Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcsay
Barça B

2008.05.17. 19:33:31

Nem kell átgondolni!Volt már ennél eredményesebb idénye is,nem?Idén csak rá kellett nézni,és sütött a tömény érdektelenség róla meccsek előtt.Tőlem Maratont is futhat a pályán...azzal a csapat nem megy sokra!
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.17. 19:31:01

Barcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
hát nemtom... az a 14 meccs/14 gól az azért nem olyan rossz arány... sztem legközelebb jobban gondold át mielőtt véleményt írsz vkiről!
Barcsay
Barça B

2008.05.17. 19:30:32

Az idézet pontosan úgy hangzik,nézz,ne csak láss!Mindkettőt teszem jópár éve. :wink:Eto'o színvonala meg sem közelíti a Bl győztes évbeli formáját.Akkor meg miről beszélünk?Van egy hely,ahol csak az akarás nagyon értékes...de abból még gólok nem születnek! :D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.17. 18:49:48

Az eredményességén is. :lol:

Ilyen emberek miért írnak fórumra?Fájdalmat okoznak,feljelentést teszek. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.17. 18:36:09

Barcsay írta:Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Sztem hanyagold az írást erre a fórumra.... vagy legalábbis nézz meg egy meccset mielőtt írsz... :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Deus
Boixos Nois

2008.05.17. 18:34:24

Gondolkodom, tehát vagyok :roll: De te?! :lol: Létezel egyáltalán, vagy csak egy spam vagy? xD
Los Banditos írta:Egyre biztosabb, hogy távozni fog :(

Nagyon sajnálom, mert ő tényleg mindent megtett a csapatért, és talán a legjobb játékos is volt. A sajtó elötti hisztijét leszámítva nem nagyon voltak vele problémák.

Itt egy videó néhány régebbi góljáról:
http://youtube.com/watch?v=CUMNLtFyjow&
Én is így vagyok vele... Sőt... Ha samut vagy ronnit kell választanom, akkor a Samut választanám maradásra!
Ekkora baklövést nem csinálhat a vezetőség, OMG :x
LAPORTAMONNYONLE!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.05.17. 18:39:34-kor.
KépKép
miihii
KHAL

2008.05.17. 14:54:08

Jelentem,én elgondolkoztam :wink: Pölö arról,h te vagy csukott szemmel nézted a meccseinket vagy csak a tv-t nem kapcsoltad be közben. :twisted: Na nem akarlak megbántani,bocsika :oops: De sztem kettőnk közül nem nekem kellene elgondolkodni mielőtt megnyilvánulok...El kéne kezdeni nézegetni esetleg a BARCA TV-t,h behozd a lemaradást 8) És akkor talán rájönnél,h az eredményességére jobban rányomta a bélyegét a hosszú sérülése,mint az "érdektelensége".Na meg ha "tömény unalmában" ennyit fut,megy vissza védekezni és még rúg jópár gólt is,akkor tudod mit?Unatkozzon csak tovább itt nálunk :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cruyff
Entrenador del Barça

2008.05.17. 14:46:03

A Barca közönségétől pedig hánynom kell. Tisztelet a KIVÉTELNEK. :cry:
VISCA EL BARCA!
Qpi
Barça B

2008.05.17. 14:40:08

Már ne is haragudj de Eto az egyik legeredményesebb játékos az idei szezonban...a lelkesedése meg mindig is ilyen volt, a küzdeni akarással sem volt gond az idei szezonban, remekül játszott idén. Vagy nem követted rendesen a sorozatot, vagy nem néztél meccseket, de mielőtt etorol irsz kicsit nézz utána! pisz
Peace!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.05.17. 14:38:42

Te mégis mit néztél? Hozott nekünk két bajnokit (Igen bizony, mert amíg R10 fényezte magát a pályán, addig ő hozta a pontokat akárki akármit is mond...) meg párszor a nemzetközi porondon is beköszönt. Most volt két 6 hónapos sérülése gyorsan egymásután, amiből mások lehet, hogy abbahagyják az aktív futballt! Igen, maga alatt volt, de nem jobban mint az összes többi játékos, ráadásul, mondom ,neki játékhiánya volt, de nem egyszer a saját tizanhatosánál véddekezett, míg Deco vagy Ronaldinnyó őfelsége a kezdőkört nem hagyta el a meccs alatt... gondolkozz már miről beszélsz.... :idea:
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.05.17. 14:34:52

westerngom írta:
Kralo írta:Eto'o pótolhatatlan. Lehet hogy néha rájön az 5 perc, de nála lelkesebb tagot nehezen találni a csapatban. Csodálkozom és bosszant, hogy a vezetőség nem foggal-körömmel küzd érte.
Miért? - a legutóbbi hazai mérkőzésen talán támogattuk a fiút, megerősítettük a bizalmunkról a lelátókon. Amikor kimondta bármikor is a tutit, mi sértődtünk be, vagy rögtön a szájába léptünk. Pedig el lehet képzeni mennyire dühítette, hogy csatár ék létére rohangál vissza az alapvonalig védekezni ha kell, mások (R10, Deco) pedig lébicelnek a pályán és kívül.
Szóval elhiszem, hogy elege van ebből a közegből és megcsömörlött, váltana.
Mindezek mellett a legnagyobb baklövésnek tartom én is, ha ezt a gyereket elengedi a vezetőség és nem küzd érte, hogy maradjon!
Itt a pont!!!!!! Te mondtad ki az tutit! De hát sikerült őt is elüldözni. Gratula a csapatnak, a játékostársaknak, (társak???), és a "fantasztikus :oops: " szurkolóinknak. Bravó!
VISCA EL BARCA!
Barcsay
Barça B

