Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Már mér kellett volna évekig bujdosnia? szvsz legrosszabb szezonjainkban se játszunk ilyen semmit mondó focit, mint a ti mostani "galaktikusaitok".Akkor évekig bujdostál igaz?
1. Jelenleg igen, de könnyen felejtitek az elmúlt éveket....
2. Az a baj, hogy Te már sosem mondhatod el, hogy a XXi. század legjobb csapatának szurkoltál, még ha azok is lesznek..
3. Ha értelmeznéd akkor érthetted volna: dicsőség, hogy ilyen játékkal "minden idők legjobb barcáját" folyamatos nyomás alatt tartani, még ha azt is mondják, hogy nincs rajtuk nyomás.
jó, nekem is emészthetőbb lett volna ha nem úgy kapunk ki, de ilyesfajta "meglepetések" minden évben minden csapattal előfordulnak, lehet,h vkinél nem abban mutatkozik meg,h 2-0ról kap ki, hanem más jellegű dolgokban.cruyff írta:Akkor inkább kapjunk ki valenciában, de az olyan meccset, ahol már vezetek 2 góllal egy minden poszton rosszabb játékosokat felvonultató csapat ellen..azért már hadd ne kapjak ki.....
Akkor évekig bújdostál igaz?Nekünk egyáltalán nem szégyen.
Én a madridot tartom szégyennek. Ilyen játékkal mire vagánykodnak?
Elbújnék szégyenembe ha nekik szurkolnék...
1. Jelenleg igen, de könnyen felejtitek az elmúlt éveket....1.Egyenlőre nem vagytok partiban a BARCÁval,csak kullogtok mögöttünk egész évben!Hol messzebb,hol közelebb,de MÖGÖTTÜNK!
2.Nekünk az miért lenne szégyen,h a "XX. század legjobb csapatánál" előrébb vagyunk a tabellán és nagyságrendekkel pazarabb focit játszunk?Sok-sok ponttal és RENGETEG GÓLLAL,TÁMADÓFOCIVAL?
3.Nektek dicsőség ez a csapat,meg a második hely?Tudod mit?Minden évben legyetek ILYEN játékkal egy kicsit mindig MÖGÖTTÜNK! Így tiétek lehet az örök dicsőség
Úgy ,hogy nem gépek. nehéz válasz volt, sokat gondolkodtam rajta (erre az évre ez a válaszom, a két évvel ezelőttit hagyom most, gondolni se akarok rá, elég ha a fiúk tudják,h még egyszer nem hibázhatnak akkorát,mint a legvégén az Espanyol ellen)cruyff írta:......
1.Egyenlőre nem vagytok partiban a BARCÁval,csak kullogtok mögöttünk egész évben!Hol messzebb,hol közelebb,de MÖGÖTTÜNK!Realista24 írta: ....a "jobb mint a DreamTeam" csapattal partiban vagyunk a bajnokságban...ez nektek szégyen, nekünk "dicsőség"
De ti ezt honnan veszitek ennyire biztosra?? Én nem "kongatom a vészharangokat ", sőőt én vagyok a legbiztosabb Barca drukker....azzal kapcsolatban hogy mi nyerjünk a bajnokságot! De, akkoris, a margit remek formában van...még ha néha vagy többször is csak szerencsével tudja megszerezni a 3pontot! De ez a játékhoz tartozik!OvaMind írta:Gáz, hogy sokan már kongatják a vészharangokat, pedig nem kéne. Egy jó formában lévő Valencia ellen az idegenbeli döntetlen jó eredménynek számít minden körülmények között.
Gondoljunk csak bele, hányszor verte meg a Barca a Valenciát Koeman edzősködése idején kívül az utóbbi években!
És hozzátenném, hogy a real is meg fog égni a Mestallában, így hiába arcoskodnak egyesek a fórumon.
A hétvégi meccsen pedig a realon a nyomás, hiszen ha nem nyernek, bebukták a bajnoki címet, a Barca viszont mindenképp versenyben marad, és túl van a Valenciai kiránduláson.
"a bajnokságban"Realista24 írta:....a "jobb mint a DreamTeam" csapattal partiban vagyunk a bajnokságban...ez nektek szégyen, nekünk "dicsőség"Madridban nagyon verik a nyálukat, hogy bizony ők bajnokok lesznek, meg hogy mekkora nagy sztárok...
