Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát ha ennyi programnál rossz akkor biztos,hogy nem a program rossz hanem a géped...QuickTime-mal próbáltad?Dagoth ur írta:Üdv Mindenkinek!
Kb. egy hónapja telepítettem újra a Windowst,és azóta egy nagy problémám
van:lehet,hogy nevetségesen hangzik,de nem tudok se filmet se videót nézni.Ha elindítok Winampal vagy bármilyen más lejátszóval egy videót lefagy a gépem és jöhet a Restart.
Próbáltam már Realplayert,Divxet,Bsplayert,Windows Media Playert,de mindig
lefagy.Nemtudom mi lehet a probléma,de ez már k***rvára idegesítő.
Gondolom vmilyen kodek csomag kellene,de én ezekhez nagyon nem értek.
Aki tud az legyen olyan jó és segítsen.
Előre is kössz.
Tutira 6-án lesz a meccs,20:45-korCaptain írta:Kene egy pontos info arrol,h hanyadikan lesz a Liverpool elleni visszavago. Szerintem 03.06.-an (kedden), de tutira kene a dolog, mert most adom majd le melyik nap nem akarok dolgozni marciusban...
Elore is koszi!
ellett fogadvaGame90 írta:Hamarosan én is klubtag leszek, ha robertfcb visszajelez, vagy mi az izé kell hozzá
Természetesen csatlakozok.robertfcb írta:helló mindenkinek!
A myvipen nyitottam egy klubot Eurobarca néven, ahová minden Eurobarást szívesen látok! Ha tehetitek csatlakozzatok a klubhoz. Előre is köszi. RFCB
és az mind1 hogy milyen parabola antenna, ugyértem bármilyen befogja?bzozo írta:veszel egy parabola antennát és be lehet fogni..sajna egy szolgáltató sem adja a csatornát csak a sport klub egy egy meccset idézget fel a barca tv kiadásban..lionel19 írta:Az lenne a kérdésem hogy Magyarországon melyik szolgáltató csomágjában van benne a Barca Tv? Egyáltalán lehet fogni (neten kivül)!? Milyen mód van erre?
veszel egy parabola antennát és be lehet fogni..sajna egy szolgáltató sem adja a csatornát csak a sport klub egy egy meccset idézget fel a barca tv kiadásban..lionel19 írta:Az lenne a kérdésem hogy Magyarországon melyik szolgáltató csomágjában van benne a Barca Tv? Egyáltalán lehet fogni (neten kivül)!? Milyen mód van erre?
HiGauchomester írta:Először is bocsi, mert lehet hogy régebben ezt már pár embernek elmagyarázta valaki, de.....
Pontosan hogy is van ez a rojadirecta.com? amikor rámegyek a BArca meccsre kijön pár csatorna, de amikor mellé kattintok a lehetőségek közül egyet sem nyit meg? Ha valaki szánna rám pár percet, írja le legyen olyan kedves, hogy mi a titka a számomra nagyon bonyolultnak tűnő dolognak...Köszi
De adja,csak nem mindenkinek van ilyen csatornája.Rivaldinho írta:Mér kell online stream..? nem adja ma vmi a meccsnket ? SportKlub se ?
Én Bittorrenttel és Utorrenttel keztem, abból az Utorrent marad. Az Azureust és a Bitcometet is kipróbáltam, de azok nem müködtek rendesen (Azureusnál át kellett volna állítanom a NAT-ot, de azt nem akartam). Supertorrentet is próbáltam, mert demonoid.com-on ajánlották egyszer. "Szakértők" és felhasználók véleménye szerint az Utorrent és az Azureus a legjobb, az Azureus pár dologgal többet tud (de azokat inkább csak a "profik" vesszik hasznát ), de jobban is terheli a gépet.lionel19 írta:Ti milyen letöltő programot használtok Torrentezéshez?
Milyet ajánlatok?
Én Bitlordot használok,de sokak szerint az Utorrent jobb.Amúgy szerintem nincs nagy különbség közöttük.lionel19 írta:Ti milyen letöltő programot használtok Torrentezéshez?
Milyet ajánlatok?