Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Magyarul 5, és azt hiszem még angolul se kezdték el a 6.atlui1698 írta:Először a dvd-olvasót kellene visszatenni a gépbe.fcbarca0827 írta:Apropó, te végül elkezdted a sorozatot?
Amúgy most a Gyilkos elméket nyomom. 4. évadnál tartok, ha jól tudom 6 évad van. Ha lezavartam, akkor jöhet a "te" sorozatod.
Először a dvd-olvasót kellene visszatenni a gépbe.fcbarca0827 írta:Apropó, te végül elkezdted a sorozatot?
Ó, akkor ti már nagyon izgatottak lehettek. Még valamikor februárban én is elkezdtem nézni. Egészen az első részig jutottam. Nem hatott meg, ezért abbahagytam. De, most nekileselkedek újra, mivel nincs egy sorozatom se, egészen jövő júliusig. (Akkor Rescue me, 7. évad)lui1698 írta:26.-án kezdik nyomni.geridoss írta:Nem tudja valaki, hogy a Dexter 5. évadot mikor kezdik vetíteni (persze angolul)? Mert csak annyit tudok, hogy premier 2010 szeptember...
Kezdjed is a "sorozatomat".lui1698 írta:Ha lezavartam, akkor jöhet a "te" sorozatod.
adom, első 10percben igaz kicsit köszörülni kellett a fülem, hogy betudja fogadni a svéd szöveget (igaz láttam már pár északi filmet, de itt az elején kapkodtam kicsit a fejem, mikor nem vágtam kiről beszélnek, miért stb. és azt hittem felirattal nem stimmel vmi, lehet túl rákoncentráltam arra h mit beszélhetnek, mint aki tud egy szót is svédül ) De mindent egybevetve nagyon tetszett!grecki írta:Girl with the dragon tattoo
svéd cucc, elég jó kis krimi, habár kicsit hosszúra nyújtották szerintem. egyszer mindenképpen érdemes megnézni szerintem.
26.-án kezdik nyomni.geridoss írta:Nem tudja valaki, hogy a Dexter 5. évadot mikor kezdik vetíteni (persze angolul)? Mert csak annyit tudok, hogy premier 2010 szeptember...
Ez az, köszönöm szépen!lui1698 írta:Jól emlékszel a címére. Tényleg Feltámadás az.
Christopher Lambert a főszereplő.
http://www.filmkatalogus.hu/Ujjaszuletes--f16786
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=X-F4dQTWbf4
Csak nem találtam még egy Jarmusch-fant itt?Fernando írta:Pár film amit a napokban fogok megnézni (zömét már láttam):
-A kilencedik kapu
-When you're strange
-Kávé és cigaretta
-Éjszaka a Földön
-Halott ember
Jól emlékszel a címére. Tényleg Feltámadás az.Lionel85 írta:Segítséget kérek!
Egyszer láttam egy durva filmet, Jézusról szólt. Illetve arról, hogy van egy őrült pali, aki kiválasztott egyének végtagjaiból rakja össze a hotelszobában Jézust. Tök normális embernek néz ki, de a végén mutatják a végtagokból összerakott Jézust. Valami Feltámadás a címe vagy nem tudom.
Ha valaki a leírásból felismeri a filmet, kérem mondja meg a címét!
Nézd meg mihamarabb, nem tudod mit hagysz kifcbarca0827 írta:Ha, már Robert Dáuni Dzsunior épp, most kezdődött tőle egy az RTL-en.
Sherlock Holmes-t már régóta tervezem... megvettem ( ), de nem néztem még meg.
Jó kis egyveleg,az tuti.Mind nézős lesz.lui1698 írta:Na, ezt tuti meglesem. Dagadt Jézus rulez!Fecooo írta:Due Date
Egy pár film ami jónak ígérkezik:
RED
Resident Evil: Afterlife
The Other Guys
The American
Takers
Faster
Na, ezt tuti meglesem. Dagadt Jézus rulez!Fecooo írta:Due Date
Van egy szintén nem túl régi filmje, azonban nem éppen túl felkapott! A címe Durr, Durr És Csók! (Kiss, Kiss, Bumm, Bumm) Amilyen rossz címe van, olyan jó a film. Val Kilmarral együtt játszik benne és nagyon jó dumák vannak a filmben! Nem egy tucatfilm. Akinek újat mondtam vele, annak azonnali kötelező!Fecooo írta:pontosan, ahogy mondod! vhogy azt vettem észre, h R.D.J filmjei mostanában mindig ütnek, azaz, amiben ő a fsz, abban a filmben nem csalódok! most lesz nemsoká ez a Due Date, amiben a másnaposok szakállasával játszik együtt (már volt róla szó korábban )
Bezony! Óóóóóriási 10 pont és Jud Law is nagyon jó volt benne.noname írta:Még szép.sjay írta:Egyébként van aki szereti rajtam kívül a Sherlock Holmes-t? ( a Guy Richie félét)
Amúgy már volt téma ebben a topikban is.
Nagyon jó választás volt Robert D.J.
Még szép.sjay írta:Egyébként van aki szereti rajtam kívül a Sherlock Holmes-t? ( a Guy Richie félét)
Nekem is, valamint az amikor verekedetett azzal a nagy darab csávóvalFecooo írta:ha a Robert Downey Jr-osra gondolsz, akkor jelentkezem
nagyon tetszett az a film, főleg a kalapácsos részén szakadtam