Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.05.02. 04:12:34

Barcsay írta:A mundodeportivo kijelentette,hogy a csapat azóta van válságban,mióta Ronaldinho nem érzi jól magát a csapatban.Szóval... 8) Engedje csak el a klub.Sok marha,nemhogy marasztalnák,elkergetik.Ha körülötte szerveznék át a dolgokat,és olyan környezetet teremtenének,amiben újra "képes produkálni"...Az egyetlen megoldás az edzőváltás,és kell egy erőnléti edző is.Nagy butaság őt elengedni!
persze. ez itt az fc ronaldinho, nem az fc barcelona, jogos amit mondasz.
miihii
KHAL

2008.05.02. 01:22:25

Barcsay írta:A mundodeportivo kijelentette,hogy a csapat azóta van válságban,mióta Ronaldinho nem érzi jól magát a csapatban.Szóval... 8) Engedje csak el a klub.Sok marha,nemhogy marasztalnák,elkergetik.Ha körülötte szerveznék át a dolgokat,és olyan környezetet teremtenének,amiben újra "képes produkálni"...Az egyetlen megoldás az edzőváltás,és kell egy erőnléti edző is.Nagy butaság őt elengedni!
Az első BARCA-s idényben frenetikusan játszott,az egész világ a tenyerén hordozta,a sajtó,a közönség,MINDENKI.Sehol semmi rosszat nem lehetett hallani róla.De aztán...
Elkezdődött a "hajtóvadászat": kezdték azzal,h naon yool játszik,de miért nem mosolyog annyit.Engem már akkoriban ba**ottul idegesített,h mit kell ebből ekkora ügyet csinálni,hisz' egyre nagyobb hangerővel kántálta a média ezt a smiley dolgot.
Aztán egy-két (önmagához képest) gyengusabb meccs után jöttek a hangok,h azért nem mosolyog,mert összeveszett Frank-kal (pölö,mert fűzőcskézi a lányát 8)).Ez ugye azóta is időről-időre napirendre került...
Meg h már nem annyira érzi itt jól magát.Ez is egyre erősebben lett sulykolva,különböző okokra hivatkozva...
És az utóbbi cirka évben egyetlen dolgot lehet róla olvasni-hallani:nem megy neki-nem megy neki-nem megy neki.Minden újságcikkben ez állt,meccsek alatt is állandóan ez volt a téma.
Oké,aláírom:nem tudta tartani az első szezonbeli teljesítményét,de azért ebben több dolog is közrejátszott.Pölö:a sérülések,meg a rengeteg lejátszott meccs (nyári zsíroskenyér túra,klubos tétmeccsek,válogatott).Meg a videók alapján kicsit kiismerhetőbb lett a játéka az ellenfeleknek.És könyörgöm,próbálj meg úgy focizni,h ketten vannak rajtad -az egyik h a lábad rúgja,a másik meg h a mezedet rángassa- ,keress közben társat,meg azért a lasztival is foglakozz.Plusz lehetőleg 2 percenként villants vmi látványos Ronaldinhosat,mert különben kikezdenek,h "mivan,nemmegy má',Öreg?"Ezt 90 percekig,kb heti 2szer. :?
Ha egy kicsit hullámvölgybe kerül egy játékos,akkor a legjobb megoldást az jelenti,h a csapból is elkezdjük folyatni,h béna vagy,nem megy neked???(Jah,gondolom forditott pszichológia,ugye? :wink: )Még akkor is ő lett küldve,amikor ott sem volt a keretben és nem ment az adott meccsen a csapatnak!
Egyre többen csatlakoztak a kampányhoz,aki csak lehet kikezdte már.
.A szurkolók,vezetők,de főleg a média bizalma megrendült az irányába,nem igazán akarnak esélyt adni neki,h összekapja magát.Hisz vmi okot mindig találnak,h oltogassák,ha van rajta sapka,ha nincs.Most épp az a sztori,h nem is sérült,csak annyira elmérgesedett a helyzet közte és a vezetők (leginkább Frank) között,h "közös megegyezéssel" ezt a fedősztorit adták ki,h ne kelljen már játszania itt!!!Természetesen nem wok a helyszínen (hmmm,sajna :cry: ),így én sem tudhatom,h a különböző hírekből mi az igaz,de ez már kezd boszorkányüldözésre hasonlítani...
Ebben a közegben egyszerűen lehetetlen szerintem létezni-játszani-világszínvonalon (vagy ahogy tőle elvárjuk:felette...) teljesíteni.Talán a földbogyó legzseniálisabb játékosával másképp kellett volna bánni.Talán hagyni kellett volna nyugiban dolgozni-edzeni,h újra elkapja a fonalat.Talán nem azt kellett volna folyamatosan kántálni neki,h "sz*r vagy-már nem megy-kiégtél,stb..."Talán akkor másképp alakulnak a dolgok és nem menne el egy másik csapatba,ahol sztem újjá fog éledni és újra csodálhatjuk a játékát.Talán...
Z$ołtu
Barça B

