Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sacchi írta:Grat az ezüsthöz srácok.
Enrique...
Mire érted ezt? Ha nem csak célozgatnátok- ahogy Melkor is kérte- hanem tanácsot is adnátok, hogy hogyan lépjünk előre talán sokkal könnyebb lenne és nem sohajtoznánk, hogy miért jobb a Milan állandóan!Ronaldinho 17 írta: A Milan még mindig jobb,és valszeg az is lesz,mert nem lépünk előre!
La Pulga írta:13:15 - Szurkolói torna: FC Barcelona - Real Madrid "B" 3-1
Enrique írta:Szombaton megfingatunk mindenkit!!!
Majd minden szombaton játszunk 17 órától Csepelen a Karácsony Sándor utcai általános iskola tornatermében. Gyere le párszor és akkor majd meglátjuk! Ha minden igaz, most szombaton is lesz foci!ivanisevic írta:Sziasztok!
Hatalmas Barca drukker vagyok, de hivatalos magyar fan clubot nem találtam sajnos a neten. Remélem ez az. Ha igen, van lehetőség belépésre?
hmmmmmmmmm?Zozzy 5 írta:Jóba vagyok vele, úgyhogy ezzel nem lenne gond, viszont úgy tudom, hogy hónaponként legalább egy focin meg kell jelenni Pesten, nem csak a tétmeccseken. Azt pedig nem tudom, hogy be tudnám-e vállani, hogy minden hónapban minimum egyszer felmegyek.Bercy írta: Sztem ha szépen megkéred felhoz...persze ha játszik éppen Pesten a csapattal...