Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Így van, javítom azonnal.danikaa10 írta:Nem kukacoskodásból, de szerintem az egyik topic címe hibás. "Csikorogjanak a fogaskerek", ennek szvsz semmi értelme, hanem "Csikorogjanak a fogaskerekek."
Értem.lionelmessi19 írta:antiimperialista nevű kedves fórumozónknak megszületett a kislánya, és mi többek közt ezzel gratuláltunk.
Leírtam egy ronda szót, töröltétek, ez a szabály. Elismerem. De ezt az okádékost részt nem tudom hova tenni. Szerintem egy moderátor nem beszélhet így, ilyen stílusban, ez is szabálysértő volt. Beláthatod, hogy írhattad volna másképpen, pl. tárgyilagosan. Mindegy is most már, tüske emiatt nem fog bennem maradni. De igyekezz fejlődni! Mindig van hova. Neked is, nekem is. paxlionelmessi19 írta:...
igen, lehet kicsit fejlődnöm kellene benne, az átfedést még most se annyira értem ezek szerint:Varga Tamás írta:
Igen, azt írtam, hogy nem minden esetben értek vele egyet - ezt ma.
Akkor pedig azt, hogy nem feltétlenül fogadom meg a véleményét. gondolom, Ő is így van vele. Ettől még tiszteletben tartom, és elfogadom.
De ettől még elolvasom, értelmesnek, és korrektnek tartom.
A kettő nem üti egymást.
Ha szerinted igen, akkor tanulj szöveget értelmezni.
Igen, azt írtam, hogy nem minden esetben értek vele egyet - ezt ma.ozsimiki írta:most jöttem haza, ezen megakadt a szemem, nem jelwaz képességeire értve, hanem a te véleményeden jelwazzal kapcsban.Varga Tamás írta:
Nem tudom, mit töröltetek jelwaz kollégától.
Egyet tudok: az esetek 99%-ban értelmes, mélyenszántó gondolatokkal teletűzdelt, korrekt hsz-ket olvasok Tőle. Minden alkalommal elolvasom a véleményét, még akkoris, ha nem mindenben értek Vele egyet. Ettől még megállapításai rendszerint helytállóak, rendszerint átlagon felüliek!
mert ezek szerint érdekel a véleménye,vagy nem? tudod miért kérdem, kicsit mást írtál kb 2 napja, amikor én hoztam fel példának a vitáinknál.
akkor most melyik?
előre is bocsánat,de az ilyeneken fent akadok.
most jöttem haza, ezen megakadt a szemem, nem jelwaz képességeire értve, hanem a te véleményeden jelwazzal kapcsban.Varga Tamás írta:
Nem tudom, mit töröltetek jelwaz kollégától.
Egyet tudok: az esetek 99%-ban értelmes, mélyenszántó gondolatokkal teletűzdelt, korrekt hsz-ket olvasok Tőle. Minden alkalommal elolvasom a véleményét, még akkoris, ha nem mindenben értek Vele egyet. Ettől még megállapításai rendszerint helytállóak, rendszerint átlagon felüliek!
Ezt a hozzászólásodat te milyennek minősíted? Ez nem személyeskedő? De az. Akkor miért nem került törlésre? És mi számít káromkodásnak? Ebben akár más moderátor véleménye is érdekelne. Mennyire egységes a moderátori gondolkodás, ha nem beszélik meg előre? Mert egyelőre én azt érzem, hogy megítélés kérdése a dolog. Úgy meg nem lehet egyenlő mércével mérni a dolgokat. Varga Tamás előző hozzászólásában mi volt a szabályellenes?Azt például elég kézzelfoghatónak érzem, hogy a káromkodást nem tűrjük még félig kipontozva sem.
Lehet, hogy néha picit túlzásba esünk, de csak nagyon kevésszer. De többek közt ettől olyan ez a fórum, mint semelyik másik. És az is lehet, hogy sokaktól elfogadnám ezt a kritikát.
De nem tőled. Rengeteget töröltem már tőled. A rendszeres fórumozók közül senki nem ír olyan okádék stílusban, mint te. És itt helyénvaló ez a megfogalmazás. Ha rászánod magad, hogy leírj pár sort, a legritkább esetben jön össze valami olyan nélkül, ami autocenzúrát érdemel.