Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
csini25
Barça C

2009.06.29. 11:08:52

zsirkov(balbekk)vila(támado)és kész meg van a dream team
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.29. 11:08:28

mindorokke_barca írta:Bocs, de ehhez hozzátartozik az, amit érdekes módon ilyenkor sokan elfelejtenek. Nem mindegy, hogy egy csatár mögött kik szaladgálnak.
Nézzük a válogatottat, a spanyolok esetében, a Villa mögötti 2 középpályást nem kell bemutatnom. 49 meccs - 31 gól
Eto'o: 80 meccs - 37 gól.

Ne szubjektíven nézzük? Hanem? Tények alapján csak tényeket mondhatsz, véleményt nem. Az egyik objektív, a másik szubjektív, a kettő üti egymást. A gólok, kupák, két játékos összehasonlításnál, közel sem számítanak tényeknek. Ez alapján nem állíthatod biztosra, hogy Villa nem lenne jobb Eto'onál. Emberek, nem robotok.Ingadozó formával. Rengeteg körülmény befolyásolhatja egy csatár teljesítményét. Innentől kezdve pedig a te véleményed is egyszerű szubjektív megnyilvánulás, éppen ugyanúgy mint gergo9é, semmivel sem tényközelibb.
Szerinted ér Eto'o kétszer annyit mint villa? Mert kb kétszer annyi lenne a fizetése mint Villának. Nekünk nem szempont, de a vezetőségnek igen. Ne hagyd figyelmen kivül.

Ezen meg lassan el kéne gondolkodni, hogy vajon miért akarják Pep-ék már 2odjára is elküldeni. Tavaly még értetlenkedhettünk volna, amikor Pep még hivatalbalépése előtt kijelentette, hogy Deco és R10-el együtt Eto'oval sem számol idénre. Sokan nem értettük, vagyis szinte senki, de ő az edző, ő volt ott vele, ő nem volt megelégedve vele. Eltelt egy év, mindent megnyertünk, de a helyzet semmit sem változott. megint el akarják küldeni... Nem gyanús? Tavaly nem voltak komoly kérői, mert akkor biztos eladták volna. Idén első komoly kérő és mehet is.

Amúgy érdekes dolog, amit felvetett Laporta. A Villa ügy Eto'otól független. Ez arra enged következtetni, hogy ha Eto'o marad, jövőre ingyen távozhat, viszont egész évben csere lesz, Villa és Titi mögött. Meddig fogja bírni? szerintem kb 2 hét és utána jön a toporzékolás. Ha itt lesz Villa, elég buta döntés lenne részéről, ha maradna.
Bocs,de a válogatottban milyen csapatok ellen is játszotta azokat a meccseket ? Nem hiszem, h nagy részük olyan szinten van,mint egy klubcsapat,már bocs, a barátságos meccsekről meg nem is beszélve. Az Eb-n az első két meccset leszámítva qva nagy 0 vt a nagy Villa. Kik is Szaladgálnak mögötte ? vagy éppen mellette ? Villa Torressel kettesben játszik csatár,amíg Eto'o mellett ott volt mindig 2 másik csatár. Eto'o így is a legeredményesebb maradt. TE vagy elég szubjektív kis barátom, nem én.nagyon kirúgnád Eto'o-t az érződik. De nem baj,ez a te véleményed,az enyém más. A kupákat pedig általában egy karrier során szokták számolni ... ezt hívják statisztikának a gyengébbek miatt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xavinho 2009.06.29. 11:13:05-kor.
albicelesteX
A Vadász