Szerintem úgy belefognak szaladni egy 0-3-ba ahogy kell!
Aztán majd nézhetnek mint a vérfarkas...
Mi meg majd vigyorgunk mint róka a meséskönyvbe...
gonosz írta:
A mi "dolgunk", hogy bízzunk a csapatban, ne olyanok legyünk, mint az idén vagy a BL-győzelemkor bekapcsolódott divatszurkolók!!! Szedjétek már össze magatokat!!! CSAKABARCA!!!!!
....a "jobb mint a DreamTeam" csapattal partiban vagyunk a bajnokságban...ez nektek szégyen, nekünk "dicsőség"Madridban nagyon verik a nyálukat, hogy bizony ők bajnokok lesznek, meg hogy mekkora nagy sztárok...
Szerintem úgy belefognak szaladni egy 0-3-ba ahogy kell!
Aztán majd nézhetnek mint a vérfarkas...
Mi meg majd vigyorgunk mint róka a meséskönyvbe...
Na azért gondoljatok bele, hogy ez Pep első szezonja! Én nagyon nagy híve voltam, már amikor felmerült a neve edzőként. Nagy dolgokat vitt véghez, akkor is úgy gondoltam, hogy a bajnoki cím pont elég és tökéletes eredmény lenne. Most is így gondolom. Annak van a legnagyobb súlya. Mindamellett még mindhárom porondon állunk: ez sokkal több, mint vártam, így innentől kezdve nem értem azokat az állítólagos szurkolókat, akik itt "szakértenek" a Fórumon. Legjobb lenne ha hallgatnának. AZ meg nem egy nagy dolog, hogy "húú valami hiba került a gépezetbe az utóbbi két meccsen"--> tényleg? Hát a döntetlen azért nem győzelem, mert valamit elhibáztunk vagy valami nem ment, ezt az ökör is tudja. A mi "dolgunk", hogy bízzunk a csapatban, ne olyanok legyünk, mint az idén vagy a BL-győzelemkor bekapcsolódott divatszurkolók!!! Szedjétek már össze magatokat!!! CSAKABARCA!!!!!Léfe írta:Mindenesetre bizom, ha csak a bjnokság lesz meg és a király kupa én elégedett leszek ezzel az évvel.
Épp vmelyik másik topikban említettem hogy talán már nem is szégyen a madridiaknak ez a játék. Sajnos a nézőik beletörődtek ebbe, és ezért a Reál pofátlan módon be fog védekezni hazai pályán, a közönség pedig lehet, hogy így is örömét leli: a Barca legalább focizni fog addig.Barcaman14 írta: Bár szerintem a Real-ra nézve szégyen lenne ha a Bernabeu-ban betömörülne!Remélem Pep megtalálja a győzelem receptjét!!
Nos, én ki is egyeznék hasonló végeredménnyel!!! 4 pont az mégiscsak 4 pont...Barcaman14 írta:Nos az utóbbi két meccs megmutatta hogy kell játszani a Barca ellen
Teljesen jól beszélsz!currahee írta:a mai madridos cikk után és ezeket olvasva hogy a madridi vezetők meg lapok már őket ünneplik bajnoknak meg ilyen olyan kijelentések, hogy féljen a BARCA, ők lesznek a liga elsők stb.... szal komolyan mondom h ez már szánalom.... kicsit elvannak telve ezek maguktól! mer ha még jol játszanának; de nem!!
szőval nem tudom mit akarnak ellenünk...
nagyon remélem hogy szombaton ugy megverjük őket hogy ne is legyen kétségük ki is a jobb! ezek a kijelentések után komolyan arra vágyom hogy a saját pályájukon alázzuk meg őket!!!!! persze tudom hogy ez most nagyszájúan, beképzelten meg tulságosan nagyra akaróan hangzik; de komolyan mondom h megérdemelnék!!!
egy jo kiadós verést.....
másik meg hogy ha ne adj Isten mégis feljönnének egy pontra nem hiszem hogy mind valenciaban és villarealban nyerni tudnának... szal erről ennyit. akkor meg már nincs is miről beszélnünk.
!!!!!!FORCA BARCA!!!!!!