2008.05.01. 19:06:41

Zozzy 5 írta:Elment inni meg Lays chipset enni.
Ebben az a vicces, hogy annyi a paparazzi..Miért nem készült egy k..va kép arról, hogy épp megy be egy bárba és kijön s..gg részegen? furcsa..
socio66

2008.05.01. 11:56:56

LG írta: Deco tegnap nagyon jó volt, nem tudom, de te sztem más meccset nézhettél.
Szerintem meg te néztél egy egész más meccset,mert a Zambrotta topicba azt irtad hogy szerinted Zambi nem játszott jol,és hogy könnyű dolga volt Ronaldóval szemben..... :lol: :roll:
Barcsay
Barça B

2008.05.01. 11:52:19

A mundodeportivo kijelentette,hogy a csapat azóta van válságban,mióta Ronaldinho nem érzi jól magát a csapatban.Szóval... 8) Engedje csak el a klub.Sok marha,nemhogy marasztalnák,elkergetik.Ha körülötte szerveznék át a dolgokat,és olyan környezetet teremtenének,amiben újra "képes produkálni"...Az egyetlen megoldás az edzőváltás,és kell egy erőnléti edző is.Nagy butaság őt elengedni!
Speedy
Barça C

2008.05.01. 10:19:35

Nem tom mennyire hiteles, de gondoltam azért megosztom:

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=102120
Milan - Ronaldinho
A Barcelona kiesett a BL-ből és a Spanyol Bajnokságot is elbukta. Ezzel valószínűleg Ronaldinho jövője is tisztázódni fog a napokban, hiszen Adriano Galliani tegnap este óta Barcelonában tartózkodik. Ronaldinho közben kijelentette, hogy csakis a Milanban szeretné folytatni a pályafutását, sehol máshol. A távozás szinte biztosra vehető: Ronaldinho játszani fog a szezon utolsó barcelonai meccsén, hogy elköszönjön a közönségtől.
szokola81
Barça B

2008.05.01. 10:07:34

Kár lenne ha elmenne de úgy gondolom nincs elég ambiciója ezért is akar csapatot váltani ezt ő nyilatkozta de az edző is segít neki abba hogy ne kerüljön ujabb formába meg a kezdő csapatba!!!!!!!!!Ő volt a csapat motorja kár hogy besült!!!!!!!!!!!!!!!
Détári
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.05.01. 08:31:50

balazsfoci írta: Igen jobban ellőtte volna a szabadrúgásokat, ugyanis a sok idióta aki azért sírt korábban hogy a nagy XAVI lőjje a szabikat , most láthatja hogy a katalán nem tud alányúlni a labdának úgy hogy a sorfal fölött eljusson a játékszer a kapuig, a szögleteknél szintén egyet nem adott be jól. Deco meg egyenesen sz@r azaz SZ@R volt érted? Inkább néztem volna egy "álldogáló" R10-et aki Messi vagy Eto'o lábára adja a labdát, kihagyhatatlan helyzetbe hozva őket, mint egy saját magát tökön, seggbe rúgó Deco-t!!!!!!!! Aztán ha annyira [auto_cenzúra] R10-nek a kondija, mért nem futottál ki te a pályára, ha annyira tisztában vagy vele hogy milyen kondi kell egy ilyen meccshez!
Deco tegnap nagyon jó volt, nem tudom, de te sztem más meccset nézhettél. Ja meg másik világban éltek, ha még most Ronaldinhótól várjátok a csodát. Az az idő elmúlt, ébresztő :!:
Puyolról Decohoz hasonlóan le lehet szállni, tegnap nagyon nagy mentései voltak. Csapatkapitányként meg el sem lehetne képzelni jobbat, ő a legharcosabb, ő tudja tüzelni a többieket.
goda06
Jugador del Barça

2008.04.30. 16:27:55

szajko írta:szerintem reijkaard miatt volt ő ilyen formába :( a 2005/2006-os idénybe nyújtott formáját ha hozta volna és messi se sérül meg bajnok a barca és bl győztes de sajnos ez van majd jövőre csak ne menjen el ellentétbe reijkaardal ő mehet....
Mindenki saját magáért vállal felelősséget. Rijkaard Roniért is vállalt. közel 1,5 éven át játszatta folyamatosan, és falazott (mert régen is bulizott, csak akkor edzett is ) neki. A barátoknál(?) ez így helyes. Edzőileg, meg mindenki eldöntheti, hogy jó döntés-e vagy sem. Abban, hogy idáig jutott kellett saját maga, meg egy klubb aki hagyta ezt. Sajnálom, hogy kialakulhatott ez a helyzet.

