Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kár, hogy nem jött le a mondandóm lényege.Perrero írta:Azért vicces lenne körbekeríteni a Földközi tengertVarga Tamás írta: A strand ingyenesen igénybe vehető, nem úgy, mint pl. a Balatonon, amit már teljesen körbekerítettek.
Képeket ne sajnáljátok
Na gratulálok,te már sokadjára térsz oda vissza ha jól tudom,..lionelmessi19 írta: Az összes, vagy majd az összes botigának van nyomdagépe, a camp nou melletti megastoreban meg van vagy 10 is.
Máshol viszont nincsen tudtommal hivatalos nyomdagép, ami eredeti feliratot csinál, csak Botigákban, limitált számban.
Am eldőlt h megyek Október 2-5ig én is egy hosszú hétvégére, Almeria elleni otthoni bajnokit megcélozva.
Bizony.Sanama írta:Hol írták a mezedre,hogy Ákos? Ott fcbotiga vagy máshol?aky01 írta:Jaja,nagy köszönet mindenkinek aki részt vett a szervezésben és segítséget nyújtott.Köszönjük!!!Fejelthetetlen élmény marad számunkra.
Jövőre találkozunk BARCELONÁBAN!!!!
Kiírtam a képeket,videókat küldöm majd Peti!!!
Úgy ennék egy pinchost........hm.... de nem a kínaisat...
Zsír, várjuk a képeket! A te képeid messze a legjobbak, szerintem Gondolkodtam rajta, hogy beszerválok olyan kamerát, ami neked is vanVIII.Henrik írta:Késő délután elkezdem feldolgozni a RAW-okat, aztán szépen lassan feltöltögetek belőle.
Hol írták a mezedre,hogy Ákos? Ott fcbotiga vagy máshol?aky01 írta:Jaja,nagy köszönet mindenkinek aki részt vett a szervezésben és segítséget nyújtott.Köszönjük!!!Fejelthetetlen élmény marad számunkra.
Jövőre találkozunk BARCELONÁBAN!!!!
Kiírtam a képeket,videókat küldöm majd Peti!!!
Úgy ennék egy pinchost........hm.... de nem a kínaisat...
Persze, hát hol van még a 2012-es Karácsony! A meccs képeit meg elfelejtettem kitörölni, de mindjárt pótolom a lemaradásom.pety27 írta:Balázs, pontosítalak, "lassan majd írom ki őket és küldöm Petinek"..
Késő délután elkezdem feldolgozni a RAW-okat, aztán szépen lassan feltöltögetek belőle.Ilúvatar írta:(VIII. Henrik képei elégé súlyosak nehéz lett tőle a laptopom ).
pety27 írta:Bocsi Krojf Koma!! - őszintén szólva az utolsó ottani hszem óta nem voltunk netnél,nem is láttam a hszed csak itthon. Nagyon szívesen segítettem volna!! Amugy már mennek fölfelé a képek a gépre,nemsokára linkelek párat.
Ilúvatar írta:Kint elég sok képet lőttem, melyikre gondolsz?krisz22 írta:
Jó hogy hazajöttetek épségben, ha tudz nekem kénne kép amit kint készítettél naon kiváncsi vagyok:D!!Megköszöném ha küldenél!!
címem: pelekacs22@freemail.hu
Visca el Barca