2009.06.29. 10:17:04

Ne offoljuk szét a topicot és nyugodtan töröljétek is modik!Én úgy értettem, hogy egy Spanyol klubban maximum 3 EU-n kívüli játékos lehet!És nem 3 játszhat egyszerre!3 lehet ha több van valamelyiket nem lehet nevezni sem!Így igen fura lesz a felállás!Mivel jelenleg megvan a limit!Viszont ha Martin kölcsön Hleb kocc akkor Henrique és Keirrison is maradhat amennyiben nem jön más Eu-n kívüli!Mascherano nem gond neki van olasz útlevele ha jól tudom!!!Na persze ő nem biztos még!Csak ez nem lenne akadály!!!
Kép
andris871120
Jugador del Barça

2009.06.29. 09:52:51

albicelesteX írta:
Rammstein írta:Azért nem mindegy, hogy légiós vagy EU - n kívüli :)
Teljesen igazad van!!! :D 3 EU-n kívüli játékos lehet szerintem Spanyolban egy keretben!!!
A keretben lehet több szerintem. Csak a egyszerre három játszhat.
albicelesteX
A Vadász

2009.06.29. 09:51:26

Rammstein írta:Azért nem mindegy, hogy légiós vagy EU - n kívüli :)
Teljesen igazad van!!! :D 3 EU-n kívüli játékos lehet szerintem Spanyolban egy keretben!!!
Kép
Rammstein
Barça B

2009.06.29. 09:49:18

Azért nem mindegy, hogy légiós vagy EU - n kívüli :)
albicelesteX
A Vadász

2009.06.29. 09:47:34

Nyilván benne a van a fizetés igénye de nem hiszem, hogy ha akartak volna vele dűlőre jutni akkor nem bírtak volna!Mással aki szerintem fele annyit sem ér a csapatnak leültek és egy egész jó fizetést adtak neki ahhoz képest, amit valójában érdemelt volna!
Egyébként szerintem erre hamarosan pont kerül és megy a city-hez!Mi meg hozzuk Villát és itt el is dőlt a mutatvány!Aztán kíváncsi leszek, hogy bal szélre érkezik e valaki!Henry cikke is bámulatos 2011-ig itt akar játszani sztár gázsival és lehet az utolsó két évét a padon koptatja!
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.06.29. 09:43:12

albicelesteX írta:Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem Spanyolországban összesen 3 légiós játékos lehet a keretben!
Ez nekem is így rémlik, hogy 3 EU-n kívüli playa lehet a keretben.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.29. 09:41:09

albicelesteX írta:Hát ha jól tudom akkor az hogy mennyi légiós lehet egy csapatban azt országa válogattja!Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem Spanyolországban összesen 3 légiós játékos lehet a keretben!Szóval az le van korlátozva!nem egy meccsen léphet pályára 3 egyszerre!
A másik meg hogy vajon Pep-ék miért akarják elüldözni Eto'o-t mióta Ő az edző ezt nem tudom pontosan,de szerintem ez semmi más mint szimpátia kérdése!Pep nem bírja és ennyi!Ezt nem lehet mással magyarázni!Teljesítményével biztos nem!Magatartása, hmmm idén szerintem semmi kirívót nem tett azon kívül, hogy a nyáron számüzöttek listájára volt téve Ő ezután beállt a sorba és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a csapat idáig jutott!Úgyhogy szerintem kicsit több tiszteletet érdemelne itt a fórumon is meg kint is még a "nagy" Pep-től is!Mert itt csak Ő akarja elpaterolni a klubtol Samut!Jah és a respect nem csak az elmúlt idény miatt jár neki!!!!Szerintem!Forca Eto'o!!!!
Azért inkább Eto'o igényeivel vannak itt a gondok szerintem.Bár kitudja mi zajlik a háttérben.Pep lehet hogy nem jön ki Eto'o-val de azt nem hiszem hogy elüldözné.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mess2009
Director del Fútbol

