Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
persze. ez itt az fc ronaldinho, nem az fc barcelona, jogos amit mondasz.Barcsay írta:A mundodeportivo kijelentette,hogy a csapat azóta van válságban,mióta Ronaldinho nem érzi jól magát a csapatban.Szóval... Engedje csak el a klub.Sok marha,nemhogy marasztalnák,elkergetik.Ha körülötte szerveznék át a dolgokat,és olyan környezetet teremtenének,amiben újra "képes produkálni"...Az egyetlen megoldás az edzőváltás,és kell egy erőnléti edző is.Nagy butaság őt elengedni!
Az első BARCA-s idényben frenetikusan játszott,az egész világ a tenyerén hordozta,a sajtó,a közönség,MINDENKI.Sehol semmi rosszat nem lehetett hallani róla.De aztán...Barcsay írta:A mundodeportivo kijelentette,hogy a csapat azóta van válságban,mióta Ronaldinho nem érzi jól magát a csapatban.Szóval... Engedje csak el a klub.Sok marha,nemhogy marasztalnák,elkergetik.Ha körülötte szerveznék át a dolgokat,és olyan környezetet teremtenének,amiben újra "képes produkálni"...Az egyetlen megoldás az edzőváltás,és kell egy erőnléti edző is.Nagy butaság őt elengedni!
Ebben az a vicces, hogy annyi a paparazzi..Miért nem készült egy k..va kép arról, hogy épp megy be egy bárba és kijön s..gg részegen? furcsa..Zozzy 5 írta:Elment inni meg Lays chipset enni.
Szerintem meg te néztél egy egész más meccset,mert a Zambrotta topicba azt irtad hogy szerinted Zambi nem játszott jol,és hogy könnyű dolga volt Ronaldóval szemben.....LG írta: Deco tegnap nagyon jó volt, nem tudom, de te sztem más meccset nézhettél.
Deco tegnap nagyon jó volt, nem tudom, de te sztem más meccset nézhettél. Ja meg másik világban éltek, ha még most Ronaldinhótól várjátok a csodát. Az az idő elmúlt, ébresztőbalazsfoci írta: Igen jobban ellőtte volna a szabadrúgásokat, ugyanis a sok idióta aki azért sírt korábban hogy a nagy XAVI lőjje a szabikat , most láthatja hogy a katalán nem tud alányúlni a labdának úgy hogy a sorfal fölött eljusson a játékszer a kapuig, a szögleteknél szintén egyet nem adott be jól. Deco meg egyenesen sz@r azaz SZ@R volt érted? Inkább néztem volna egy "álldogáló" R10-et aki Messi vagy Eto'o lábára adja a labdát, kihagyhatatlan helyzetbe hozva őket, mint egy saját magát tökön, seggbe rúgó Deco-t!!!!!!!! Aztán ha annyira [auto_cenzúra] R10-nek a kondija, mért nem futottál ki te a pályára, ha annyira tisztában vagy vele hogy milyen kondi kell egy ilyen meccshez!
Mindenki saját magáért vállal felelősséget. Rijkaard Roniért is vállalt. közel 1,5 éven át játszatta folyamatosan, és falazott (mert régen is bulizott, csak akkor edzett is ) neki. A barátoknál(?) ez így helyes. Edzőileg, meg mindenki eldöntheti, hogy jó döntés-e vagy sem. Abban, hogy idáig jutott kellett saját maga, meg egy klubb aki hagyta ezt. Sajnálom, hogy kialakulhatott ez a helyzet.szajko írta:szerintem reijkaard miatt volt ő ilyen formába a 2005/2006-os idénybe nyújtott formáját ha hozta volna és messi se sérül meg bajnok a barca és bl győztes de sajnos ez van majd jövőre csak ne menjen el ellentétbe reijkaardal ő mehet....
