Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ja persze .arkeverő mi?Barcsay írta:Edmílson azt hiszi,hogy ő az igazság bajnoka.Pedig csak egy ..arkeverő,aki még emelt fővel sem képes távozni!Ha gerinces lenne,befogná a száját,és lelépne sunyítva;miután ő keverte meg a kakit;ezzel még nagyobb feszültséget keltve mind a játékosok,a szurkolók;legfőképpen a sajtó között!
Én ezzel értek eggyet, ő csak el mondta azt amiről már úgy is tud mindenki. Nem ekeverte 'mit is' ?. Ronaldinhonál szerintem pedig nem orvosi eredetűek a problámák. Biztos drogozik vagy iesmi.vicky.girl írta:Edmílson búcsúbeszéde nagyon korrekt, igaza van, Ronaldinho és az egész csapat teljesítményéről! Sok sikert és sérülésmentes hónapokat a Villarrealnál!
Fuu az a Costa Rica elleni meccsük szenzációs volt. Szerintem az volt a 2002-es VB meccsebarca99 írta:Ha nem sérül meg ő is jól jár, meg a Villareal is. Régebben jól tolta, bár sosem volt egy Touré szint...
Azért a 2002-es VB-n lőtt gólja klasszis megoldás volt. http://www.youtube.com/watch?v=Xh_8mckbnn0
Mennyit törtem a fejemet, hogy ki lehet a "cápavadász". De nem esett le.Varga Tamás írta:Izlandon - szerintem - nincsenek cápák. Viszont fókák, rozmárok vannak.grecki írta:Cserének teljesen jó volt. Idén például nagyon kellett volna egy hasonló kaliberű spíler, aki a sérülések, eltiltások, formaingadozások idején be tud állni, a cápavadász meg maradhatott volna a fenekén a padon...
Izlandon - szerintem - nincsenek cápák. Viszont fókák, rozmárok vannak.grecki írta:Cserének teljesen jó volt. Idén például nagyon kellett volna egy hasonló kaliberű spíler, aki a sérülések, eltiltások, formaingadozások idején be tud állni, a cápavadász meg maradhatott volna a fenekén a padon...