A Rayo Vallecano elleni keret

És hol találok róla infót?MatyiG írta:Igen és igen tudtommal.Az edzések időpontjai publikusak?
Mindig a Joan Gamper edzőközpontban mennek a tréningek?
Nincs olyan lehetőség, úgy tudom, h idén megváltoztatták a jegyvásárlási rendszert és “csak” szektor szerint lehet venni, de elvileg törekednek arra, h egymás mellé vagy közel kapjatok jegyet.tyson9344 írta:Sziasztok!
Párommal és szüleimmel 1 hét múlva utazunk Barcelonába, és ha már ott vagyunk el szeretnénk menni a Real Betis elleni meccsre is. A hivatalos oldalon a jegy kiválasztásánál azt írják hogy próbálnak olyan helyeket adni, hogy egymás mellé kerüljünk, azonban ez a már elfoglalt helyek függvényében történik. Van esetleg olyan lehetőség és vásárlási módszer amellyel biztosan egymás mellé kerülhetünk? A csoportból egyedül én beszélek angolul- minimálisan spanyolul- és egy ilyen eseményen nem szívesen hagynám őket egyedül az esetleges problémák elkerülése végett.
Az elmúlt 2 évben a meccs előtt 1-2 nappal volt jegy a Barcelona hivatalos oldalán ,,de előtte évekig nem ,,,tehát bizonytalan a dolog .nem lehet rá alapoznikudu írta:Az El Clásicora a klub honlapján nem is szokott elérhető lenni a normál jegyvásárlási lehetőség csak közvetítőn/utazásszervezőn keresztül lehet megvenni előre?
Bármi előfordulhat ,,,az a tuti mikor már fixen van kiírva az időpont de olyan is volt,hogy egy Bilbao elleni hazai meccs időpontja háromszor változott .Novelist írta:Sziasztok!
Többször jártam már meccsen, de mindig szervezett út volt.
Viszont most csak úgy mennénk a Barca-Valladoid meccsre, hogy 10.30-án, szerdán mennénk, 10.31-én, csütörtökön jönnénk. Szerintetek előfordulhat olyan, hogy a hétközi meccs időpontját is átteszik? Mondjuk Szerda estéről csütörtökre?
(A honlapról sem vásároltam még jegyet, de Ronal.10 biztatására én is azt fogom tenni, 2 héttel a meccs előtt, mert sokkal egyszerűbb.)
Köszönöm a válaszokat!
Valencia meccsre simán fogsz tudni venni jegyet hivatalos oldalról csak nagy biztos ,hogy egymás mellé ,,,a footballticketnet.com egy megbízható oldal és ők vannak szektorok ahova garantálják a jegyet egymásmelléroby122 írta:Sziasztok!
Tervezzük első barcelonai kiruccanásunkat. 4-5 napban gondolkodunk, és mivel úgy alakul, hogy a Barcelona otthon játszik a Valenciával születésnapomkor(Szept.15) ezzel szeretném megajándékozni magamat.
Olvastam vissza sokat a topicban, hogy ez még nem fix időpont. Igazából ez lehet szombaton is, de ezzel semmi probléma.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az esélye, hogy bejutunk(párommal) erre a meccsre. Olvastam, hogy meccs előtt 1-2 nappal ráérek megvenni a jegyet. Nem lesz ez kicsit késő? Semmiképp sem szeretnénk erről lemaradni.
4. Fordulóban rendezik. Jegyet csak a hivatalos oldalon érdemes?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szia! Én a footbalticket.net-en vettem. Akik ráteszik természetesen a saját charge-ukat.(egyáltalán nem vészes) De egynappal a meccs előtt, a városban nem igen láttam olcsóbb jegyeket. A valencia ellen, meg szerintem gyanús a teltház, szóval 'kósza jegy' vásárlása is nehézkes.roby122 írta:Sziasztok!
Tervezzük első barcelonai kiruccanásunkat. 4-5 napban gondolkodunk, és mivel úgy alakul, hogy a Barcelona otthon játszik a Valenciával születésnapomkor(Szept.15) ezzel szeretném megajándékozni magamat.
Olvastam vissza sokat a topicban, hogy ez még nem fix időpont. Igazából ez lehet szombaton is, de ezzel semmi probléma.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az esélye, hogy bejutunk(párommal) erre a meccsre. Olvastam, hogy meccs előtt 1-2 nappal ráérek megvenni a jegyet. Nem lesz ez kicsit késő? Semmiképp sem szeretnénk erről lemaradni.
4. Fordulóban rendezik. Jegyet csak a hivatalos oldalon érdemes?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ez a manchesteri odavágó április 10-én? Annyira nem csodálkozom rajta, az erre szakosodott utazási irodák mint pl. Fociutak befoglalnak jó előre több repjegyet ilyen BL meccsekre, az algoritmus Wizzairnél, Ryanairnél meg csak azt "látja", hogy rengeteg a foglalás arra a 2-3 napra és nyomja fel az árat az egekbe mert így van beállítva.Nero. írta:A legolcsobb Budapest-Manchester jepjegy masnapi visszaerkezessel 80 ezer?