erről van szó...Fejo írta: Sosem értettem, hogy egy igazi szurkoló hogyan tud identitást váltani és hirtelen egy másik csapatnak szurkolni?
NŐT, KOCSIT CSERÉLHETSZ, KLUBOT SOHA!
erről van szó...Fejo írta: Sosem értettem, hogy egy igazi szurkoló hogyan tud identitást váltani és hirtelen egy másik csapatnak szurkolni?
Egyrészt, nem nevezném lemosásnak, ha valaki két ajándék gólt szerez, egyet kap is, és amúgy meg alárendelt szerepet is játszik. Más kérdés, h ez volt nekik a nyerő taktika.Victor_Valdes írta:Aztán jött a második félidő:Itt teljesen tehetetlenek voltunk.A Liverpool lemosott a pályáról.
Amit mondtam az első félidőben támadtunk és lőttünk is gólokat(és itt jön ami felháborit Rijkaard taktikájában mert ez nagyon nem jőn be a barcának)a második féliodőben csak védekeztünk és nem támadtunk!!!
Magyarul a játékunkat a Barca leggyengébb pontjára helyeztük a védelemre és nem értem miért kell védekező focit játszani amikor szemmel látható hogy NEM MEGY na ez a BAJ!!
Sosem értettem, hogy egy igazi szurkoló hogyan tud identitást váltani és hirtelen egy másik csapatnak szurkolni?H.Atesz írta: Elmondom nektem,hogy mi nyomja nekem a lelkemet.
Emlékezzünk csak vissza a régi Barca időkre,mikor nagyon nem ment a szekér.
Hányan voltunk,akik a Barcelnának szurkoltak???Sztem nem sokan csinálták meg amit én,hogy az egész meccset végigszurkoltam a TV előtt ugrálva,pedig csak 6.-ak lettünk a bajnokságban.
Nem furcsa azóta ez a létszámnövekedés?Amióta BL-t nyertünk mindenki nagy Barca drukker,de olyan nagy,hogy a 3 évvel ezelőtti csapatból 1 nevet se tudna mondani...szánalmasak.
Nekem volt egy haverom,aki mindennek elmondta a csapatot és Realos mezekbe sétált,de azóta azt a mezt lecserélte egy gránátvörös kékre.Hova lett az a gyűlölet a csapat iránt?
Nem tudom elviselni,azt,hogy a legtöbb ember annak a csapatnak szurkol,amelyik éppen a legjobb.
Ezért választottam egy másik csapatot a Barca mellé,vagyis elé,a Liverpoolt,mert a Poolt amúgy is szerettem + szimpatikusak is voltak,de nem annyira szerettem,mint a Barcát,most meg már jobban.
Nem hiszem,hogy sokan elolvassátok,mert kicsit hosszúlett és lehet,hogy kiutáltok,de ez engem nagyon bánt,mert régen azt hittem,hogy egyedül vagyok,most meg...
Hol itt az égés?Vito írta:OFF:
akinek ennyit jelent az állítólag kedvenc csapata (Barça) iránti rajongás, az
jobban teszi, ha befogja a száját és nem mást állít a falhoz.
beégtél.
mennyé' az Anfield Roadra énekelni:
"You'll Never Walk Alone"
a témát ezzel le is zárhatjuk
ON
nem nagyon értek veled együtt mi, hogy nem barca szintű kapusbarcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!
tényleg csinál marhaságokat,de ha valaki minden meccsen bravúrokat csinálna,és egy potyagólt kapna,szidnátok hogy nem Barca szintű kapus...Ádám02 írta:barcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!
Hát ebben teljesen igazad van csak az a gáz hogy ki az????nah mondjon valaki egy kapust aki jó is meg ide is jönne hát nem nagyon van...akkor meg meg kell Valdezzel elégedni én sem örülök neki hogy még itt van de el kell fogadni!!!
mindenki henket hiányolja. de honnan a bús fenéből gondoljátok,hogy vele megváltódna a világ?Bacsy írta:Hiányzik Henk Ten CateEgyébként szerintem sem kell Rijkardot elküldeni, majd csak kijövünk ebből a hullámvölgyből...Meglehetősen csalódott vagyok
H.Atesz írta: Nah xaal:Sztem elég bizakodóan látjátok a dolgokat,de nehogy megint pofáraesés legyen belőle.Eléggé lebecsülitek a Liverpoolt és nem tudjátok,hogy milyen az Anfielden játszani.
