Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sztem lehetne folytatni, mert azt gondolom a srácoknak is elég nagy élmény lenne visszaadni a veréstmucs1 írta:Üdv! Nekem nem jó a 27-i foci,öcsémet meg nem tudom,majd szólok neki,h nézze a fórumot!Kár a szombat esti műbalhé miatt,mert jó foci volt,tényleg jó lett volna rendszeresíteni!
Ezek a meccsek jelenleg az "A" csapatra vonatkoznak (mondjuk a múlthét szombatit is annak terveztük, csak Gergőék nem tudtak jönni), de mindenképpen szeretnék egy "A" vs "B" meccset is leginkább a selejtező előtt!!!Boogess írta:ha nem csak az A-ra vonatkozik akkor benne vok mindenben*
*illetve mégsem, 29-én vizsgám van
Kicsit több véleményt, észrevételt várnék a fenti kérdésre!!!Bercy írta:Helló!
2007.01.27. Tippmix Aréna- Real vs. Barca (időpont még kérdéses, meglátjuk hányan jelentkeznek. Min 7, Max 9 fő)
Kérem, hogy minél gyorsabban jelezzetek vissza, hogy tudjam intézni!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Bercy
Az nem ártott nekem amikor Zsolti rámszólt többször, hogy figyeljek oda a 12es mezt viselő gyerekre. Rámszólt amikor elengedtem, dícsért amikor szereltem, ez kellett ahhoz, hogy tudjak koncentrálni. Ha egy pillanatra lankad a figyelem hátul az katasztrófális lehet. Szóval rám lehet szólni, de persze csak értelmesenBercy írta:Az ordíbálásokról pedig annyit, hogy KELL sajnos.
Akkor ezzel kialakult a végeredmény is:mucs1 írta:Akkor a biztonság kedvéért beírom,hogy megyek az esti focira,a délutáni viszont nem biztos!