5-tel nyerjük meg a meccset jófejek vagyunk a City-vel de nem, rendre rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. Na mindegy, tovább kell lépni, vasárnap sokkal nehezebb lesz, és a Real nem nyílik ki majd ennyire, nem dőlnek kardjukba egy döntetlen esetén sem szerintem. Végül is a továbbjutás megvan, plusz a fejlődési lehetőséget is meghagyták a fiúk a következő fordulóra :twisted:
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.03.18. 22:44:42

viszont ha vasárnap is ilyen lesz a meccs képe,zavarni fog, mármint a helyzetkihasználás terén csak :)

FORCA BARCAAA!!!
Hart valóban szenzációs volt, megérdemli az elismerést, de ami lényegesebb, hogy ma olyat mutattunk összességben, amire az ínyecek is csettinthetnek.
A második félidőben tartalékoltunk valamelyest, de ezzel együtt is bőven megszórhattuk volna a cityt még ekkor is.
Tán nem is olyan nagy baj, hogy ma szinte minden kimaradt, vasárnap "jobban kell"majd a gól ;)
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.18. 22:44:33

Továbjutottunk, minden nagyképűség nélkül,ha itt 5t kap a City,még az is hízelgő lett volna nekik.

A két jómadár elől remélem hétvégére tartalékolja a gólokat, mert ez megint a szánalomtenger kategória volt amit ziccerekben leműveltek. Plusz Messi a végén.
Apropó, a kisargentín kb a szezon két legjobb meccsét játszotta a City ellen,de nem jött össze a gól,kár érte.
Csapatként jók voltunk, második félidőben volt egy 10-15 perces üresjárat, de azon kívül kontroll volt végig.

Bob jól mondja, egy Juve jöhetne, ahogy Észak,én sem felejtek, és jár a bosszú azért a kiesésért. 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.03.18. 22:40:27

Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem :D

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.03.18. 22:39:22

na a bemelegítés meg volt hétvégére.
remélem ugyanez a forma lesz ott is, csak a helyzeteket be fogják lőni.
ami ma kimaradt....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.18. 22:38:59

Továbbjutottunk más nem számít. :D Jól játszottunk végig, uraltuk a meccset. Helyzetekért kár (remélem S. Agüero itt is frappánsan megjegyzi, hogy Neymar a helyzeteit belövi....), uraltuk a meccset és 1-2 kihagyáson kívül jól teljesítettek a fiúk. Sok mindenkit ki lehetne emelni, de csapatként voltunk jobbak az angoloknál. Ez a City meg hihetetlen mennyire elképzelés nélkül játszott le két meccset. Nem látok túl sok angol bajnokit, nem tudom valóban ezt tudják, de szinte semmi tudatosság nem volt a játékukban 180 perc alatt. Ráadásul Pellegrini is a leggyorsabb játékosát padra teszi, köszönjük. :D Első meccsen volt egy minden-mindegy alapon játékuk 15-20 percig, de az is teljesen ad hoc jellegű volt. Na de nem is róluk kell beszélni, hanem arról hogy jól játszva, okosan focizva sikerült a továbbjutás.

Én is Juventust érzek, Zalayetát meg kell "bosszulni".
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.18. 22:37:45

anyám ilyen gyatra helyzetkihasználást régen láttam. 8-10 tiszta gólhelyzetünk biztos volt.

első félidő parádés, második kevésbé.

bár nem kivansagmusor, a juvet szeretném.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.03.18. 21:38:37

Ez egy gála (-sok gól).

Második félidőben nem szabad nagyon leülni,mert elképesztő minőségen toltuk.
Kell belőle majd vasárnap is!

Cityt nem sajnálom, undorító utánarúgásokkal tudnak csak szóba kerülni...

Legutóbb a tankonyhán osztottak ki ennyi kötényt,mint amennyit ma Messi és a többiek.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.18. 19:45:47

Jó kezdő, bár én Bartrának jobban örültem volna.
lui1698
Llegenda del Barça

2015.03.18. 19:44:25

StickyFingaz írta:TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive

Bench Barcelona: Bravo, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive
Combos kis kedző, ezzel csapni kell a Szitit.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.18. 19:39:40

TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive

Bench Barcelona: Bravo, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive
CsocseX
Jugador del Barça

2015.03.18. 19:37:15

lui1698 írta:Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...
Aztak... Leborultam székről. :D
Força Barça!
Válasz küldése