2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Barca-TV biztosan nem fogja élőben adni, legalábbis a Sport Klubos verzió, max egy-két napra rá.lionel19 írta:tudomásom szerint a sport klub de nem 100% mert csak BARCA TV-t irnak azt nem hogy ismétlés-e vagy klubvb...
tudomásom szerint a sport klub de nem 100% mert csak BARCA TV-t irnak azt nem hogy ismétlés-e vagy klubvb...Perrero írta:jorquera, sztem kéne kapubalionelmessi19 írta:Én ezt a kezdőt látnám szívesen az első meccsen, reméljük h ez az utolsó előtti lesz:
V. Valdes
Zambrotta, Thuram, Puyol, Gio
Marquez
Deco, Iniesta
Dos Santos, Saviola, Ronaldinho
bár nem tudom, h milyen nehéz dologuk lesz a fiuknak, de egy próbát megérne sztem.
és esetleg Saviola helyett Eidur.
Giuly meg cserének, ha Santos fiú nem válna be, amit mondjuk kétlek...
asszem az eurosport adja de nem tuti
Áh, Köszönjük!Enrique írta:Kérésre: Itt lehet dumálni a Klub-VBről.
A lényeg és az eredmény itt is ott is ugyan az leszGame90 írta:Ha az Európai Szuperkupára gondolsz akkor azt a Sport 1 adja majd.Mental_Theo írta: Kiváncsian várom a szuperkupát.amit ugye mi is közvetít?....semmi.....?![]()
A Spanyol Szuperkupát meg nem tudom.
Ha az Európai Szuperkupára gondolsz akkor azt a Sport 1 adja majd.Mental_Theo írta: Kiváncsian várom a szuperkupát.amit ugye mi is közvetít?....semmi.....?
Tibi1982 írta:hol néztétek a meccset???? nálam csak a hustler jön be:D:D:D:D
Ezquerro az Aarhus elleni meccsen betalált.Ő lőtte a Barca második gólját.Game90 írta:Ezquerro lőtt már gólt a felkészülési meccsken? Saviola sokkal job lenne nála.