Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nyilván utólag (de még meccs közben mondjuk félidőben 0-0-nál vagy 0-1 után) is aláírnék egy kiszenvedett, 1 gólos győzelmet, de ezek után sem fogok egy papíron sima hazai meccshez így hozzáállni a kezdő sípszó előtt.Na most mi a véleményed az 1-0ról, mint opció?
Nem az a hibája természetesen, hanem az hogy az ilyen shakira, busquets és banános alvés féléktől kellett volna már régen megszabadulnia és értelmes embereket kellett volna igazolnia a helyükre (nem ilyen döglesz és matyiő féléket természetesen). Ezt ő sem tette meg, és ezek az emberek mostmár egyértelműen a kerékkötői a csapatnak. Az ilyen emberek teljesítményei miatt is tart ott a csapat szereplése ahol tart. sajnos.Rixmond írta:Nem értem a LE-t szidókat....
Talán ő tehet róla, hogy Messi-Neymar-Suarez trió 8 ziccerből egyet sem lőtt be ?
Ne nevettesétek már ki magatokat.
Nem Ede72 írta:Szerintem LE az utóbbi 15 év legrosszabb edzője. Folyamatos, megbocsáthatatlan hibák a csapat összeállításakor...képtelen a meccsekbe belenyúlni, és semmi változást nem látok a tavalyi csapathoz képest...sőt.
Alves, Busqets nálam csak akkor lenne kezdő, ha már a B csapatból is mindenki lesérült volna...nevetséges mindkettő. Idén sem nyerünk semmit ezzel az edzővel sem, az biztos.
Mert Mourinho az első évében nem kapott egy ötöst az első klasszikusán? Van Gaal is egyből összepattintotta a MU-t... Sajnos a korábbi éra húzóemberein nem látszik, hogy mindenüket kiteszik a pályára. Busquets, Pique, Messi, Alves is csak árnyéka önmagának Xavi megöregedett, Iniestának egy jó meccsre jut egy rossz, Pedro az Pedro, de kitenni mégsem lehet mindenkit.csababarca írta:Minek zavarnák.el? Akkor mi lenne? Semmi, odatennének megint egy bábot, valami házon belülit...mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
ebből az emberből soha nem lesz sikeres tréner - egyszerűen alkalmatlan.
Addig itt semmi nem lesz amíg nem jön egy nagybetűs edző.
Realt is egy Mourinho kaliber tudta helyretenni, Ancelotti meg tökéletesíteni,előtte a nonamekkel szenvedtek,mint mi is most.
Nem véletlen vannak csúcsedzők,meg a maradék futottak még kategoriasok...
Pont azon gondolkoztam a meccs alatt (még a gól előtt), hogy ha igazán nagy változást szerettünk volna idén, akkor le kellett volna cserélni őket. Nem vagyok hater, nem feltétlen velük van a legnagyobb problémám, de Alves rengeteg labdát kap, amelyeket rendre bead természetesen sikertelenül, védekezés van mikor megy, van mikor nem, oké.Sanama írta:Mondjuk hozzáteszem, hogy az Alves-Busquets duó azért szép kabarét nyomott le a gól előtt. Nem tudom mi kell még ahhoz, hogy ne legyenek stabil kezdők.
Teljes mértékben igazad van. Szerintem barto és zubi ezekre a csapaton belüli bizonyos reformokra szerintem is alkalmatlanok. Ezért kell beérnünk az ilyen [martinó féle] klónokkal.csababarca írta:Minek zavarnák.el? Akkor mi lenne? Semmi, odatennének megint egy bábot, valami házon belülit...mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Addig itt semmi nem lesz amíg nem jön egy nagybetűs edző.
Realt is egy Mourinho kaliber tudta helyretenni, Ancelotti meg tökéletesíteni,előtte a nonamekkel szenvedtek,mint mi is most.
Nem véletlen vannak csúcsedzők,meg a maradék futottak még kategoriasok...
Minek zavarnák.el? Akkor mi lenne? Semmi, odatennének megint egy bábot, valami házon belülit...mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Ja, más éltrénerek befutnának a pályára és belőnék a csapat helyett a ziccereket. Teljesen alkalmatlan..mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Na most mi a véleményed az 1-0ról, mint opció?shutterisland írta:ez valami elképesztő vereség volt, szavakat sem találok.
sok-sok helyzet, több tiszta ziccer, 4 kapufa, és akkor az ellenfél rúg egy habi gólt kapuskirúgásból lecsorgó labdából.
nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek.
4-0 helyett 0-1, egyszerűen röhej.
Szerintem is alkalmatlan....., inkább a pályán kellett volna lennie, ő állítom berúgott volna kettőt ha ő van Messi mezben. Lehet csűrni-csavarni, a RM elleninél elszámolt pár dolgot, de ma mégis mi is volt a fő bűne? Gondolom XY kellett volna játszani, mert ők berúgták volna. Valóban alkalmatlan jósnak....mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.