Nah deh nem azért jöttem fel,h teljesen bealázzam a csapatot,hanem azért,h minden egyes 10 éves friss "drukker"nek,akik csak azért veszik fel a Barcás Ronaldinhos mezt,mert még a csapból is ez a 2 szó folyik,nah az ilyenek pofájába beleröhögjek,amit fórumon keresztül megtennék és talán így magukba néznek majd az izetlenek...
Meg még annyit szeretnék mondani,h ha esetleg majd megint annyian lennétek,mint régen,akkor ígérem újból találkozhattok velem(deh azért ti ne ígérjetek semmit,mert abból csak megszegés lenne)...Addig is nálam marad a szánalom a csapat iránt...
Egyébként nem minden fórumozóról vagyok ilyen véleménnyel,mert tudom,h vannak itt még a régi időkből.Enrique-ékkel találkozunk majd kicsit később.
akinek ennyit jelent az állítólag kedvenc csapata (Barça) iránti rajongás, azH.Atesz írta: Elmondom nektem,hogy mi nyomja nekem a lelkemet.
Emlékezzünk csak vissza a régi Barca időkre,mikor nagyon nem ment a szekér.
Hányan voltunk,akik a Barcelnának szurkoltak???Sztem nem sokan csinálták meg amit én,hogy az egész meccset végigszurkoltam a TV előtt ugrálva,pedig csak 6.-ak lettünk a bajnokságban.
Nem furcsa azóta ez a létszámnövekedés?Amióta BL-t nyertünk mindenki nagy Barca drukker,de olyan nagy,hogy a 3 évvel ezelőtti csapatból 1 nevet se tudna mondani...szánalmasak.
Nekem volt egy haverom,aki mindennek elmondta a csapatot és Realos mezekbe sétált,de azóta azt a mezt lecserélte egy gránátvörös kékre.Hova lett az a gyűlölet a csapat iránt?
Nem tudom elviselni,azt,hogy a legtöbb ember annak a csapatnak szurkol,amelyik éppen a legjobb.
Ezért választottam egy másik csapatot a Barca mellé,vagyis elé,a Liverpoolt,mert a Poolt amúgy is szerettem + szimpatikusak is voltak,de nem annyira szerettem,mint a Barcát,most meg már jobban.
Nem hiszem,hogy sokan elolvassátok,mert kicsit hosszúlett és lehet,hogy kiutáltok,de ez engem nagyon bánt,mert régen azt hittem,hogy egyedül vagyok,most meg...
Na igen, nyerünk. Esetleg továbbjutunk. De ha olyan játékkel jutnánk tovább hogy azt inkább a Pool-nak köszönhetnénk, mintsem Dinho-nak, Rijkaard-nak stb akkor ne menjünk tovább. Márpedig szerintem olyan javulás már ebben az évben nem lesz amivel a Bl csúcsára juthatnánk. Azt pedig nem szeretném látni ahogy a negyeddöntőben a MU vagy az Inter vagy a Lyon úgy verne ki hogy a lábunk sem érné a földet. Ezt nem méregből mondom, de szerintem jobbat tenne most a csapatnak egy kiesés mint egy kínkeserves továbbjutás. Akkor lehet észbekapnának páran és magabiztosan megnyernénk a bajnokságot.Ordog írta:ilyen [auto_cenzúra] játékot én még nem láttam a Barcától ilyen fontos meccsen![]()
De azért ne feledjük van még 1 visszavágó!!! Képesek lehetünk nyerni ott!
Hihetetlen rosszul látjátok a dolgokat. Neki köszönhetjük hogy egyáltalán ott vagyunk a spanyol bajnokság esélyesei közt. Mondj nekem egy kapust, vagy embert aki 1 meccsen sem hibázik. Könnyű ráfogni a dolgokat, a kis kedvencekről, Dinho-ról, Deco-ról meg lemosni a dolgokat.Ádám02 írta:barcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!
Hát ebben teljesen igazad van csak az a gáz hogy ki az????nah mondjon valaki egy kapust aki jó is meg ide is jönne hát nem nagyon van...akkor meg meg kell Valdezzel elégedni én sem örülök neki hogy még itt van de el kell fogadni!!!
barcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!