A 2. részével egyetértek. Egy csúcsformában lévő Roni, meg egy Messi papíron megállíthatatlanok. PAPÍRON.
Barca, Ronaldinho
szajko
Director del Fútbol

2008.04.30. 16:07:36

szerintem reijkaard miatt volt ő ilyen formába :( a 2005/2006-os idénybe nyújtott formáját ha hozta volna és messi se sérül meg bajnok a barca és bl győztes de sajnos ez van majd jövőre csak ne menjen el ellentétbe reijkaardal ő mehet....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.30. 16:02:21

balazsfoci írta: Igen jobban ellőtte volna a szabadrúgásokat, ugyanis a sok idióta aki azért sírt korábban hogy a nagy XAVI lőjje a szabikat , most láthatja hogy a katalán nem tud alányúlni a labdának úgy hogy a sorfal fölött eljusson a játékszer a kapuig, a szögleteknél szintén egyet nem adott be jól. Deco meg egyenesen sz@r azaz SZ@R volt érted? Inkább néztem volna egy "álldogáló" R10-et aki Messi vagy Eto'o lábára adja a labdát, kihagyhatatlan helyzetbe hozva őket, mint egy saját magát tökön, seggbe rúgó Deco-t!!!!!!!! Aztán ha annyira [auto_cenzúra] R10-nek a kondija, mért nem futottál ki te a pályára, ha annyira tisztában vagy vele hogy milyen kondi kell egy ilyen meccshez!
Azzal tisztában vagyok, hogyha valaki másfél évig nem edz rendesen akkor milyen kondija lehet. Már milliószor megmutattaDinho az utóbbi időben, hogy kell a lehető legkevesebbet futni.
Rijkaard végig kiállt mellette egészen addig amíg el nem játszotta nála Ronnie a pénzét. Kezdő volt, megvolt a lehetőség, ehelyett mit csinált? Elment inni meg Lays chipset enni. Amikor kellett akkor nem bizonyított, most meg itt magyaráztok, hogy úú mennyit ért volna Mu ellen ahol mindenki 10 kilóméter fölött futott. Mire fel? Bármekkora isten volt 2 éve, leépült saját maga miatt. Nála se úgy mennek a dolgok, hogy én vagyok Ronaldinho, nekem nem kell dolgozni.
Decoról meg annyit, hogy tegnap rengeteget dolgozott és egyedül neki volt annyi esze, hogy lőtt távolról.
Mind1, nem vitatkozok tovább, felesleges. Ha már nem tudtok érvekkel kiállni a véleményetek mellett akkor benyomtok annyit, hogy "Ő az Isten és kész".
lucas88
Barça B

2008.04.30. 15:59:51

Talán így,h Laporta ezt nyilatkozta(és ha kiderülne az új edző kiléte-remélem mourinho) megmozdul benne valami és újra a csúcsra küzdi majd magát és oda juttatja az egész csapatot! :roll: Az jó lenne :)
Kép
A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
albicelesteX
A Vadász

2008.04.30. 14:30:22

nem tudom nekem már nem érdekes mi lesz a sorsa ennek a matricának!!!arra nem képes hogy nyilatkozzon!!most már tehetné úszott a bajnokság,szezon minden!! :lol:
Kép
Koeman
Jugador del Barça

2008.04.30. 14:28:17

A legtöbb Barca-szurkoló és fanatikus azt szeretné - velem együtt - ha Ronaldinho maradna a csapatban. Azonban kevesen veszik azt észre, hogy Ronaldinho már elég hosszú ideje nem hallat magáról, nem nyilatkozik. Ez pedig jelent valamit... :(
Természetesen a remény hal meg utoljára, bízni lehet, bízni kell, a kérdés már csak az, hogy érdemes-e...?!

VISCA EL BARCA !!!
Ronnie, please...
10
Barça B

2008.04.30. 14:19:47

Danka00792 írta:
Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
Henry-val és Iniesta-val sokkal többet érünk, mint R10-el.
És miért gondolod, hogy Ronaldinho ahogy megkapja a ladbát nem egyböl hátrapasszolja, adja a kapus kezébe ladbáit, az egy-egy elleni párharcokbol ugy jön ki, hogy hátatfordit, elkezdi terelni a ladbát és vagy bokánrugják vagy mehet a ladba a védökhöz? Mert ezzel a sz-r Ronaldinho-val szerintem pont rosszabbak lettünk volna. De ezt senkisem tudhatja, csak vélemények vannak. :wink: Elfogultság kérdése.

