Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Te mázlista...a sport 1-en lesz, 21:30-tól a közvetítés.barca0417 írta:egyfelől sajnálom, hogy nem lettünk bajnokok tegnap, hiszen hazai közönség előtt lett volna az igazi. Másfelől, a saját szempontomból, kicsit örülök, mivel nekem nincs sport 2-m csak sport 1, ezért még láthatom bajnokká lenni a Barcát.
(Tényleg, nem tudja valaki, hogy mi közvetíti a kupadöntőt?)
szerda 22 óra, Sport1, nekem meg az nincsbarca0417 írta:egyfelől sajnálom, hogy nem lettünk bajnokok tegnap, hiszen hazai közönség előtt lett volna az igazi. Másfelől, a saját szempontomból, kicsit örülök, mivel nekem nincs sport 2-m csak sport 1, ezért még láthatom bajnokká lenni a Barcát.
(Tényleg, nem tudja valaki, hogy mi közvetíti a kupadöntőt?)
Én csak 11 éve követem a Barca sérülési hullámait (is) , de hidd el, ezek mindig akkor jönnek, amikor a legfontosabb lenne a teljes kezdőcsapat épsége. Ez már csak így megy. Egyébként meg nem kell mindenki mást okolni a meccs "elúszásáért", kiengedtünk, kicsit nagyképűek is voltunk, emellett persze én is tomboltam, amikor a gólt nem adták meg.....Na de nincs veszve semmi, majd a következő fordulóban. Különben sem volt nálam a sálam, biztos azért nem nyertünk :S . A héten már viszont nem követem el ezt a hibát !!!fcjoc írta:akkor szerintem te még nem is tudod mik azok a sérülések. amikor a kezdő fele hiányzik - mert volt már olyan a 05-06 vagy a 06-07-es szezonba- na az a sérülés hullám. sorra dőltek ki a játékosok. meg amúgy is ez egy mikroszakadás.Tököm tele van már a sérülésekkel...
Én már '97 óta tudom mik azok a sérülések a Barcánál.fcjoc írta:akkor szerintem te még nem is tudod mik azok a sérülések. amikor a kezdő fele hiányzik - mert volt már olyan a 05-06 vagy a 06-07-es szezonba- na az a sérülés hullám. sorra dőltek ki a játékosok. meg amúgy is ez egy mikroszakadás.Tököm tele van már a sérülésekkel...
akkor szerintem te még nem is tudod mik azok a sérülések. amikor a kezdő fele hiányzik - mert volt már olyan a 05-06 vagy a 06-07-es szezonba- na az a sérülés hullám. sorra dőltek ki a játékosok. meg amúgy is ez egy mikroszakadás.Tököm tele van már a sérülésekkel...
Tököm tele van már a sérülésekkel, nem tudom mennyi edzés van egy héten, de fáradtak a játékosok. Nem értem, minek kellett játszania a komplett kezdőcsapatnak, ahelyett, hogy pihennének.ronalmartin írta:Basszus nagyon remélem hogy Iniesta a BL döntőre felépül
Szerintem csak szimplán béna volt a játékvezetés. A bírónak és a "jobbalsó" partjelzőnek 1-1 sorsdöntő hibája volt. Persze egy 11-est nekünk is be lehetett volna fújni, de azért az szerintem nem számít akkora hibának, mint amikor a semmiért adnak büntetőt + pirosat. Főleg, hogy Alves esete után mentünk tovább és még gólt tudtunk szerezni. Szóval eszembe nem jut, hogy a bíró szándékosan fújt ellenünk (vagy a Villarrealnak), egyszerűen balszerencsénk volt.cruyff írta:Van egy fura érzésem. Ez legutóbb akkor jött elő mikor 12 ponttal vezettük a bajnokságot a real előtt. Mintha a spanyol bírók "viselkedése" megváltozna a Barca irányában ilyenkor... Az espanol elleni meccsünkön éreztem leginkább...most pedig, hogy már tulajdonképpen fogjuk a trófea fülét ez újra előjött... mintha valaki nagyon akarta volna ezen a meccsen, hogy a villarreal BL-ben induljon jövőre....