Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ááá nem igaz már soha nem tudnak hibázni igy nem lesz bajnok a RomaGame90 írta:Chievo - Inter 0-2 Adriano, Crespo.
Adriano mekkora gólt lőtt
Adriano az utóbbi hetekben tényleg magára talált,nem semmi gól volt!Raziel írta:40. másodpercbe,szép volt az tuti,furcsa volt szurkolók nélkül nézniGame90 írta:Chievo - Inter 0-2 Adriano, Crespo.
Adriano mekkora gólt lőtt
Szerintem nagyrészt eldőlt a bajnokság Ez nem jött jól a milánóiaknak,de szerintem nem zökkenti ki őket annyira,hogy még legyen a Romanak keresnivalója..Game90 írta:Lehet, hogy még izgalmas lehet a bajnokság?
Valszeg zártkapus meccs lesz az összesRivaldinho írta:hát én úgy hallottam h lehet h már pénteken kezdenek de lehet h gágog....
Stadionok jobbak mint nálunk!Sylvinho_ írta:Jártam.A stadionjaik fényévekkel jobbak, mint a mieink.lionel19 írta:Bl- meccsek lesznek!
Egyébként Ukrajnában jártál már?
a lengyel szövetségnél vesztegetési botrány volt nemrég (asszem fel is függesztették az egészet an bloc), szóval, ha ők kapják, vagy az olaszok, akkor komolytalan az egész...Sylvinho_ írta:Jártam.A stadionjaik fényévekkel jobbak, mint a mieink.lionel19 írta:Bl- meccsek lesznek!
Jártam.A stadionjaik fényévekkel jobbak, mint a mieink.lionel19 írta:Bl- meccsek lesznek!