Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kacsa, mind a kettő! Csak a bluvársajtó állítja be, hogy Berbatov a manchesteré. Érdekes hogy a Manchester maga nem.kisgera23 írta:Egyes hirforások szerint igen! Arsavin meg kikosarazta a Realt!
Egyes hirforások szerint igen! Arsavin meg kikosarazta a Realt!lui1698 írta:Most akkor Berbatovot már meg is vette a MU?kisgera23 írta:Szerintem Arsavin megérdemelné hogy leigazoljuk jo játékos és több sztár klubnak nemet mondott mert hogy ő csak a Barcaba akar játszani szélre tökéletes lenne!!! Középcsatár posztra Tevez jo megoldás lenne mivel mu-nál Berbatov-Rooney csatársor lesz valoszinu Tevez meg nem fog padozni!!!
Most akkor Berbatovot már meg is vette a MU?kisgera23 írta:Szerintem Arsavin megérdemelné hogy leigazoljuk jo játékos és több sztár klubnak nemet mondott mert hogy ő csak a Barcaba akar játszani szélre tökéletes lenne!!! Középcsatár posztra Tevez jo megoldás lenne mivel mu-nál Berbatov-Rooney csatársor lesz valoszinu Tevez meg nem fog padozni!!!
Megám! Hamár oda adtuk nekik a mi Jovanninkat, akkor igazán adhatnának nekünk egy Berbatovot!norbert55 írta:Hát épp ezért lenne jobb Berbatovnak nálunk.+a Tothenam is inkább más országba adná
Berbatov rohadt drága lesz hogyha tényleg őt akarják a górék!norbert55 írta:Hát épp ezért lenne jobb Berbatovnak nálunk.+a Tothenam is inkább más országba adná
Sztem a MU nem engedi el Tévezt egykönnyen!kulcsar.l írta:Ha már annyira nagyon venni akarnak középcsatárt Eto'o helyére akkor én Carlos Tevezt favorizálnám
A Manchester United úgyis megvette Berbatovot, most elengedhetnék nekünk az argentint
Technikás játékos, fejjel is elég joo, beleillene a Barcelona játékába.
Nem nem!kulcsar.l írta:Ha már annyira nagyon venni akarnak középcsatárt Eto'o helyére akkor én Carlos Tevezt favorizálnám
A Manchester United úgyis megvette Berbatovot, most elengedhetnék nekünk az argentint
Technikás játékos, fejjel is elég joo, beleillene a Barcelona játékába.
Szerintem azzal, hogy Hlebet megvettük, Arshavin már nem fog idejönni.norbert55 írta:Sztem a Zenit Arshavin miatt enged vmennyit az árból.20 milka körül sztem elhozhatjuk majd.Csatárnak pedig nem 30-31 éves csatárt vennék.23-28 év közötti csatár kell ide.
Ez nekem is nagyon tetszene csak ha a Manchester tényleg megkapná Robinhot, akkor 30ér biztos nem adná oda az meg a másik, hogy oda sem adná. De azért jó ötlet az egészMental_Theo írta:meg kéne egyezni a MAnchesterrel,hogy C.Ronaldóért kérjenek 60 milliót plusz Robinhot. ha nagyon kell a Madridnak, eladják Ronaldóért, a Barceona meg egyezzen meg a Manchesterrel,hogy Robinhot megveszik az MU-tól 30 millióért, és igy mindenki jól jár:)
Replay írta:Hagyjuk már Saviola ügyét
Lejárt a szerződése, a klub nem tartott igényt rá, teljesen más szituáció.
Az mondjuk igaz. Szerintem is más volt ott a helyzet.Replay írta:Hagyjuk már Saviola ügyét
Lejárt a szerződése, a klub nem tartott igényt rá, teljesen más szituáció.
Laporta álitolag szoban azt beszélte meg Carderonal hogy egymás játékosait nem veszik meg (Saviola kivétel ?)Z$ołtu írta:Szomszédommal most beszéltem és azt mondta, hogy a rádióban közölték, hogy Robinho a Barcába akar igazolni!!!