Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A 2000/2001-es szezonban a Villareal és a Zaragoza ellen kapott utoljára ennyit a csapat kétszer egymást után. Mindkét meccs 4-4 lett.Bob_Marley írta:mikor kaptunk utoljára egymás után 4 gólt?
Mindenféleképpen meg kell próbálni, és meg is fogják. Ha az első félidőben nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy az kellene, ergó nem lesz minimum két gyors gól, nem hibázik a Bilbao védelme, akkor a másodikban mehetnek fel a kicsik.Normandia írta:Azt kell eldöntenie, hogy mindent beleadjunk a visszavágón, vagy hagyjuk a kupát, gondolva a bajnokságra, mert ugyan képesek vagyunk ledolgozni a hátrányt, de ahhoz fizikailag és agyilag is mindent bele kell adni. Megéri ez? Ezt kell eldönteniük.
Igen, ezert sanszos, hogy ez utan meg is kapja a bajnoksagot. De azert visszaleptetni se kell emiatt a nemetet, egy az, hogy az onbizalmanak se tenne jot, masreszt meg annyit lerakott az asztalra tavaly is, hogy a kupasorozatokat legalabb vedhesse, ne csak sormeccseket kapjon - nem is maradna szerintem, ha azt kapna csak, teljesen jogosan. Ha a csoportmeccseken meg a kupameccseken is ilyeneket tol vegig akkor azt mondom persze, vegyuk el tole, de ez utan elore eldonteni az egesz evi mellozest.. Nekem kicsit meresz.Nero. írta: Nem ezt mondtam. Nálam bőven az egyik legtehetségesebb fiatal kapus, és minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövő Barcájának a kezdőkapusa legyen, de egyelőre Bravo, ha nem is sokkal jobb kapus, de valahogy stabilabb.
Nem ezt mondtam. Nálam bőven az egyik legtehetségesebb fiatal kapus, és minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövő Barcájának a kezdőkapusa legyen, de egyelőre Bravo, ha nem is sokkal jobb kapus, de valahogy stabilabb.palesz77 írta:Nyilván, tavaly is becsődölt Bl-ben és a Kupában, bűn volt játszatni..Nero. írta:Kupa nyilván lehet az övé, meg talán néhány bajnoki + a BL-ben ey-egy tétnélküli csoportmeccs, de a jobb képességű és stabilabb kapust kell nyomatni.
Maradjunk annyiban, hogy 3-1 nyert a Sevilla. A gólunkat Ibra lőtte.Nero. írta:
Az 2010-ben volt és az első meccsen csak 2-1-re kaptunk ki.
Nyilván, tavaly is becsődölt Bl-ben és a Kupában, bűn volt játszatni..Nero. írta:Kupa nyilván lehet az övé, meg talán néhány bajnoki + a BL-ben ey-egy tétnélküli csoportmeccs, de a jobb képességű és stabilabb kapust kell nyomatni.
Hopsz,benéztem.Nero. írta:Az 2010-ben volt és az első meccsen csak 2-1-re kaptunk ki.MessiNeymarSuarez írta:Kis múltidéző:
2009 Spanyol Szuperkupa:
Odavágó:
Sevilla- Barcelona: 3-0
visszavágó:
Barcelona - Sevilla: 4-0
2 dolog lehetséges:
1.Hagyják a fenébe ezt a kupát
2. Felpörögnek, úgy hogy még az utolsó szertáros is akarja ezt a kupát mindennél jobban, és akkor fullos kezdővel ,mindent beleadnak, akkor talán lenne vmennyi esélyünk.
Ez a kupa/meccs alapból ott ment el hogy túl sok volt a változtatás...
B hátvédsor, B középpálya egyszerre..Még egy Elche ellen sem garantált, nemhogy egy kupadöntőn..
Kupa nyilván lehet az övé, meg talán néhány bajnoki + a BL-ben ey-egy tétnélküli csoportmeccs, de a jobb képességű és stabilabb kapust kell nyomatni.palesz77 írta:De persze, padoztassuk 1 évet nem?Nero. írta:Ahha.
Tehetséges a srác, de idén minden fronton Bravonak kell védenie.
Az 2010-ben volt és az első meccsen csak 2-1-re kaptunk ki.MessiNeymarSuarez írta:Kis múltidéző:
2009 Spanyol Szuperkupa:
Odavágó:
Sevilla- Barcelona: 3-0
visszavágó:
Barcelona - Sevilla: 4-0
2 dolog lehetséges:
1.Hagyják a fenébe ezt a kupát
2. Felpörögnek, úgy hogy még az utolsó szertáros is akarja ezt a kupát mindennél jobban, és akkor fullos kezdővel ,mindent beleadnak, akkor talán lenne vmennyi esélyünk.
Ez a kupa/meccs alapból ott ment el hogy túl sok volt a változtatás...
B hátvédsor, B középpálya egyszerre..Még egy Elche ellen sem garantált, nemhogy egy kupadöntőn..
Ahha.Stalkyard írta:Miért is annyira szembetűnő ez? A BL teljesen más kávéház. Egyébként sem feltűnő h több gólt kapnánk.
Ha nem próbáljuk meg, akkor nagyon csalódott leszek, illene azért nekik menni mindenestül..Alonso0190 írta:Szerintetek megpróbáljuk a visszavágót vagy mint anno a Bayern ellen tartalékosabb csapat megy fel?
Igazából a 4 kupa is bőven az elvárások fölött lenne szerintem, nálam már bőven túlteljesített tavaly a csapat, egyedül a lelkesedést várom el ugyanúgy, megleszek egy kupamentes évvel is most ha úgy van, csak pörögjenek fel a srácok, és lehessek büszke az akarásukra - ha már a játék épp nem is megy annyira.Erxy írta:hetfon meg kell probalni megforditani a parharcot, ha sikerul sikerul, ha nem akkor ot kupas szezonunk lesz csak, katasztrofa