2008.05.17. 14:34:52

Ne vicceljetek már!Lelkesedés?Eto'o-n?Ebben az évben csak a tömény unalom és érdektelenség látszott az arcán (ahogy az eredményességén is),mikor pályára lépett!Gondolkozzatok már!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.17. 13:40:53

Egyre biztosabb, hogy távozni fog :(

Nagyon sajnálom, mert ő tényleg mindent megtett a csapatért, és talán a legjobb játékos is volt. A sajtó elötti hisztijét leszámítva nem nagyon voltak vele problémák.

Itt egy videó néhány régebbi góljáról:
http://youtube.com/watch?v=CUMNLtFyjow&
in to exile
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.17. 13:25:03

Grecki!

Én nem vitatom, hogy hajt és teker, sőt, én is szívesen látnám még nálunk, csak azért nem teljesen ártatlan ő sem. Mondjuk valószínű, hogy ha a csapat lelkesedés nélküli tagjai annyira hajtottak volna, mint Eto'o, akkor simán bajnokok lehettünk volna.....
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
miihii
KHAL

2008.05.17. 12:53:35

Hmmm,én szeretnék tisztán látni ebben a szituban (is),mi volt előbb a tyúk v a tojás? Mégpediglen,h Eto'o nyilatkozta azt,h esetleg távozna és a klub ezután dobta be a közösbe vagy Laportáék mondták,h akár el is adnák,és Samu reagált erre,h ha így áll a dolog (nincs szükség rá),akkor ő akár el is menne...A híradások nem teszik ezt számomra egyértelművé és sztem tökre nem mindegy a dolog.De olyan megközelítésből mindegy is,h tuliképpen "mondvacsinált" okokon kívül (pölö:korosodik,feszkós időnként...) semmi sem támasztja alá,h mennie kéne.Azt nem lehet elvitatni tőle,h az egyik legmotiváltabb/lelkesebb játékosunk,aki mindig odateszi magát.Ilyen emberek kellenek nekünk.Ezenkívül az övéhez hasonló kaliberű "bűnlajstromot" fel lehet hozni majdnem az egész keret ellen,akkor mindenkit adjunk el??
Olvastam egy hsz-t (bocsi,de már nem vágom a szerzőt :oops: ),ami tökéletes megfogalmazása a helyzetnek: A VÍZZEL EGYÜTT NEM KÉNE A GYEREKET IS KIÖNTENI!!!EGYETÉRTEK,AZÉRT CSAK ÉSSZEL AZ IGAZOLÁSOKKAL!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.17. 09:13:55

gonosz írta: Hát nagyrészt igazad van, de szerintem azért nem mindenben...a csupaszív dologgal nagyon vitatkoznék...
Ha csupaszív lenne, akkor nem nyilatkozott volna könnyelműen úgy, hogy akármi lesz, eligazol, ha nem nyer címeket....ráadásul, hogy neki az eredményesség a pontos....bocs, hogy nem idéztem szó szerint, de ezen az oldalon olvastam, sztem Ti is olvastátok, úgyhogy nem magyarázom...
Az eredményességét nem vonom kétségbe, én is nagyon szeretem, de őt nem sorolnám a "mindörökké a Barcáért" mozgalom körébe....de azért örülnék, ha maradna.
Tudom, hogy itt az eurobarcán nem jelent meg, de olvastam, hogy Eto'o utána úgy nyilatkozott, hogy nem mondott ilyet... Persze, most akkor melyiknek kellene hinni?
Igen, Eto'onak vannak furcsa dolgai, kicsit nagy a szája, de nála őszintébb csókát ritkán talál az ember a futballpályákon. A csupaszívet pedig úgy értettem, hogy minden meccsen maximumot hoz. Lehet, hogy nem rúg mindig gólt, de Eto'ot mikor láttad csak úgy sétálgatni a pályán? Rajt a látszik, hogy szívén viseli a klubot, hogy küzd érte, akárcsak egy katalán. Legalábbis én ezt látom rajta...
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.05.17. 08:25:53

Én meg tudom simán érteni mind2 felet.
Eto'o-t azért, mert egy korszak véget ért, és ha igaz, hogy nem becsülik meg, a kedve is elment Barcelonától, akkor nyugodtan lépjen tovább, hadd játszon még pár évet egy oylan helyen ahol őt Istenként tisztelik. Szal ha el akar menni megértem!
De megértem Laportát is... Nem tudhatjuk, lehe, hogy volt valami nézeteltérésük, vagy többször nem úgy viselkedett, ahogy a klubhoz illik (a kitudódott ügyeken kívül), és az sem kizárható, hogy még sok pénzt akarunk Eto'oból látni, mert már ő sem lesz fiatalabb. ÉS nem utolsó szempont az sem, hogy lehet, hogy a morál-rontás-ban is nagyon nagy szerepe van! (bár ezt biztosan nem tudhatjuk)
zsee78
Barça C