2009.06.29. 09:41:05

Eto'o ügyében teljesen egyetértek Guardiolával és a távozását támogatókkal!
sokszor és alaposan megfigyeltem, mi lehet az oka az ellentmondásnak hogy sok gólt lő de ugyanakkor hosszú időszakra sok fontos meccsen gólképtelen!
egyet amiben biztos vagyok:rendkivül rossz a kapura fordulási technikája.
a biztos góljai a klasszikus "csak be kellett pöccinteni" mellet amikor lendületben arcal a kapu felé kap jó labdát! amikor háttal a kapunak a védők gyűrűjében áll, vagy mozog rendre rosszul veszi át vagy elpattan tőle a labda de ami a leg rosszabb( szerintem ösztönös félelemből) nagyon sokszor eleve lepssszol ahelyett hogy kapura törne! (tudom, hogy ez LEHET egy ismert taktikai elem is de nem erről beszélek!)
Villát még nem láttam annyiszor hogy meg tudjam ítélni, de pusztán alkatilag biztos hogy fordulékonyabb lehet!(nekem alacsonyabbnak, "tömzsibbnek" tűnik)
albicelesteX
A Vadász

2009.06.29. 09:34:12

Hát ha jól tudom akkor az hogy mennyi légiós lehet egy csapatban azt országa válogattja!Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem Spanyolországban összesen 3 légiós játékos lehet a keretben!Szóval az le van korlátozva!nem egy meccsen léphet pályára 3 egyszerre!
A másik meg hogy vajon Pep-ék miért akarják elüldözni Eto'o-t mióta Ő az edző ezt nem tudom pontosan,de szerintem ez semmi más mint szimpátia kérdése!Pep nem bírja és ennyi!Ezt nem lehet mással magyarázni!Teljesítményével biztos nem!Magatartása, hmmm idén szerintem semmi kirívót nem tett azon kívül, hogy a nyáron számüzöttek listájára volt téve Ő ezután beállt a sorba és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a csapat idáig jutott!Úgyhogy szerintem kicsit több tiszteletet érdemelne itt a fórumon is meg kint is még a "nagy" Pep-től is!Mert itt csak Ő akarja elpaterolni a klubtol Samut!Jah és a respect nem csak az elmúlt idény miatt jár neki!!!!Szerintem!Forca Eto'o!!!!
Kép
Laza
Capitá del Barça

2009.06.29. 09:14:39

Asys írta:Hsz szerk.

Múltkor felmerült talán épp Filipe kapcsán, gondoltam hozzászólok.

Az alábbi emberkék számítanak EU-n kívülinek: Martin, Touré és Hleb
+ Henrique és Keirrison

Culinho felvilágosított, szóval 3 EU-n kívüli playa lehet a pályán egyszerre! Így végülis mindenki maradhat :D
Yaya biztos, hogy nem megy sehova, de ez logikus asszem.
Ha Keirrisont valamilyen csoda folytán a csapatnál tartaná Pep, akkor Hleb-nek pápá vagy nem pápá (nem vagyok most már biztos)... S valószínúleg ekkor igazolnánk le a nemrégiben felmerült Felipe Melo-t akinek van spanyol állampolgársága... (Mascherano-nak olasz állampolgársága van, de mivel valószínűtlen, hogy távozik a Pool-ból, emiatt mindegy)
Egyébként a brazil mellett tenném le a voksomat, támadásban jobb az argentínnál. S noha nagyon kedvelem Hlebet, az idei teljesítményét simán hozza Melo!

Mégse következtetek... :wink:
egyetértek...
még csak annyi,hogy Hleb-nagyon szinpatikus játékos nekem,ezért annyival szeretném megvédeni,hogy év elején volt 1 hosszabb sérülése,ez után nem igazán kapott sok lehetőséget,ha vissza emlékeztek,elsőre Henry sem volt az igazi...
hát ha ebben az évben...ezenkívűl nagyon várom Villa és Robinho érkezését,és keirrison maradásában bizok
culinho
Capitá del Barça

2009.06.29. 08:40:07

[quote="Asys"]Múltkor felmerült talán épp Filipe kapcsán, gondoltam hozzászólok.

