Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Bocs,de a válogatottban milyen csapatok ellen is játszotta azokat a meccseket ? Nem hiszem, h nagy részük olyan szinten van,mint egy klubcsapat,már bocs, a barátságos meccsekről meg nem is beszélve. Az Eb-n az első két meccset leszámítva qva nagy 0 vt a nagy Villa. Kik is Szaladgálnak mögötte ? vagy éppen mellette ? Villa Torressel kettesben játszik csatár,amíg Eto'o mellett ott volt mindig 2 másik csatár. Eto'o így is a legeredményesebb maradt. TE vagy elég szubjektív kis barátom, nem én.nagyon kirúgnád Eto'o-t az érződik. De nem baj,ez a te véleményed,az enyém más. A kupákat pedig általában egy karrier során szokták számolni ... ezt hívják statisztikának a gyengébbek miatt...mindorokke_barca írta:Bocs, de ehhez hozzátartozik az, amit érdekes módon ilyenkor sokan elfelejtenek. Nem mindegy, hogy egy csatár mögött kik szaladgálnak.
Nézzük a válogatottat, a spanyolok esetében, a Villa mögötti 2 középpályást nem kell bemutatnom. 49 meccs - 31 gól
Eto'o: 80 meccs - 37 gól.
Ne szubjektíven nézzük? Hanem? Tények alapján csak tényeket mondhatsz, véleményt nem. Az egyik objektív, a másik szubjektív, a kettő üti egymást. A gólok, kupák, két játékos összehasonlításnál, közel sem számítanak tényeknek. Ez alapján nem állíthatod biztosra, hogy Villa nem lenne jobb Eto'onál. Emberek, nem robotok.Ingadozó formával. Rengeteg körülmény befolyásolhatja egy csatár teljesítményét. Innentől kezdve pedig a te véleményed is egyszerű szubjektív megnyilvánulás, éppen ugyanúgy mint gergo9é, semmivel sem tényközelibb.
Szerinted ér Eto'o kétszer annyit mint villa? Mert kb kétszer annyi lenne a fizetése mint Villának. Nekünk nem szempont, de a vezetőségnek igen. Ne hagyd figyelmen kivül.
Ezen meg lassan el kéne gondolkodni, hogy vajon miért akarják Pep-ék már 2odjára is elküldeni. Tavaly még értetlenkedhettünk volna, amikor Pep még hivatalbalépése előtt kijelentette, hogy Deco és R10-el együtt Eto'oval sem számol idénre. Sokan nem értettük, vagyis szinte senki, de ő az edző, ő volt ott vele, ő nem volt megelégedve vele. Eltelt egy év, mindent megnyertünk, de a helyzet semmit sem változott. megint el akarják küldeni... Nem gyanús? Tavaly nem voltak komoly kérői, mert akkor biztos eladták volna. Idén első komoly kérő és mehet is.
Amúgy érdekes dolog, amit felvetett Laporta. A Villa ügy Eto'otól független. Ez arra enged következtetni, hogy ha Eto'o marad, jövőre ingyen távozhat, viszont egész évben csere lesz, Villa és Titi mögött. Meddig fogja bírni? szerintem kb 2 hét és utána jön a toporzékolás. Ha itt lesz Villa, elég buta döntés lenne részéről, ha maradna.
A keretben lehet több szerintem. Csak a egyszerre három játszhat.albicelesteX írta:Teljesen igazad van!!! 3 EU-n kívüli játékos lehet szerintem Spanyolban egy keretben!!!Rammstein írta:Azért nem mindegy, hogy légiós vagy EU - n kívüli
Teljesen igazad van!!! 3 EU-n kívüli játékos lehet szerintem Spanyolban egy keretben!!!Rammstein írta:Azért nem mindegy, hogy légiós vagy EU - n kívüli
Ez nekem is így rémlik, hogy 3 EU-n kívüli playa lehet a keretben.albicelesteX írta:Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem Spanyolországban összesen 3 légiós játékos lehet a keretben!
Azért inkább Eto'o igényeivel vannak itt a gondok szerintem.Bár kitudja mi zajlik a háttérben.Pep lehet hogy nem jön ki Eto'o-val de azt nem hiszem hogy elüldözné.albicelesteX írta:Hát ha jól tudom akkor az hogy mennyi légiós lehet egy csapatban azt országa válogattja!Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem Spanyolországban összesen 3 légiós játékos lehet a keretben!Szóval az le van korlátozva!nem egy meccsen léphet pályára 3 egyszerre!
A másik meg hogy vajon Pep-ék miért akarják elüldözni Eto'o-t mióta Ő az edző ezt nem tudom pontosan,de szerintem ez semmi más mint szimpátia kérdése!Pep nem bírja és ennyi!Ezt nem lehet mással magyarázni!Teljesítményével biztos nem!Magatartása, hmmm idén szerintem semmi kirívót nem tett azon kívül, hogy a nyáron számüzöttek listájára volt téve Ő ezután beállt a sorba és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a csapat idáig jutott!Úgyhogy szerintem kicsit több tiszteletet érdemelne itt a fórumon is meg kint is még a "nagy" Pep-től is!Mert itt csak Ő akarja elpaterolni a klubtol Samut!Jah és a respect nem csak az elmúlt idény miatt jár neki!!!!Szerintem!Forca Eto'o!!!!
egyetértek...Asys írta:Hsz szerk.
Múltkor felmerült talán épp Filipe kapcsán, gondoltam hozzászólok.