2008.05.17. 08:10:03

Osztom Miihii véleményét.Eto'o eladása óriási hiba lenne.
miihii
KHAL

2008.05.17. 05:27:02

Ha tényleg igaz,h el akarjuk passzolni,akkor ez az egyik legbiztosabb jele nekem,h Laportáék nem egészen tudják,h mi lenne a kiút a gödörből,csak kapkolódnak.Eto'o egészen a madridi meccsig nem volt terítéken.Az a gyanús sárgalapos szitu elég ahhoz,h őt is kikezdjük,levegyük a kezünket róla,mehet ő is a levesbe???Na neee.Voltak vele kisebb nézeteltérések házon belül,de sztem azért akkora gondok nincsenek vele,h lapát.Főleg mivel a csatárt a góljai minősítenek ugyebár,eszerint pedig igen minőségi playa!!! :wink: És passzol a játékunkba,fexik neki.Benzema?Ugyan már,biztos jó spíler,meg gólerős is,de az egycsapatos (talán ezalól az idei év kicsit kivétel,de végeredményben úgyis a Lyon nyer) franszoá bajnokságban!Azért ne keverjük össze a spanyol ligával.Igaz idén itt sem volt vmi húdenagy színvonal a játékot nézve de akkor is.Ezen kívül mire ráérezne erre a játékra,amit a BARCELONA képvisel (remélem jövőre újra szépen tudunk játszani) ,az is idő.Nem kell mindenkit lecserélni kapcsiból csak mert mi most nagytakarítunk,és volt vmi kis bibi a spílerrel (amire a köv szezonra már a qtya sem fog emlékezni).Továbbra is állítom,h idiotizmus lenne eladni.Kelleni fog nekünk.
LÉGY ÉSZNÉL,LAPORTA!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2008.05.16. 22:25:19

Kralo írta:Eto'o pótolhatatlan. Lehet hogy néha rájön az 5 perc, de nála lelkesebb tagot nehezen találni a csapatban. Csodálkozom és bosszant, hogy a vezetőség nem foggal-körömmel küzd érte.
Miért? - a legutóbbi hazai mérkőzésen talán támogattuk a fiút, megerősítettük a bizalmunkról a lelátókon. Amikor kimondta bármikor is a tutit, mi sértődtünk be, vagy rögtön a szájába léptünk. Pedig el lehet képzeni mennyire dühítette, hogy csatár ék létére rohangál vissza az alapvonalig védekezni ha kell, mások (R10, Deco) pedig lébicelnek a pályán és kívül.
Szóval elhiszem, hogy elege van ebből a közegből és megcsömörlött, váltana.
Mindezek mellett a legnagyobb baklövésnek tartom én is, ha ezt a gyereket elengedi a vezetőség és nem küzd érte, hogy maradjon!
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 22:10:44

"Itt kell megemlíteni, hogy a Milan meglehetősen alacsony, 20 millió eurós ajánlatot készül tenni a támadóért, ami alaposan a futballista piaci értéke alatt van."

Istenem :lol: ezeknek van bőr a képükön :oops: mekkora paraszt csapat ez már :lol:

Én tényleg rohadtul nem örülök, hogy eladjuk Samut, mert ő az egyik nagy kedvencem...
KépKép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.16. 21:39:24

Azt hiszem Eto'o eladásánál nincs nagyobb ökörség. Óriási hibát követnénk el, ha lemondanánk róla. Nincs alternatívája.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.05.16. 21:28:49

Eto'o pótolhatatlan. Lehet hogy néha rájön az 5 perc, de nála lelkesebb tagot nehezen találni a csapatban. Csodálkozom és bosszant, hogy a vezetőség nem foggal-körömmel küzd érte.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.16. 21:28:40

grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.

Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!
Hát nagyrészt igazad van, de szerintem azért nem mindenben...a csupaszív dologgal nagyon vitatkoznék...
Ha csupaszív lenne, akkor nem nyilatkozott volna könnyelműen úgy, hogy akármi lesz, eligazol, ha nem nyer címeket....ráadásul, hogy neki az eredményesség a pontos....bocs, hogy nem idéztem szó szerint, de ezen az oldalon olvastam, sztem Ti is olvastátok, úgyhogy nem magyarázom...
Az eredményességét nem vonom kétségbe, én is nagyon szeretem, de őt nem sorolnám a "mindörökké a Barcáért" mozgalom körébe....de azért örülnék, ha maradna.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.16. 21:15:04

grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.

Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!
A szívemből szóltál Marci!
Tegnap is elírtam, elég világosan ezirányú véleményemet, és tartom. Bár, nálam Laporta már félig elásta magát.
Kép
Lezárt