Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Gond nem volt Iniestával, csak akkor még nem volt alapember, csereként azonban akkor is sokat hozzátett a játékunkhoz, de most alapemberként mégjobban teljesít. Valdésről csak annyit, hogy idén kezdett el nagy kapussá válni, már ami a teljesítményét illeti, emberileg még változhatja, mert a grimaszai nem jönnek be!LG írta:Sztem Valdessel és Iniestaval korábban sem voltak gondok.
Sztem Valdessel és Iniestaval korábban sem voltak gondok.Los Barrachos írta:Ezt nevezik úgy, hogy az egyik játékos húzza magával a többieket és mások is jók lesznek, szerencsére most ez a pár játékos javult fel nagy mértékben, de idevenném Valdést és Iniestát.Melkor írta:Végre ő is kezd formába lendülni!!
Azt hiszem a csapat év eleji gyengébb játéka jelentős részben Deco rosszabb formájának volt köszönhető.
Fura módon több fontos játékosnál egyszerre indult meg a formajavulás...(Deco, Ronaldinho, Gudjonsen, Zambrotta)
Ezt nevezik úgy, hogy az egyik játékos húzza magával a többieket és mások is jók lesznek, szerencsére most ez a pár játékos javult fel nagy mértékben, de idevenném Valdést és Iniestát.Melkor írta:Végre ő is kezd formába lendülni!!
Azt hiszem a csapat év eleji gyengébb játéka jelentős részben Deco rosszabb formájának volt köszönhető.
Fura módon több fontos játékosnál egyszerre indult meg a formajavulás...(Deco, Ronaldinho, Gudjonsen, Zambrotta)
ez tényleg szépCooltiszo írta:A cikkben van, hogy ez az eddigi legszebb Barcás gólja, hát sztem azért ez is legalább ilyen szép: http://www.youtube.com/watch?v=ww8rhOWLdeA
Nézz át a Barca videók és összefoglalók #2 topicbabandyka írta:fiúklányok valaki tud linket adni hogy én is lássam deco gólját?
Igen, neki van a 3. legerösebb rugása, simán képes lenne rá...de még se texi A szabadrugásoknál Ronie nagyon makacs, erőlteti, ami nem m1. Igaz, h párxor sikerül, de sztem Deco 2x annyi golt rugna belőlegrecki írta:Ne mondd már nekem, hogy R10 nem tudná bebikkantani a sorfal alatt! Azért mert nem 100 kilós egy combja, attól még tud erőset lőni...Los Barrachos írta:A sorfal alatti bombákra egy Robby Carlos-féle bikaművész kéne... Talán Márquez ilyen...
Ne mondd már nekem, hogy R10 nem tudná bebikkantani a sorfal alatt! Azért mert nem 100 kilós egy combja, attól még tud erőset lőni...Los Barrachos írta:A sorfal alatti bombákra egy Robby Carlos-féle bikaművész kéne... Talán Márquez ilyen...
Enrique írta:Jóöreg Rivaldo csinálta azt meg a Milán ellen egy BL meccsen, hogy először elkente a sorfal alatt, aztán a következő alkalommal meg a fellette...
Hihetetlen volt.