2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
3 védő? Felejtsétek el...Ronaldinho #10 írta:Game90 írta:Ha már lm19 megtetteAz enyém az Anfieldre:
VV - Thuram, Puyol, Marquez - Iniesta, Xavi, Deco, Zambrotta - Ronaldinho, Messi - Eto'o.
Lehet, hogy nem jönne be, de sokat nem veszíthetünk vele
Nagyon is jó lenne, ha ez lenne a kezdősor, de Frankon múlik mindenNa meg Eto'o -n...
mademan írta:hány kupát is akartunk nyerni év elején???
6-ot!
most örülhetünk ha egy lesz!
mér van az hogy valaki mindig f*s??? Idén még nem volt olyan meccs amikor kollektiven az egész banda jól játszott volna.
Laportának meg nem kéne filléreskednie. Minden normális képes fiatal aránylag ügyes gyerekeket előhozni, mi meg ilyen vén edmilsonokat erőltetünk (bár ma ő pont nem játszott). De az mindent elmond hogy belletti megint lesérült...
elkéne már küldeni pár embert amég kapunk értük pénzt! (edmilson, mottan guily, goudjohnsen, saviola /nimand csapatoknak könnyen lő gólt/)
már azon is gondolkodtam ha laporta tovább filléreskedik gyűjtést rendezek valami normális játékosért![]()
meg mér van az hogy igazolunk 2 minőségi védőt és a védelem [auto_cenzúra] mint volt???? miért???
valaki világosítson fel!
Ez igaz csak valamivel próbáljuk magunkat vígasztalni! És nem a tök tehetetlenséget szeretnénk látni rijkaard arcán! Amúgy már látom a holnapi rijkaard nyilatkozatot magam előtt "Nincs semmi probléma a Barcánál..."sasi1 írta:Ti tényleg azt hiszitek, ha most Neskens helyett henk ült volna ott, akkor megvertük volna a liverpoolt?? Akkor Valdes, és Marquez nem hibázott volna? Akkor tudott volna a csapat kezdeni valamit a Poollal................Game90 írta:Frank maradhatna, csak jöjjön vissza Ten CateAmikor itt volt nem hittem, hogy ekkora szerepe van Frank mellett. De már egyre jobban hiányolom
Felejtsétek el.
Game90 írta:Ha már lm19 megtetteAz enyém az Anfieldre:
VV - Thuram, Puyol, Marquez - Iniesta, Xavi, Deco, Zambrotta - Ronaldinho, Messi - Eto'o.
Lehet, hogy nem jönne be, de sokat nem veszíthetünk vele
Ugyan máá'lionelmessi19 írta:Viszont r10, azt az előző hsz-t......feltétlenül tudatni akartad velünk?
Így is fáj a hasam, annyira ugrál az idegtől...![]()
Ti tényleg azt hiszitek, ha most Neskens helyett henk ült volna ott, akkor megvertük volna a liverpoolt?? Akkor Valdes, és Marquez nem hibázott volna? Akkor tudott volna a csapat kezdeni valamit a Poollal................Game90 írta:Frank maradhatna, csak jöjjön vissza Ten CateAmikor itt volt nem hittem, hogy ekkora szerepe van Frank mellett. De már egyre jobban hiányolom
Az lehetetlen. Cruyff nem fog másodezdő szerpben tisztelegni...vagy edző, vagy semmi.Jungleeboy írta:Cruyf visszajöhetne Rijkaard mellé ahogy henk volt itt tavaly!lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Persze ha idén a bajnokságot megnyerjük, és látom a játékban a javulást, akkor marasztalom Franket.
Cruyf visszajöhetne Rijkaard mellé ahogy henk volt itt tavaly!lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Persze ha idén a bajnokságot megnyerjük, és látom a játékban a javulást, akkor marasztalom Franket.
Így van, idény végén kell eldönteni hogy kell-e majd új edző. Addig még sokminden történhet.lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Nem hinném hogy ma nem akartak volna úgy játszani ahogy tudnak.Jungleeboy írta:Talán még úgy van esélyünk, mint a werder ellen, hogy a fiúknak eszébe jut, hogy akár ki is eshetnek és elkezdenek úgy játszani ahogy tudnak!!!
Nem mondtam ilyet, hogy ezt hinném, a 2 mondatomnak annyi köze van egymáshoz, hogy egymás után következik.Atesz írta:Azt mondtam, megyek aludni, de mégsem.cps46 írta:A legnagyobb gondom az, hogy összességében bármennyire is [auto_cenzúra] voltunk, nem láttam jobbnak az ellenfelet. Szerencsével még tovább is mehetünk.
Azért sztem nehogy azt higyed, hogy hazai pályán is ilyen lesz a Liverpool...
Én úgy tudom nevezve van! (de most már én se vagyok benne biztos:P)lionelmessi19 írta:Tudtommal nincsJungleeboy írta:
Úgyis nevezve van a bl keretbe![]()
Javítsatok ki ám!
ezt szerintem kisebb betűkkel is elovassák az emberek.El Payaso írta:Mégegyszer mondanám hogy nem embereket kellene kipécézni, mert a csapat kapott ki, és nem 1 vagy 2 játékos miatt...
Idén már ugysem, jövőre meg biztos. Ez van.Ronaldinho #10 írta:ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is