+ Henrique és Keirrison

Ha jól tudom, csak három EU-n kívüli lehet a keretben, azaz ha marad Henrique akkor Martin távozik!
3 EU-n kívüli lehet egyszerre a pályán, a keretben bármennyi.
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.29. 08:08:17

Hsz szerk.

Múltkor felmerült talán épp Filipe kapcsán, gondoltam hozzászólok.

+ Henrique és Keirrison

Culinho felvilágosított, szóval 3 EU-n kívüli playa lehet a pályán egyszerre! Így végülis mindenki maradhat :D
Yaya biztos, hogy nem megy sehova, de ez logikus asszem.
Ha Keirrisont valamilyen csoda folytán a csapatnál tartaná Pep, akkor Hleb-nek pápá vagy nem pápá (nem vagyok most már biztos)... S valószínúleg ekkor igazolnánk le a nemrégiben felmerült Felipe Melo-t akinek van spanyol állampolgársága... (Mascherano-nak olasz állampolgársága van, de mivel valószínűtlen, hogy távozik a Pool-ból, emiatt mindegy)
Egyébként a brazil mellett tenném le a voksomat, támadásban jobb az argentínnál. S noha nagyon kedvelem Hlebet, az idei teljesítményét simán hozza Melo!

Mégse következtetek... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asys 2009.06.29. 09:08:47-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.06.29. 06:56:19

2.Villa miben múlja felül? Ne szubjektíven nézd ,hanem tények alapján. Gólok száma, kupák száma,lejátszott meccsek száma.
Bocs, de ehhez hozzátartozik az, amit érdekes módon ilyenkor sokan elfelejtenek. Nem mindegy, hogy egy csatár mögött kik szaladgálnak.
Nézzük a válogatottat, a spanyolok esetében, a Villa mögötti 2 középpályást nem kell bemutatnom. 49 meccs - 31 gól
Eto'o: 80 meccs - 37 gól.

Ne szubjektíven nézzük? Hanem? Tények alapján csak tényeket mondhatsz, véleményt nem. Az egyik objektív, a másik szubjektív, a kettő üti egymást. A gólok, kupák, két játékos összehasonlításnál, közel sem számítanak tényeknek. Ez alapján nem állíthatod biztosra, hogy Villa nem lenne jobb Eto'onál. Emberek, nem robotok.Ingadozó formával. Rengeteg körülmény befolyásolhatja egy csatár teljesítményét. Innentől kezdve pedig a te véleményed is egyszerű szubjektív megnyilvánulás, éppen ugyanúgy mint gergo9é, semmivel sem tényközelibb.
Szerinted ér Eto'o kétszer annyit mint villa? Mert kb kétszer annyi lenne a fizetése mint Villának. Nekünk nem szempont, de a vezetőségnek igen. Ne hagyd figyelmen kivül.

"Mallorcáé a szivem, a Barcában csak dolgozom." ez a mondat hangzott el tőle. Valamit félreérthettél, mert ez nem azt jelenti, hogy a többiek hobbyból vannak itt, de elég szomorú, hogy jó néhány év ittlét után is ennyi kötődése van a klubbal, csak a munka.

5.Ha mind1 lenne neki hol játszik,már tavaly elment vna citybe, és érdeklődött utána a Milán,az Inter és a Mu is - vagy ezek kis csapatok ?
Amúgy azt elfogadom,h nem a kedvenced,de azért a teljesítménye nem semmi...
Ezen meg lassan el kéne gondolkodni, hogy vajon miért akarják Pep-ék már 2odjára is elküldeni. Tavaly még értetlenkedhettünk volna, amikor Pep még hivatalbalépése előtt kijelentette, hogy Deco és R10-el együtt Eto'oval sem számol idénre. Sokan nem értettük, vagyis szinte senki, de ő az edző, ő volt ott vele, ő nem volt megelégedve vele. Eltelt egy év, mindent megnyertünk, de a helyzet semmit sem változott. megint el akarják küldeni... Nem gyanús? Tavaly nem voltak komoly kérői, mert akkor biztos eladták volna. Idén első komoly kérő és mehet is.

