Cali írta:Mi lehet a probléma? Ebben az évben egyáltalán nem megy úgy a játék, főleg idegenben, mint az elmúlt 3 évben. Lötyögnek a játékosok, nem látom rajtuk a küzdeni akarást, talán már nem annyira motiváltak... Megjegyzem, ennyi siker után, nehéz is még bennük tartani a küzdeni akarást.
Nem azzal van bajom, hogy kikaptunk, hanem a mutatott játékkal. Nem így kellene kiállni, mikor tudjuk jól már 1 meccsnyi differencia van köztünk és az idén bombaformában játszó Real között. A mai meccsel pedig már 6 pont.
Jó lenne visszatalálni a helyes útra és a szurkolóknak nem kongatni a vészharangokat, ilyenkor kell a csapat mellé állni, bátorítani őket és nem savazni! Most derül ki igazán, hogy ki is a divatdrukker.
Már ne is haragudj, de kikérem magamnak, hogy le divatdrukkerezel...Én 2003 óta szurkolok a Barca-nak, de igenis hagy legyen már meg a véleményem arról a játékról, amit hetek óta előadnak...egy köpedelem volt a mai meccs, mint ahogy az utóbbi sok másik is. 4 pontra vannak egy olyan Real Madridtól, akiknek semmi más nem lebeg a szemük előtt, csak az hogy megelőzzék a Barca-t. Mindig ócsárolnak minket, az egymás elleniken meg rúgdosódnak. És lehet tudni, hogy ha bajnokságot nyernek, akkor mit fognak művelni a sajtóban...már csak ezért is küzdenék mint az állat, hogy ez ne forduljon elő, mert nem akarom a Real játékosok önelégült pofáját látni a címlapokon, meg hallani a nyilatkozataikat...Erre lehet azt mondani hogy nem olvasnak ők újságot, de sajtótájékoztatón az újságírók úgyis tesznek róla hogy megtudják ezeket a mondatokat...úgyhogy én nem akarnám megadni ezt az örömöt azoknak a nagyképű bunkóknak, de hát ha ez a drága fiainkat hidegen hagyja, sz.rnak az egészre, akkor egészségükre, csinálják. Csak akkor nem kell előadni a nagy profit, hogy mi mindent megtettünk, meg így meg úgy meg amúgy, mikor én személy szerint rohadtul nem ezt láttam a pályán...
Ebben a rendkívül kiegyenlített spanyol bajnokságban a 4 pont hátrány is sok, de a 7 meg kb behozhatatlan...úgyhogy hideg vizet ihatunk a 4. bajnoki címre...szégyelljék el magukat. Ilyenkor kellene Pep-be egy kis Mourinho mentalitás...az egy ilyen produkció után úgy leb.szná a játékosokat, hogy azt se tudnák hova bújjanak az öltözőben...Pep meg majd jön a szokásos dumájával, hogy büszke a játékosaira, meg ilyenek. Hát én minden vagyok a mai este után, csak nem büszke a mutatott játékukra.