Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Diego tényleg jó,de nem hinném,de nemtom,hogy meg tudjuk-e szerezni.barca99 írta:Egy Deco-Essien cserébe én is benne lennék, de akkor is kéne vki irányító kp-ba. Sztem az a Diego gyerek a Werderből nem lehet rossz.
Annak az időszaknak vége, már ami az ész nélküli költekezést illeti. Pont ezen sérült be Mourinho a téli átigazolási időszakban, hogy nem kapott zöld utat egy-két játékos leszerződtetésére. Szerintem a kis maffiózó rájött, hogy ennek így nem lesz jó vége, ha állandóan kinyitja a buxáját. Ugyanakkor ez persze nem azt jelenti, hogy a Chelsea ezentúl házon belül oldja meg a hiányposztok betöltését, csak nem fog dobálózni a többtízmilliós ajánlatokkal. Legalábbis szerintem nem...Game90 írta:Akkor örülök, hogy a vezetőség is így gondolja
A fő áldozat így Deco lehet a nagyobb sztárok közül. 30 éves, a formája sem a régi és még lehet lóvét kapni érte. Iniesta és Xavi megoldják majd a feladatokat
Abramovics adhatna érte egy pár fontot
dehogynem! nem véletlen publikálták Cruyff véleményét. ez olyan előszele egy kis frissítésnek.Game90 írta:Nekem sem volt szimpatikus Deco, de idejött és megszerettem Essien pedig egy nagyon jó védekező kp. Elfutkározhatna Barca mezben
Vérátömlesztésre sztem is szükség lenne, de sztem a vezetőség nem így gondolja
Egyetértek!! Bár én sem díjazom!nihill141 írta: Minden elismerésem Deco-é!
Igaz az utóbbi időkben kezdett belesavanyodni a csapat formájába ő is, de most is bizonyította, hogy a csapat szerves része!
Nem szép dolog egy pirosat érő megmozdulást dícsérni, de azt hiszem jómagam is hasonlóan cselekedtem volna!
Albelda az épp felgyógyuló társam kivégzésére irányuló mozdulatát egy egységes csapatnál így kell lereagálni!
Respect Deco...Respect Man!
Minden elismerésem Deco-é!grecki írta:Ezt már megszokhattuk tőle, elég gyakran kap lapot, és a pirosat sem először mutatták fel neki a Barcelonában... Én még azt is mondanám, hogy picit alattomos, de nem mondom...kennyke írta:erdekes volt az este, ahogy deco bekattant, amikor asszem messit felrugtak:)
Ezt már megszokhattuk tőle, elég gyakran kap lapot, és a pirosat sem először mutatták fel neki a Barcelonában... Én még azt is mondanám, hogy picit alattomos, de nem mondom...kennyke írta:erdekes volt az este, ahogy deco bekattant, amikor asszem messit felrugtak:)