Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
De ez nem is Eto'o-ügy! Saviolának az új vezetőség már az elején megmondta, hogy nem feltétlnül tartanak rá igényt, de ha maradni szeretne, akkor meg kell egy szerződés változtatás, ha az nem fogadja el, akkor kereshet magának másik csapatot. Keresett ő is meg a klub is egy megfelelő megoldást, de senki nem tudott olyan ajánlatott tenni ami elfogadató lett volna a Barca szempontjából.Subinho írta:ha savigól elmegy a madridba egy szót sem szólhatunk!!! ez nem lenne figo ügy!!! én is ezt tenném, ha így bánnának velem! mindenképp maradni akar, de ha így bánnak vele, akkor inkább elmegy a legnagyobb riválishoz. akárcsak eto'o! és ha 'neaggyisten' a reallal bajnok lenne, akkor cabronozhatna ő is... én megtartanám mindenképp és elküldeném ezquerot és giulyt! helyettük bármikor beférne!!! sztem tudna ott játszani!!!
Ez nem így történt, egyszerűen félrefordítanak ezek a marhák mindent. Ha jól emlékszem azt mondta, hogy "egy olyan nagy klubnak, mint a RM, nem lehet egyből nemet mondani."foci24.com írta:Javier Saviola Barcelona labdarúgója elismerte, hogy ha megkeresik Mijatovicsék, akkor nem fog nemet mondani a Galaktikusoknak
Úgy tűnik, a végleges döntést mégis csak a menedzser akarta megmondani, Javier ki is rakta a szűrét.Los Barrachos írta:Na jó, de a végleges döntést nem a menedzser mondja meg, hanem maga Saviola, őpedig maradni akar.