Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azért,hogy Pedro megdöntse Raul /Messi Bl rekordját és télen eladhassuk 40 millió fontért az angoloknak.mess2009 írta:vajon miért hagyta ki Neymart ? tudja valaki?
Gondolom pihenteti.Majd bejön a 60.percben azt szétfutja a védőket.mess2009 írta:vajon miért hagyta ki Neymart ? tudja valaki?
Na üdv mindenkinek , visszatértem, csak bannolva lettem valamiértErxy írta:TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Rafinha - Suarez Messi Pedro
remélem betalál Suárez, és Messinek is meglesz a rekord. Rakitic-Masch-Rafinha kp-ra kíváncsi vagyok nagyon.
Masip, Douglas, Montoya, és SR maradt ki.
Örülök annak, hogy Bartra egyre többet játszik bár nem a leggyorsabb védőnk de kell ő ide.Erxy írta:TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Rafinha - Suarez Messi Pedro
remélem betalál Suárez, és Messinek is meglesz a rekord. Rakitic-Masch-Rafinha kp-ra kíváncsi vagyok nagyon.
Leon írta:Nekem a notebook szétverése a trágya stream miatt!Normandia írta:Gondolom nem Te sütöd, azért jó étvágyat. Nekem a szokásos mogyi a levezetőm.MQuC írta:Én egész nap azt éreztem, hogy Suarez, Messi 0-2. Azt érzem, hogy a sevillai csapat játszik, "győztes csapaton ne változtass" alapon.
(Remélem a meccsig elkészül a meggyes süteményem is )
Nekem a notebook szétverése a trágya stream miatt!Normandia írta:Gondolom nem Te sütöd, azért jó étvágyat. Nekem a szokásos mogyi a levezetőm.MQuC írta:Én egész nap azt éreztem, hogy Suarez, Messi 0-2. Azt érzem, hogy a sevillai csapat játszik, "győztes csapaton ne változtass" alapon.
Gondolom nem Te sütöd, azért jó étvágyat. Nekem a szokásos mogyi a levezetőm.MQuC írta:Én egész nap azt éreztem, hogy Suarez, Messi 0-2. Azt érzem, hogy a sevillai csapat játszik, "győztes csapaton ne változtass" alapon.
A válogatott szünet előtt se gondoltuk, hogy lent meri hagyni a legjobb támadóinakt a padon.visca el barca írta: kétlem, hogy ennyire bátor lenne azt mondjuk el tudom képzelni, hogy alba meg neymar nem kezd, de több változás nem lesz.
Nagyon bízom benne. Senki nem verte meg könnyen az Apoelt, remélem, hogy ő is kapcsol, hogy nem szabad lenézni.roby122 írta: Azt a nagy batár nagy rotálási hibát nem fogja elkövetni LE még egyszer , szerintem tanult belőle , de 1-2 változtatás tuti lesz.
Rafinha szerintem is kezdeni fog. Rakiticet meg le fogja hozni LE a 60. perc körül szokásához híven , kelleni fog a frissessége a Valencia ellen.MessiCesc írta:Rafinha-nak én is lehetőséget adnék, de Rakitics helyén. Ha jól tudom ő végig játszotta a horvátok mindkét meccsét nem szeretném ha a PSG ellenire elfáradna. Hétvégén ha minden igaz játékra kész Ini, és akkor majd úgysem játszik végig Xavi. Egyébként én még mindig Bravo-t tolnám, nekem nem akkora nagy szám ez a Stegen, de biztos hogy a német véd. Masche még valószínű visszakerül csak az a kérdés Matyi vagy Piqué helyett.
kétlem, hogy ennyire bátor lenne azt mondjuk el tudom képzelni, hogy alba meg neymar nem kezd, de több változás nem lesz.Feast4 írta:Egyet értek. Isten őrizz egy ilyen Ter Stegen-Douglas-Bartra-Mascherano-Adriano-Rakitic-Sergi Roberto-Rafhina-Pedro-Messi-Munri sorral felállni! Ez a csapat nagyon masszív, nem kell elbohóckodni. (Képes LE ilynen ámokfutásra)
visca el barca írta:legerősebb kezdő kell keddre, nem szabad elbohóckodni az első helyet.Erxy írta:Megvolt a kerethirdetés, Iniestán és Vermaelenen kívül mindenki utazik. Ők sérültek.
Ter Stegen, Bravo, Masip, Douglas, Alves, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar
legerősebb kezdő kell keddre, nem szabad elbohóckodni az első helyet.Erxy írta:Megvolt a kerethirdetés, Iniestán és Vermaelenen kívül mindenki utazik. Ők sérültek.
Ter Stegen, Bravo, Masip, Douglas, Alves, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar