Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Köszi, elég zavaró pár alapbeállítása, pl h kitakarja alapba a képernyő egy részét, és mivel még nem találtam meg,h hogy kell magyarra állítani, megkérdezném,h lehetséges e? ill ha nem,akkor valami magyar progit tudsz?Aprieto írta:
Ozsi!
Active Desktop Calendar v7.32
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_f ... =32&a=3049
ui.: ígérem lassan felkúszok msnre is. De tényleg!Az Active Desktop Calendar telepítése után egy naptárt és egy határidőnaplót használhatunk Windows asztalon. A határidőnaplóval elérhetjük, hogy egy meghatározott napon az általunk beírt szöveg megjelenjen az asztalon. A szoftver az Outlokk, a Google Calendar vagy az ICal szolgáltatásaival is képes együttműködni. Naptár nyomtatható, illetve beállítható képernyőkímélőnek.
http://www.speedyshare.com/183528749.htmlmindorokke_barca írta:Üdv!
Elsősorban a kérdésemet Perreronak címezem, mert tudom, hogy
Ő foglalkozott már ezzel, de szivesen fogadom bárki másnak a válaszát aki tud az ügyről valamit.
Igazán érdekelne, hogy az új Windows 7,egyelőre mint beta verzió, teljeskőrű szolgáltatást nyújt? Úgyértem, hogy mint beta, milyen hiányosságai vannak? vagy telepítés után ezt nem is lehet észrevenni, hogy csak beta? Esetleg csak 1 hónapig lehet használni? Milyen tapasztalataitok van vele kapcsolatban?
kösz a választ előre is.
m_b
ui.: ígérem lassan felkúszok msnre is. De tényleg!Az Active Desktop Calendar telepítése után egy naptárt és egy határidőnaplót használhatunk Windows asztalon. A határidőnaplóval elérhetjük, hogy egy meghatározott napon az általunk beírt szöveg megjelenjen az asztalon. A szoftver az Outlokk, a Google Calendar vagy az ICal szolgáltatásaival is képes együttműködni. Naptár nyomtatható, illetve beállítható képernyőkímélőnek.
Ezeket találtam:MichaaBee írta:Nincs valakinek véletlenül egy képe R10-ről amikor ollózik?
A Villarreal vagy az Atlético elleni ollógólja lenne a legjobb
Már megtörtént Én Google mániás vagyok, csak akkor kérdezek, ha az nem segített És ugyan találtam, de a 120x90 méretű nem elégíti ki az igényeimet. Ha valakinek van esetleg nagyobb képe, kérme linkejensneco7 írta:Ha beírod google-ba,hogy Ronaldinho bicycle akkor kidob néhányat...MichaaBee írta:Nincs valakinek véletlenül egy képe R10-ről amikor ollózik?
Ha beírod google-ba,hogy Ronaldinho bicycle akkor kidob néhányat...sőt,ha rossul írod és bicycle helyett byciclet írsz,akkor is.MichaaBee írta:Nincs valakinek véletlenül egy képe R10-ről amikor ollózik?
Interneten találtam egyet...annyira nem az a tipikus pillanatban lett lefényképezve de azért remélem tetszik a kép, és megfelel!...ha mégsem akkor figyelmedbe ajánlom a Google.com-ot http://img.index.hu/cikkepek/0611//sport//061125ron.jpgMichaaBee írta:Nincs valakinek véletlenül egy képe R10-ről amikor ollózik?
ezt a vírust én is megkaptam tavaly(valami myphoto meg mypicture),leírtani nem tudom mivel lehet,de én ilyenkor inkább mindig újra rakom a rendszert!Ronaldinho 17 írta:Pontosan semmit, mindegyik honlapnál teljesen üres fehér lap csak még a frissítés meg törlés is inaktív...
De a gép továbbra is müködik, ilyen alapdolgok megvoltak hogy ki-be húztam a netet ellenöríztem mindent, tuti vírus a kép miatt...csak mivel tudnám megjavítani...
Május 27-én .Varatrix írta:Valaki megtudja mondani, hogy mikor lesz a Bl döntő
Ha ingyenesre gondoltok,akkor a Comodo tűzfalát ajánlom ajánlom,esetleg kibróbálhatjátok a Jetico-t,Zone alarm ingyenes verzióját is dicsérni szokták.madmushroom írta:A válasszal nekem is nagy segítségemre lennétek. Elegem van már a Windows féle megbízhatatlanságból.kudu írta:Tudna valaki ajánlani egy működőképes, megbízható tűzfalat?
és lehetőleg nagyon ne fogja vissza a gépet
előre is köszi
A válasszal nekem is nagy segítségemre lennétek. Elegem van már a Windows féle megbízhatatlanságból.kudu írta:Tudna valaki ajánlani egy működőképes, megbízható tűzfalat?
és lehetőleg nagyon ne fogja vissza a gépet
előre is köszi
VLC media player.Cali írta:Gondolom nagyon nagy hülyeséget fogok kérdezni...
Az van, hogy letöltöttem a Dark Knightot mkv formátumban (HD). Hogy tudnám a filmben a szinkronnyelvet átváltani? Valamilyen külön program kell hozzá? Nekem sima Windows Media Playerrel nem sikerült.
A másik meg az, hogy néztem egy ideig angolul és mikor nem volt szöveg, akkor egy csaj elmondta, hogy épp mit látok a filmben.
Gondolkoztam, hogy miért lehet ez, de csak egy nagyon nagy baromság jutott eszembe, amit le se merek ide írni.
Szerk.: Ez az első mkv formátumú film, amit letöltöttem és nézni akartam a laptopomon.