Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem is ez a valószínű kezdő,bár másikat is eltudnék képzelni...Vito írta:aztán nehogy Zambrotta-t tegye ki a szélre.
egyébként szerintem:
Ronnie-Saviola-Messi
Messi-Ronnie-Gyula kezdő lesz.
Hát nem tudom, én ugy érzem, ha ök kezdenének, akkor abban egy saviola gol benne van, és messinek is sztem ujra be kell találnia lassacskán, és akkor még vki biztos lő egyet. lehet, h pont dinho, talán 11-esből, de akkor is.ozsimiki írta:Át kell ahhoz állni 1más játékrendszerre,h Saviola is kezdő legyen,ami nembaj,de te se,és senki se gondolja azt,h ilyen kevés játszott perccel,amin ez a 3as játszott együtt,rögtön 3 gól lenne bennelionelmessi19 írta:szerintem ha tudunk kb. ugy játszani, mint a cselszkij ellen, akkor nem lehet gond.
namost a változások: ugye Iniesta, ő tökéletesen helyettesíti Xavit
Guddy, ő kiesett, szal ha nyul jön, akkor jobb lesz a helyzetkihasználás és a támadójáték, ha Giuly, akkor nem mondom mi, mert megint vitát indítanék...
szerintem ha nyul van a pályán, és nem Giuly, akkor
Dinho SAviola Messi trióban benne van egy 3-0 is.
CSak a mester is igy gondolja, amit mondjuk nem hiszek.
DE áljon meg a menet, nem lehet három szélsővel kimenni a pályára!!
Persze nagyon örülnék,de nekik is vmilyen formában össze kellene szokni
Át kell ahhoz állni 1más játékrendszerre,h Saviola is kezdő legyen,ami nembaj,de te se,és senki se gondolja azt,h ilyen kevés játszott perccel,amin ez a 3as játszott együtt,rögtön 3 gól lenne bennelionelmessi19 írta:szerintem ha tudunk kb. ugy játszani, mint a cselszkij ellen, akkor nem lehet gond.
namost a változások: ugye Iniesta, ő tökéletesen helyettesíti Xavit
Guddy, ő kiesett, szal ha nyul jön, akkor jobb lesz a helyzetkihasználás és a támadójáték, ha Giuly, akkor nem mondom mi, mert megint vitát indítanék...
szerintem ha nyul van a pályán, és nem Giuly, akkor
Dinho SAviola Messi trióban benne van egy 3-0 is.
CSak a mester is igy gondolja, amit mondjuk nem hiszek.
DE áljon meg a menet, nem lehet három szélsővel kimenni a pályára!!
windu írta:hát amit zambrottáról irogattok
hát elég cink
emberek
30 év közelében elköltözni megszokott környezetünkból
egy teljesen új helyre
idő kell
az ahogy most játszik zombi az szerintem több mint bíztató
ha beleszokik a környezetbe akkor kuuuurva jó lesz
; )
béke
Iniesta szinte biztos,h akkor kezdő lesz,de Savigól Lehet,h Gyula kezd,bár most jobbnak látom én is,ha Frank a Nyúlat rakná kezdőbeVito írta:Xavi és Guddy kisebb sérülés miatt kihagyja a Depor elleni derbit.
jöjjön Iniesta és Saviloa!
Érdekes ez,mert egyetértek,h játszon inkább majd Oli,és Béla,mert Zambi egyenlőre 0,de viszont ha nem játszik,akkor hogy jön formába? Mert azért 1jó formában lévő Zambi,az odab*szLG írta:De a Recre ellen nem volt nagyon probára téve a védelmünk, és Béla is abban jeleskedett amit tud, támadásban, azzal sosem volt problémája. De a védő dolga a védekezés, és...tudjátok De Béla legalább jol támad, Zambrotta meg támadásban is, és védekezésben is 0. En személyszerint Olit látnám legszivesebben a kezdőben, esetleg Bélát, de Zambit neee...visca el barca írta:a szombati meccsrol - mivel régen volt már - csak egyetlenegy rövid észrevétel.
a két szélso hatvedunk oriasit jatszott. foleg belletti teljesitmenye volt elismerésre mélto
gianlucanak nagyon fel kell kotnie a gatyáját ha ezek utan a csapatba szeretne kerulni...
De a Recre ellen nem volt nagyon probára téve a védelmünk, és Béla is abban jeleskedett amit tud, támadásban, azzal sosem volt problémája. De a védő dolga a védekezés, és...tudjátok De Béla legalább jol támad, Zambrotta meg támadásban is, és védekezésben is 0. En személyszerint Olit látnám legszivesebben a kezdőben, esetleg Bélát, de Zambit neee...visca el barca írta:a szombati meccsrol - mivel régen volt már - csak egyetlenegy rövid észrevétel.
a két szélso hatvedunk oriasit jatszott. foleg belletti teljesitmenye volt elismerésre mélto
gianlucanak nagyon fel kell kotnie a gatyáját ha ezek utan a csapatba szeretne kerulni...
Igen nagy szerencsem van de hat ezert adtam be ide az erasmus palyazatomatvisca el barca írta: porto, most la coruna...nem lesz már elég a dőzsből?