Az alábbi emberkék számítanak EU-n kívülinek: Martin, Touré és Hleb
+ Henrique és Keirrison
Culinho felvilágosított, szóval 3 EU-n kívüli playa lehet a pályán egyszerre! Így végülis mindenki maradhat
Yaya biztos, hogy nem megy sehova, de ez logikus asszem.
Ha Keirrisont valamilyen csoda folytán a csapatnál tartaná Pep, akkor Hleb-nek pápá vagy nem pápá (nem vagyok most már biztos)... S valószínúleg ekkor igazolnánk le a nemrégiben felmerült Felipe Melo-t akinek van spanyol állampolgársága... (Mascherano-nak olasz állampolgársága van, de mivel valószínűtlen, hogy távozik a Pool-ból, emiatt mindegy)
Egyébként a brazil mellett tenném le a voksomat, támadásban jobb az argentínnál. S noha nagyon kedvelem Hlebet, az idei teljesítményét simán hozza Melo!
Mégse következtetek...
Bocs, de ehhez hozzátartozik az, amit érdekes módon ilyenkor sokan elfelejtenek. Nem mindegy, hogy egy csatár mögött kik szaladgálnak.2.Villa miben múlja felül? Ne szubjektíven nézd ,hanem tények alapján. Gólok száma, kupák száma,lejátszott meccsek száma.
Ezen meg lassan el kéne gondolkodni, hogy vajon miért akarják Pep-ék már 2odjára is elküldeni. Tavaly még értetlenkedhettünk volna, amikor Pep még hivatalbalépése előtt kijelentette, hogy Deco és R10-el együtt Eto'oval sem számol idénre. Sokan nem értettük, vagyis szinte senki, de ő az edző, ő volt ott vele, ő nem volt megelégedve vele. Eltelt egy év, mindent megnyertünk, de a helyzet semmit sem változott. megint el akarják küldeni... Nem gyanús? Tavaly nem voltak komoly kérői, mert akkor biztos eladták volna. Idén első komoly kérő és mehet is.5.Ha mind1 lenne neki hol játszik,már tavaly elment vna citybe, és érdeklődött utána a Milán,az Inter és a Mu is - vagy ezek kis csapatok ?
Amúgy azt elfogadom,h nem a kedvenced,de azért a teljesítménye nem semmi...
1.Nem jóslás,véleménygergo9 írta:Szokásos Eto'o vs Villa ügy.
Ne legyünk már ekkora jósok hogy előre tudjuk jó döntést hoz e a vezetőség Eto'o ügyében. Majd ha Villa itt letol egy évet akkor lehet nagyjából véleményt alkotni errről a témáról. Villa sztem mindenben felülmulja a kamerunit.
Hálatlan vezetőség? Ez tényleg nevetséges.......
Nem is tudom ki nyilatkozta hogy csak dolgozik itt , Klasszikós botrány tavaly stb stb
Nem kedvelem Eto'o-t sőt ez enyhe kifejezés de elismerem azt hogy sokat tett a Barca-ért de Eto'o karrierista(nem szép kifejezéssel zsoldosÖ. Sztem nem igazán kötődik ugy érzelmileg ehhez a csapathoz mint ahogy sztem kéne lásd nyil-ai mint akár az egy-két éve itt játszók (Alves,Titi). Eto'o-nak igazából tökmind1 melyik nagycsapatban játszik (Madridon kívül ) csak kapja meg a nevetséges, irreális fizetését .
És azt sem tartom vlennek hogy a szitin kívül senkinek sem kell meg azt sem hogy Guardiola is szabadulna tőle ahogy tud.
Én meg pont, hogy fordítva látom. Minek adsz el valakit, ha helyette egy hasonló kvalitású és kb. egyforma játékstílusú playát hozol a helyére? Szerintem semmi.messinho19 írta:ugynézki Eto'o távozik
de legalább akkor téleg Villa jöjjön... mert ha jön Ibra vagy vki más az elég fos lenne
Lehet hogy valamikor önző,de ajánlom figyelmedbe a Brazil-Olasz meccset a 3.gólnál egyedül vitte a kapura de ő inkább bepasszolta Ramiresnek igaz öngól lett végülshevy írta:ahogy Robinho játékát elnézem a tornán, nem örülnék az érkezésének, annyira önző, Ribery sokkal jobban kéne, dehát ő meg nem fog jönni
Hááát nemtudom...Given,Bridge,De Jong,Barry,S.W.Philips,Bellamy,Robinho,Santa Cruz nem épeszű?recrea írta:Szerintem nem volt látványosan önző Robinho, egyszerűen nem ment neki a játék, viszont egyáltalán nem fontos igazolás. Ezt a City-t meg hagyjuk már, nincs épeszű játékos, aki odamenne, Eto'o sem fog. Mondjuk netto 11 misi
A szerkesztőségből én vagyok az egyetlen, aki komolyabban számol ezzel. Persze a többiek oldalán a logika, nehéz volna megmagyaráznom miért gondolom így, de feltételezem h ez lehet, ha leigazoljuk.CFirpo3 írta:Nem mert nem látunk rá nagy esélyt, h Samu marad, persze reménykedni lehet...albicelesteX írta: Azzal nem számol itt senki hogy mivan ha marad Eto'o és úgy jön David?!Az lenne a legjobb megoldás!!!
Nem mert nem látunk rá nagy esélyt, h Samu marad, persze reménykedni lehet...albicelesteX írta: Azzal nem számol itt senki hogy mivan ha marad Eto'o és úgy jön David?!Az lenne a legjobb megoldás!!!