Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Félelmetes hogy egyáltalán már gondolat szinten felmerülhet, nemrég még a Bl 4-edik hely is beláthatatlan távolságban voltBarcaforever írta: ↑2022.03.20. 21:59:50Én is így voltam vele, de ha hozzuk az elmaradt meccsünket gyorsan 9 pont lesz az. A Sevilla meg nagyon kipukkadt, nem lesz olyan nehéz dolgunk velük otthon.Andris írta: ↑2022.03.20. 21:50:42Fuu micsoda iskolajatek van, tiz eve lattunk ilyet utoljara. De ket felido kozt oriasi kulonbsegek lehetnek, es amugy is 12-15 pont a hatranyunk, szoval kb mindegy az eredmeny. Mar ezert a 45 percert halas vagyok.
Mindenki kivaloan jatszik, kivetel nelkul.
Pedrinek, majd Viniciusnak is elmaradt egy sargalap kb 3 masodperc kulonbseggel.
De egyáltalán nem reális a bajnoki cím így se.
Én is így voltam vele, de ha hozzuk az elmaradt meccsünket gyorsan 9 pont lesz az. A Sevilla meg nagyon kipukkadt, nem lesz olyan nehéz dolgunk velük otthon.Andris írta: ↑2022.03.20. 21:50:42Fuu micsoda iskolajatek van, tiz eve lattunk ilyet utoljara. De ket felido kozt oriasi kulonbsegek lehetnek, es amugy is 12-15 pont a hatranyunk, szoval kb mindegy az eredmeny. Mar ezert a 45 percert halas vagyok.
Mindenki kivaloan jatszik, kivetel nelkul.
Pedrinek, majd Viniciusnak is elmaradt egy sargalap kb 3 masodperc kulonbseggel.
Nem bántom, meg igyekszik, hozza a tőle elvárható maxot, mindemellet esik-kel, ha az eleján besárgul Kroos elleni talpalásnál, egy szavunk sem lehetett volna....aztán a hátizsákos jelenet....inkább jövőre gondolok már