Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ne menj porcelánboltba illetve felé...haze71 írta:Nagyon sajnálom, azt hittem nyerni fogtok. Ez a kapus kérdés a legszomorúbb az egészben. Nem is tudom, mi lesz a megoldás. Ha az segít, jövő héten már biztos, hogy megyek. (ha csak el nem tapossa a lábujjamat egy elefánt...
5-2 HírTv-HFCBhaze71 írta:Mi lett az eredmény?
Nem is CSAK NEKED szólt, hanem a vitafórumnak, hogy kell edzés vagy nem. Mivel haze és Láma is ezen vitázott, valamint Zoli is hasonlóan vélekedett mint Te erre írtam, hogy nem kell nagy feneket keríteni neki...Silvanus írta: Nem is kerítettem semminek nagy feneket
Nálam béke van, Nálad úgy láttam hogy nincs. Továbbra sem értem hogy mire volt jó a sakk meg a többi, és hogy mi jött rád.Marci írta:csak azt szeretném hogy játszunk ahogy régen, veled is és mindenkivel és ha meg tudunk egyezni az időpontban akkor gyakoroljunk is egy kicsit.
Köszönöm Berci!Bercy írta:Szerintem nem kell ennyire nagy feneket keríteni ennek!
Aki tud megy aki nem... mondjuk ebből adódik, hogy jó lenne ha egy felmérést tartanátok,h ogy ne csak 6 ember menjen el egy 5000.- teremre.