Azzal tisztában vagyok, hogyha valaki másfél évig nem edz rendesen akkor milyen kondija lehet. Már milliószor megmutattaDinho az utóbbi időben, hogy kell a lehető legkevesebbet futni.balazsfoci írta: Igen jobban ellőtte volna a szabadrúgásokat, ugyanis a sok idióta aki azért sírt korábban hogy a nagy XAVI lőjje a szabikat , most láthatja hogy a katalán nem tud alányúlni a labdának úgy hogy a sorfal fölött eljusson a játékszer a kapuig, a szögleteknél szintén egyet nem adott be jól. Deco meg egyenesen sz@r azaz SZ@R volt érted? Inkább néztem volna egy "álldogáló" R10-et aki Messi vagy Eto'o lábára adja a labdát, kihagyhatatlan helyzetbe hozva őket, mint egy saját magát tökön, seggbe rúgó Deco-t!!!!!!!! Aztán ha annyira [auto_cenzúra] R10-nek a kondija, mért nem futottál ki te a pályára, ha annyira tisztában vagy vele hogy milyen kondi kell egy ilyen meccshez!
inieste a herótom...tegnap megmutatta h mennyit érünk vele....Danka00792 írta:Henry-val és Iniesta-val sokkal többet érünk, mint R10-el.Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
És miért gondolod, hogy Ronaldinho ahogy megkapja a ladbát nem egyböl hátrapasszolja, adja a kapus kezébe ladbáit, az egy-egy elleni párharcokbol ugy jön ki, hogy hátatfordit, elkezdi terelni a ladbát és vagy bokánrugják vagy mehet a ladba a védökhöz? Mert ezzel a sz-r Ronaldinho-val szerintem pont rosszabbak lettünk volna. De ezt senkisem tudhatja, csak vélemények vannak. Elfogultság kérdése.
Szerk.: Puyol-rol pedig szállj le.
Hogyis van a dal? " Lesznek még szép napok" és lesznek ha marad jövőre és nemszidják az ilyenek mint itt egyesek! Új edző , "Új" csapat , Új felfogás , nagyobb szigor és belsőnyugalom! akkor semmi okunk arra hogy nehiggyük azt hogy nem lesz ujra a régi és elmegy! Könyörgöm ki nemakar Barcelona tengerpartján naponta elmenni legalább egyszer!? Minden focistának ez az álma! VAgyis nekem ez lenne!raúlgonzales89 írta:dinnye tavalyi-tavaly előtti formája hihetetlen volt. ezt várni lehetet hogy jönni fog egy hullámvölgy...és ahogy megismertem dinnyét (ahogy egy szurkoló megismerhet egy játekost) szerintem ez a hullámvölgy a szezon végéig szól csak és utánna szépen lassan még visszanyeri a formáját..igaz már lesz annyi benne mint annó...
Na, ezt nagyon nem bánnám.hady írta:nocsak-nocsak: lehet, hogy velünk...........:
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=56529
Igen jobban ellőtte volna a szabadrúgásokat, ugyanis a sok idióta aki azért sírt korábban hogy a nagy XAVI lőjje a szabikat , most láthatja hogy a katalán nem tud alányúlni a labdának úgy hogy a sorfal fölött eljusson a játékszer a kapuig, a szögleteknél szintén egyet nem adott be jól. Deco meg egyenesen sz@r azaz SZ@R volt érted? Inkább néztem volna egy "álldogáló" R10-et aki Messi vagy Eto'o lábára adja a labdát, kihagyhatatlan helyzetbe hozva őket, mint egy saját magát tökön, seggbe rúgó Deco-t!!!!!!!! Aztán ha annyira [auto_cenzúra] R10-nek a kondija, mért nem futottál ki te a pályára, ha annyira tisztában vagy vele hogy milyen kondi kell egy ilyen meccshez!Zozzy 5 írta:Óóó, taníts nagymester!Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
Ronaldinho meg...hiányzott, lehet. Lehet jobban előtte volna a szabadrugást. Csak a tegnapi mezőnyben a 0 azaz NULLA kondijával meghalt volna. Miért lett ilyen a kondija? Mert beleszart az egészbe. Ezek után nem kéne érte sírni, hogy óó mennyire hiányzott. A 2 évvel ezelőtti hiányzik, más nem.
Óóó, taníts nagymester!Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!