Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyszerűen nemis tudnak mást ellenünk. Taktikában, technikában, csapatban bőven alattunk vannak. Ezt csinálták az első El Classicón is.House írta:Egyetértek. Szerintem real is ugyanazt fogja csinálni, mint Valencia és Chelsea is csinált, antifoci, aztán meg 1-2 kontra.Fernando írta:A Real meg sztem beáll védekezni. Nemhiszem, hogy lenne ott 4 gól. De ne legyen igazam.
Hát szerintem a Madrid védelmét könnyebben törheti fel a Barca mint a Chelsea-ét, és reméljük mi szerezzük meg a vezetést így a Real kitámad!House írta:
Egyetértek. Szerintem real is ugyanazt fogja csinálni, mint Valencia és Chelsea is csinált, antifoci, aztán meg 1-2 kontra.
Egyetértek. Szerintem real is ugyanazt fogja csinálni, mint Valencia és Chelsea is csinált, antifoci, aztán meg 1-2 kontra.Fernando írta:A Real meg sztem beáll védekezni. Nemhiszem, hogy lenne ott 4 gól. De ne legyen igazam.
Szerintem mind bukó lesz (Azért remélem nem). A Reggina nagyon rossz, főleg idegenbe, a Bologna most feljavulóban. Sztem 1-es. Numancia-Málaga tök 3 esélyes. Nagyon necces. Espanyol-Valencia. Az Espanyol is feljavulóban. Egy kiesés ellen kűzdő csapat sok mindenre képes a végén. A Real meg sztem beáll védekezni. Nemhiszem, hogy lenne ott 4 gól. De ne legyen igazam.Zolinho1 írta:Bologna-Reggina D 3.00
Real-Barca 4vtgól 2.36
Numancia-Malaga V 2.30
Espanyol-Valencia V 2.32
fincsi szorzó 37.77
LM10 írta:Tottenham-W.Brom H 1,45
Wolfsburg-Hoffenhein H 1,45
Inter-Lazio H 1,45
Real Madrid- Barcelona V 2,47
Fiorentina-Torino H 1,41
Roma-Chievo H 1,45
Tét: 2000 Ft.
Nyeremény: 30 000 Ft.
Barca nem fog X-re hajtani, de attól még lehet X.Valdés1 írta:Ti megtennétek a Barcát meg még egy 1.45-1,50 mecset ?? Kb megnégyszerezödne a szajré.... érdemes kockáztatni vagy a barca X re hajt?
hát nem tudom, megraktad-e a honvédot én igen és ismét elment egy 1.30 körüli meccsen...takivini írta:Nemtudom mennyire vagy jártas a lengyel bajnokságban, de szerintem a Varsó kicsit meredek. Plusz én a saját csapatomra se teszek sose, mert akkor mindig kikap, szóval a Barca-Chelsea is necces nagyon.Valdés1 írta:Honvéd-Siofok H 1,39
Reac-Debrecen V 1.38
Göteborg-örebro H 1.50
Scunthorpe-Cheltenham H 1.20
Barca-Chelsea H 1.60
Legia Varso - Ruch Chorzow H 1.37
ezekröl valaki véleményt?
Barca helyet tedd be első szelvényedbe, ugyanígy kombóba a Bordeaux-t, úgy bejöhet,mert mind az 5 sanszos lesz, míg ha a Barcát hagyod bent, 1 már tuti necces.Valdés1 írta:elsö szelvény:)
4/5
bayern
chelsea
liverpool
barca
arsenal
ez igy elég jó nem?:)
4/5Valdés1 írta:ki mirefogad hétvégén??
én:
Bayern---Münchenglabach H 1.20
Chelsea--Fulham H 1.30
Portsnuth -- Arsenal V 2,00
Liverpool-- Newcase H 1.28
Bordeaux--Sochaus H 1.30
Catania--Milan V 1.72
real--Barca V 2.47
Roma -Chievo H 1,37
FTC --Cegléd H 1.11
Salke---Leverkusen H 1.79
Middlesbrough ---Manchester V1.38
ezekböl kéne összeválogatnom két 4/5 eset vagy vagy 5/6 osat segítsetek:) irjatok véleményt:)
ceglédet nem gondoltad komolyan akkor jöhet meg a zete győr még necces habár keményen benn van az iksz a meccsbe szerintem megtippelhetetlenlacisac írta:Heti szelvényeim:
1.) Miami-Atlanta 4. meccs H 1,4
Newcastle-Pompi H 1,83
Mathieu-Ferrer V 1,2
Barca-Chelsea 12 vagy több szögi 1,98
MTK-Újpest 2,00 => 12,17
2.) Lett-Svéd V 1,08
Szávay-Szugijama H 1,55
ZTE-Győr D 3,2
Barca-Chelsea H 1,6
Aalborg-Bröndby Aalborg jut tovább H 1,64 =>14,05
3.) Kanada-Szlovákia H 1,12
Svájc-Oroszország V 1,17
Barca-Chelsea 1.fi H 2,04
MTK-Újpest V 2,00
(ne röhögj ceglédi vagyok ) FTC-Cegléd D 5,95 => 31,81
Vélemények?
Nemtudom mennyire vagy jártas a lengyel bajnokságban, de szerintem a Varsó kicsit meredek. Plusz én a saját csapatomra se teszek sose, mert akkor mindig kikap, szóval a Barca-Chelsea is necces nagyon.Valdés1 írta:Honvéd-Siofok H 1,39
Reac-Debrecen V 1.38
Göteborg-örebro H 1.50
Barca-Chelsea H 1.60
hát, nem tudom én nem mondok véleményt, mert nekem ilyen 1.30as meccsek mentek el mostanában... tehát nem is rakok ilyenekreValdés1 írta:Honvéd-Siofok H 1,39
Reac-Debrecen V 1.38
Göteborg-örebro H 1.50
Barca-Chelsea H 1.60
akkor a saját példám megosztom:DCaesarka írta:Ez mind nagyon szép és jó, de egy példa eléggé sokat segítene! Am köszi!wakii írta:hát, ott van hogy mondjuk 4/5 akkor ha négyet eltalálsz még akkor is nyersz, de ott van meleltte, hogy 4x ez azt jelenti hogy az alaptét négyszeresét kell befizetned, és mondjuk ha négy meccset abból bejön három, annak van egy eredő oddsa, és azt az egyszeri alaptéttel kell megszorozni és annyi lesz a nyereményed