Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
hát nemtom... az a 14 meccs/14 gól az azért nem olyan rossz arány... sztem legközelebb jobban gondold át mielőtt véleményt írsz vkiről!Barcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Sztem hanyagold az írást erre a fórumra.... vagy legalábbis nézz meg egy meccset mielőtt írsz...Barcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Gondolkodom, tehát vagyok De te?! Létezel egyáltalán, vagy csak egy spam vagy? xDBarcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Én is így vagyok vele... Sőt... Ha samut vagy ronnit kell választanom, akkor a Samut választanám maradásra!Los Banditos írta:Egyre biztosabb, hogy távozni fog
Nagyon sajnálom, mert ő tényleg mindent megtett a csapatért, és talán a legjobb játékos is volt. A sajtó elötti hisztijét leszámítva nem nagyon voltak vele problémák.
Itt egy videó néhány régebbi góljáról:
http://youtube.com/watch?v=CUMNLtFyjow&
Jelentem,én elgondolkoztam Pölö arról,h te vagy csukott szemmel nézted a meccseinket vagy csak a tv-t nem kapcsoltad be közben. Na nem akarlak megbántani,bocsika De sztem kettőnk közül nem nekem kellene elgondolkodni mielőtt megnyilvánulok...El kéne kezdeni nézegetni esetleg a BARCA TV-t,h behozd a lemaradást És akkor talán rájönnél,h az eredményességére jobban rányomta a bélyegét a hosszú sérülése,mint az "érdektelensége".Na meg ha "tömény unalmában" ennyit fut,megy vissza védekezni és még rúg jópár gólt is,akkor tudod mit?Unatkozzon csak tovább itt nálunkBarcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Barcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Te mégis mit néztél? Hozott nekünk két bajnokit (Igen bizony, mert amíg R10 fényezte magát a pályán, addig ő hozta a pontokat akárki akármit is mond...) meg párszor a nemzetközi porondon is beköszönt. Most volt két 6 hónapos sérülése gyorsan egymásután, amiből mások lehet, hogy abbahagyják az aktív futballt! Igen, maga alatt volt, de nem jobban mint az összes többi játékos, ráadásul, mondom ,neki játékhiánya volt, de nem egyszer a saját tizanhatosánál véddekezett, míg Deco vagy Ronaldinnyó őfelsége a kezdőkört nem hagyta el a meccs alatt... gondolkozz már miről beszélsz....Barcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Itt a pont!!!!!! Te mondtad ki az tutit! De hát sikerült őt is elüldözni. Gratula a csapatnak, a játékostársaknak, (társak???), és a "fantasztikus " szurkolóinknak. Bravó!westerngom írta:Miért? - a legutóbbi hazai mérkőzésen talán támogattuk a fiút, megerősítettük a bizalmunkról a lelátókon. Amikor kimondta bármikor is a tutit, mi sértődtünk be, vagy rögtön a szájába léptünk. Pedig el lehet képzeni mennyire dühítette, hogy csatár ék létére rohangál vissza az alapvonalig védekezni ha kell, mások (R10, Deco) pedig lébicelnek a pályán és kívül.Kralo írta:Eto'o pótolhatatlan. Lehet hogy néha rájön az 5 perc, de nála lelkesebb tagot nehezen találni a csapatban. Csodálkozom és bosszant, hogy a vezetőség nem foggal-körömmel küzd érte.
Szóval elhiszem, hogy elege van ebből a közegből és megcsömörlött, váltana.
Mindezek mellett a legnagyobb baklövésnek tartom én is, ha ezt a gyereket elengedi a vezetőség és nem küzd érte, hogy maradjon!
Tudom, hogy itt az eurobarcán nem jelent meg, de olvastam, hogy Eto'o utána úgy nyilatkozott, hogy nem mondott ilyet... Persze, most akkor melyiknek kellene hinni?gonosz írta: Hát nagyrészt igazad van, de szerintem azért nem mindenben...a csupaszív dologgal nagyon vitatkoznék...
Ha csupaszív lenne, akkor nem nyilatkozott volna könnyelműen úgy, hogy akármi lesz, eligazol, ha nem nyer címeket....ráadásul, hogy neki az eredményesség a pontos....bocs, hogy nem idéztem szó szerint, de ezen az oldalon olvastam, sztem Ti is olvastátok, úgyhogy nem magyarázom...
Az eredményességét nem vonom kétségbe, én is nagyon szeretem, de őt nem sorolnám a "mindörökké a Barcáért" mozgalom körébe....de azért örülnék, ha maradna.
Miért? - a legutóbbi hazai mérkőzésen talán támogattuk a fiút, megerősítettük a bizalmunkról a lelátókon. Amikor kimondta bármikor is a tutit, mi sértődtünk be, vagy rögtön a szájába léptünk. Pedig el lehet képzeni mennyire dühítette, hogy csatár ék létére rohangál vissza az alapvonalig védekezni ha kell, mások (R10, Deco) pedig lébicelnek a pályán és kívül.Kralo írta:Eto'o pótolhatatlan. Lehet hogy néha rájön az 5 perc, de nála lelkesebb tagot nehezen találni a csapatban. Csodálkozom és bosszant, hogy a vezetőség nem foggal-körömmel küzd érte.
Hát nagyrészt igazad van, de szerintem azért nem mindenben...a csupaszív dologgal nagyon vitatkoznék...grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.
Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!
A szívemből szóltál Marci!grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.
Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!