Amúgy érdekes dolog, amit felvetett Laporta. A Villa ügy Eto'otól független. Ez arra enged következtetni, hogy ha Eto'o marad, jövőre ingyen távozhat, viszont egész évben csere lesz, Villa és Titi mögött. Meddig fogja bírni? szerintem kb 2 hét és utána jön a toporzékolás. Ha itt lesz Villa, elég buta döntés lenne részéről, ha maradna.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.29. 03:43:35

gergo9 írta:Szokásos Eto'o vs Villa ügy.
Ne legyünk már ekkora jósok hogy előre tudjuk jó döntést hoz e a vezetőség Eto'o ügyében. Majd ha Villa itt letol egy évet akkor lehet nagyjából véleményt alkotni errről a témáról. Villa sztem mindenben felülmulja a kamerunit.
Hálatlan vezetőség? Ez tényleg nevetséges.......
Nem is tudom ki nyilatkozta hogy csak dolgozik itt , Klasszikós botrány tavaly stb stb
Nem kedvelem Eto'o-t sőt ez enyhe kifejezés de elismerem azt hogy sokat tett a Barca-ért de Eto'o karrierista(nem szép kifejezéssel zsoldosÖ. Sztem nem igazán kötődik ugy érzelmileg ehhez a csapathoz mint ahogy sztem kéne :D lásd nyil-ai mint akár az egy-két éve itt játszók (Alves,Titi). Eto'o-nak igazából tökmind1 melyik nagycsapatban játszik (Madridon kívül :D) csak kapja meg a nevetséges, irreális fizetését .
És azt sem tartom vlennek hogy a szitin kívül senkinek sem kell meg azt sem hogy Guardiola is szabadulna tőle ahogy tud.
1.Nem jóslás,vélemény
2.Villa miben múlja felül? Ne szubjektíven nézd ,hanem tények alapján. Gólok száma, kupák száma,lejátszott meccsek száma.Fizikálisan Eto'o jobb.Életkorban és összjátékban mindketten jók. Ja,h Eto'o nem nyert EB-t ... igen,ebben Villa jobb,de miért is ? :lol:
3.A vezetőségre hol írtam,h hálátlan ? szurkolókra értettem, olvass vissza.
4.Csak dolgozik itt - melyik játékosnak nem a Barca a munkahelye ? Asszem hobbi szinten egyikük sem űzi.Tényleg nagy botrány volt,h nem lépett pályára egy olyan klasszikuson,ahol esélyünk sem volt és tétje sem volt. Azt a hozzáállást kinőtte hála Pep-nek, és azért a csapat morálját akkoriban R10 és Deco határozták meg...
5.Ha mind1 lenne neki hol játszik,már tavaly elment vna citybe, és érdeklődött utána a Milán,az Inter és a Mu is - vagy ezek kis csapatok ?
Amúgy azt elfogadom,h nem a kedvenced,de azért a teljesítménye nem semmi...
Pocsa11
Jugador del Barça

2009.06.29. 02:47:45

messinho19 írta:ugynézki Eto'o távozik :? :? :?
de legalább akkor téleg Villa jöjjön... mert ha jön Ibra vagy vki más az elég fos lenne
Én meg pont, hogy fordítva látom. Minek adsz el valakit, ha helyette egy hasonló kvalitású és kb. egyforma játékstílusú playát hozol a helyére? Szerintem semmi.
Ha Eto'o megy, csak Ibra jöhet szóba. A többiek a nyomukba sem érnek. Villa meg azt mondta, ha jól emlékszem, hogy a madridba akar menni. Ezek után azt mondtam volna neki, hogy menjél! Ide nem kellesz!
messinho19
Jugador del Barça

