Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem csak talán pályán Guddy és Thuram.roonie írta:talán mintha jönne Thuram?!
Nekem is remélem lesz még ma europai foci is, mondjuk 1. félidőt volt rajta uh nyugiKenny írta:Nekem most NFL megy,de remélem idővel látom a mecscet is...
bmeg, olvasom a hsz-eket, és folyik rólam a víz az idegességtől, h nem tudom nézni, legalább sport klubbon leadják tán?ozsimiki írta:Ez a félidő jellemzi az egész BARCÁT! Fantasztikus,egyedi,csodálatos,igen ilyen a mi BARCÁNK!
Ezek a játékosok egytől egyig csodálatosak,akik nem annyira technikásak azok kiteszik a szívüket a pályára,és robotolnak ezerrel,akiket meg megáldott ilyen képeségekkel az Isten,ők meg varázsolnak nekünk!
ÉLJEN ÖRÖKKÉ A BARCA!
FORZA BARCAAA!!!
köszi, gondolom nem adnak összefoglalót tv-ben ?, csak tetves tárcsázósom van szeptemberig, szal nem tom nézni!G-Jay írta:0-1 lett az elsö meccs Giuly golja révén, megovta az espanyol de elutasitották, most meg egyelöre 2-0 nekünk Xavi és Deco goljaivallionelmessi19 írta:sziasztok!
most jöttem meg nyaralásból, kéne egy kis gyors összefoglaló:
mi volt az első meccsen, mi történik most?
előre thx!
De ha olvasgatsz egy picit mindent megtudsz!
Nézz bele a távkapcsoló a kézben-be hátha leírtam neked oda a megoldástS T U P I D S H A R K írta:És én ezt nem láthatom
Énsem otthonról nézem,és itt elég lassú a net,de többször próbáldd meg Milus linkjét,és menni fog,nálam eleinte akadt mint állat,de most jó!S T U P I D S H A R K írta:És én ezt nem láthatom
0-1 lett az elsö meccs Giuly golja révén, megovta az espanyol de elutasitották, most meg egyelöre 2-0 nekünk Xavi és Deco goljaivallionelmessi19 írta:sziasztok!
most jöttem meg nyaralásból, kéne egy kis gyors összefoglaló:
mi volt az első meccsen, mi történik most?
előre thx!
Én is pont erre figyeltem fel!valaciBarca1 írta:most néztem az előbbi helyzet ismétlését ...
hihetetlen ..amikor ronadinho kapura rugta a labdát ,
akkor már az eleenkező oldali szögletzászlót nézte ..
még egyszer ..hihetetlen helyzet volt ....