Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Johan Cruijff is tud tévedni.
Alapból én sem értem ezt a fajta tizenegyes rúgást, de Depay mindig így csinálja, méghozzá elég magabiztosan, jól helyezve. Hát most kihagyta, bár valamiért számítottam rá.
Egyébként igen. Nagyon kevés játékos volt a történelemben, aki szinte helyből erős helyzet rúgással bármikor beverte.
Szerintem nem veled van a baj , de az is lehet hogy én is rosszul látom ,hogy nem látok semmit ami pozitív lenne . Hihetetlen enervált fejben nagyon lassú Barcelonát látokFeast4 írta: ↑2021.10.27. 20:27:52Lehet velem van a baj, de annyira nézhetetlen össze vissza futkosó ostoba játékot nyomunk, hogy elkezdtem a Rayonak szurkolni.
Komolyan amit csinálunk arra a legjobb szó, hogy nézhetetlen. (De legalább megvan Coutinho 100 mérkőzése. Szóval fizethetünk! )
Ez a klasszikus ész nélküli ötlettelen cél nélküli labdajáratás egyszerűen borzalmas. Szerintem még nem is találtunk kaput... (közben kihagytunk egy 11-est )
Komolyan meddig fogják ezt még engedni?Közel nem vagyunk top élklub szinten, de azért a Rayo...
Nem megyünk egy bizonyos szint alá. A következő ilyennél nem csak törlés, hanem tiltás is lesz.