Ja, hogy DK-s vagy. Ha ezt tudom, akkor nem pazarolom az időmet:)
Hogy jön ide egy "Szájer"? "Saját nemzetet eladó Orbán"? Kinek adta el amúgy, nem olvastam sok 444-et, a híradóban meg nem volt. A krumplis zsákhoz sem adták amolyan kiegészítő leírásként.
"Bár lesz EB, meg csudiszép kisvasút, meg Paks "ingyen".... Hahaha ingyen? Ruszkiktol? Ugye ezt te sem hiszed el!?" - itt már látszik, hogy az utolsókat rúgod:)
Emlékezetem szerint nem mondták egyszer sem, hogy senki ne oltsa be magát, hisz saját maguk is megkapták. - nem, csak petíciót intéztek a kínai ellen, amit hirtelen eltüntettek az oldalukról, valamint sokan biztattak bizonyos vakcinák ellen, miközben ők azt megkapták, vagy jakab petya szakkérdése az volt a parlamentben, hogy amiért az afrikaiaknak jó, azért majd biztos jó lesz a kínai nekünk is?
A másik pedig, hogy a kormány nem egyértelmű intézkedéseket tett: Hát kb mindig elmondták előre, hogy ha ez lesz akkor ezt fogjuk tenni, stb. Illetve abban is következetes volt, hogy nem minden héten mást mondtak, hnaem konzekvensen állandó szabályok voltak, mert hidd el nem olvas naponta híreket mindenki. Ezzel szemben az ellenzékiek ahányan voltak, kb annyian mondak mást, ezt pedig úgy sikerült elérniük, hogy konkrétan pár hét különbséggel mondtak ellent saját maguknak. És még egy ATV-ben (tehát hazai pályán) is egy Kunhalmi Ágika erre makogva azt mondta, hogy amikor ők nyitósról beszélnek, akkor ők valójában zárásra gondoltak. Itt ezeket lehetne itt szépen leírni, de kb fingjuk nincs (ahogy pl nekünk sem) az olyan számokról és tervekről vagy stragégiákról, amik szerint az operatív törzs hoz ajánlásokat. Persze ez a hozzászólásokban nem jön le, mert inden hozzászóló, politikus vagy semmirekellő újságíró napokon keresztül osztja az észt, hogyan mit kéne, míg többségük még a saját életét sem tudja menedzselni, de esélyes, hoy soha semmilyen körülmények között nem irányítottak még sikeresen más embereket, vagy mondjuk egy céget, akár egy családot. De persze ezektől függetlenül simán azt gondolják, hogy egy országot majd ők el tudnának irányítani, pláne ilyen járványhelyzetben, amihez még nem volt fogható!
A kínai vakcina is volt már említve. Nem tudom mennyi ér az emberi élet, de tudomásom szerint kint mások is ennyiért vették. Illetve a kínai gagyi kapcsolódásról pedig. Ha jönne egy varázsló és mindent eltüntetne a környezetünkből, ami Kínában készült, akkor szerintem furán néznénk.