2009.06.29. 01:58:42

ugynézki Eto'o távozik :? :? :?
de legalább akkor téleg Villa jöjjön... mert ha jön Ibra vagy vki más az elég fos lenne
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.28. 23:44:12

A City nem azért vette tavaly Robinho-t, hogy most eladja, főleg nem kevesebbért mint amennyiért vették, márpedig annyit meg nem ér. Teljességgel elképzelhetetlen számomra, hogy itt játsszon, legalábbis egyhamar tuti nem fog.
Eto'o és Villa együtt? Hááát, elég necces lenne. Nem hinném hogy két csatárral valaha is fogunk felállni, az hogy valamelyik padozna meg kizárt. Ha jön Villa, Eto'o megy. Sajnálnám nagyon :(
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
elbandi
Capitá del Barça

2009.06.28. 23:36:56

shevy írta:ahogy Robinho játékát elnézem a tornán, nem örülnék az érkezésének, annyira önző, Ribery sokkal jobban kéne, dehát ő meg nem fog jönni
Lehet hogy valamikor önző,de ajánlom figyelmedbe a Brazil-Olasz meccset a 3.gólnál egyedül vitte a kapura de ő inkább bepasszolta Ramiresnek igaz öngól lett végül :roll:
SZERK:
recrea írta:Szerintem nem volt látványosan önző Robinho, egyszerűen nem ment neki a játék, viszont egyáltalán nem fontos igazolás. Ezt a City-t meg hagyjuk már, nincs épeszű játékos, aki odamenne, Eto'o sem fog. Mondjuk netto 11 misi :shock:
Hááát nemtudom...Given,Bridge,De Jong,Barry,S.W.Philips,Bellamy,Robinho,Santa Cruz nem épeszű?
Pár éven belül a cityből nagy csapat lesz :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elbandi 2009.06.29. 00:10:54-kor.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.28. 23:29:23

Nem nagyon tudom elképzelni, hogy Eto'o vagy Villa a bal oldalon játsszon, vagy, hogy esetleg valamelyik a padon ülne...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Andris
Adminisztrátor

2009.06.28. 23:27:53

CFirpo3 írta:
albicelesteX írta: Azzal nem számol itt senki hogy mivan ha marad Eto'o és úgy jön David?!Az lenne a legjobb megoldás!!!
Nem mert nem látunk rá nagy esélyt, h Samu marad, persze reménykedni lehet... :)
A szerkesztőségből én vagyok az egyetlen, aki komolyabban számol ezzel. Persze a többiek oldalán a logika, nehéz volna megmagyaráznom miért gondolom így, de feltételezem h ez lehet, ha leigazoljuk. :)

Eto'o távozását valamiért kizárom. Szintén nehezen magyarázható megérzés.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2009.06.28. 23:25:27

albicelesteX írta: Azzal nem számol itt senki hogy mivan ha marad Eto'o és úgy jön David?!Az lenne a legjobb megoldás!!!
Nem mert nem látunk rá nagy esélyt, h Samu marad, persze reménykedni lehet... :)
albicelesteX
A Vadász

2009.06.28. 23:19:48

A Laporta nyilatkozatban ami nekem szemet szúrt, hogy azt mondja"Bármi is legyen, Villa és Eto’o nagyon jól kiegészítenék egymást elől, továbbá nagyon versenyképesek lennénk velük.”
Azzal nem számol itt senki hogy mivan ha marad Eto'o és úgy jön David?!Az lenne a legjobb megoldás!!!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.06.28. 23:15:48

Ha Eto'o mellé Villát is megszereznénk, az tényleg erős lenne, de akkor kb 2-3 ember akár meg is ágyazhatna a kispadon. Viszont egyre inkább úgy néz ki, hogy Samu elmegy.. city ajánlata elég határozott, ritkán volt egy ilyen ajánlat iránta, és kb. minden évben elő jött a neve, mint távozó. Hosszú még a nyár, én azért remélem marad. :? :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lezárt