Szerk.: Puyol-rol pedig szállj le. :wink:
inieste a herótom...tegnap megmutatta h mennyit érünk vele....
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.30. 13:58:23

Ha megy akkor tudomásul veszem, ha marad akkor örülni fogok, mert egy Mouri biztos kihozná a maxot Dinhóból!

Frank monnyon le!
zoltan05
Barça C

2008.04.30. 13:52:45

nagyon hiányzott ronaldinho a tegnapi meccsről messi nem tudott kivel passzolgatni remélem nem megy el s talán egy új edző kellene már aki felrázná
dodes
Barça C

2008.04.30. 13:47:14

Én nem szeretném h elmenne dinhó és rijkaardot se akarom h elmenjen ,de ha ronaldinho nem megy el ,lehet rosszubbul jáccik akkor megy lefelé az ára és nem tudjuk ugy eladni :(
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.30. 12:05:31

Ha itt marad, nem biztos, hogy jobban játszana. Szeretném, hogy maradjon, de megmondta, hogy nem akar itt maradni(legalábbis a bátyja), szal ha itt marad, lehet, hogy még görcsösebben,rosszabbul fog játszani, bár új edző, új remények, új Dinho?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.30. 11:59:29

raúlgonzales89 írta:dinnye tavalyi-tavaly előtti formája hihetetlen volt. ezt várni lehetet hogy jönni fog egy hullámvölgy...és ahogy megismertem dinnyét (ahogy egy szurkoló megismerhet egy játekost) szerintem ez a hullámvölgy a szezon végéig szól csak és utánna szépen lassan még visszanyeri a formáját..igaz már lesz annyi benne mint annó...
Hogyis van a dal? " Lesznek még szép napok" és lesznek ha marad jövőre és nemszidják az ilyenek mint itt egyesek! Új edző , "Új" csapat , Új felfogás , nagyobb szigor és belsőnyugalom! akkor semmi okunk arra hogy nehiggyük azt hogy nem lesz ujra a régi és elmegy! Könyörgöm ki nemakar Barcelona tengerpartján naponta elmenni legalább egyszer!? Minden focistának ez az álma! VAgyis nekem ez lenne! :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.30. 11:59:03

hady írta:nocsak-nocsak: lehet, hogy velünk......:).....:

http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=56529
Na, ezt nagyon nem bánnám. :shock: 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.30. 11:58:53

Zozzy 5 írta:
Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
Óóó, taníts nagymester!

Ronaldinho meg...hiányzott, lehet. Lehet jobban előtte volna a szabadrugást. Csak a tegnapi mezőnyben a 0 azaz NULLA kondijával meghalt volna. Miért lett ilyen a kondija? Mert beleszart az egészbe. Ezek után nem kéne érte sírni, hogy óó mennyire hiányzott. A 2 évvel ezelőtti hiányzik, más nem.
Igen jobban ellőtte volna a szabadrúgásokat, ugyanis a sok idióta aki azért sírt korábban hogy a nagy XAVI lőjje a szabikat , most láthatja hogy a katalán nem tud alányúlni a labdának úgy hogy a sorfal fölött eljusson a játékszer a kapuig, a szögleteknél szintén egyet nem adott be jól. Deco meg egyenesen sz@r azaz SZ@R volt érted? Inkább néztem volna egy "álldogáló" R10-et aki Messi vagy Eto'o lábára adja a labdát, kihagyhatatlan helyzetbe hozva őket, mint egy saját magát tökön, seggbe rúgó Deco-t!!!!!!!! Aztán ha annyira [auto_cenzúra] R10-nek a kondija, mért nem futottál ki te a pályára, ha annyira tisztában vagy vele hogy milyen kondi kell egy ilyen meccshez!
raúlgonzales89
Barça B

2008.04.30. 11:55:17

dinnye tavalyi-tavaly előtti formája hihetetlen volt. ezt várni lehetet hogy jönni fog egy hullámvölgy...és ahogy megismertem dinnyét (ahogy egy szurkoló megismerhet egy játekost) szerintem ez a hullámvölgy a szezon végéig szól csak és utánna szépen lassan még visszanyeri a formáját..igaz már lesz annyi benne mint annó...
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.30. 11:48:47

MARADNI FOG MERT Ő AZ ISTEN :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.30. 11:45:41

Óóó, taníts nagymester!

Ronaldinho meg...hiányzott, lehet. Lehet jobban előtte volna a szabadrugást. Csak a tegnapi mezőnyben a 0 azaz NULLA kondijával meghalt volna. Miért lett ilyen a kondija? Mert beleszart az egészbe. Ezek után nem kéne érte sírni, hogy óó mennyire hiányzott. A 2 évvel ezelőtti hiányzik, más nem.
Lezárt