Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
kudu
Entrenador del Barça

2009.08.28. 11:45:17

5 nap után jól esik újra az Eurobarcát nézni, épp gólytáborban vagyok Debrecenben, csak most egy net kávézóban ülök, hogy ránézzek már az oldalra 8)
otthon lesz mit olvasgatni itt a fórumon, ahogy elnézem folytak az események rendesen.

a gólyatábor am nagyon f**za 8)
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.27. 00:36:47

Na akkor ebből az oldalből kifolyólag lenne egy olyan kérdésem hogy lenne e olyna vállalkozó szellemű pesti aki elkisérne engem a tali ideje alatt az Egressy út 12-be :D. Ahogy néztem nincs is olyan messze bár nem nagyon értek pesthet szóval lehet mégis :D. Pü-t írjon valaki légyszives meghálálom(alkohollal nem egyéb juttatással :D) .

Savi téged én is még a rasta nélkül is :D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.27. 00:36:27

Chris0527 írta:Felnyomok egy hajpántot és elleszek én vele, arra viszont fel kell készülnöm hogy ez miatt sokan már külsőre elitélnek, de azoknak ugysem fogom elmagyarázni a dolgokat ezt vki vagy meg akarja érteni vagy nem.(Vater nem érti meg pl :D)
Nem is csodálom,én tuti kitagadnálak. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.27. 00:00:37

Chris0527 írta:...
Na, hát végigolvastam a honlapot....
huhh, lesz dolgod vele, nemkevés, le fog fárasztani, meg a segédedet is. :) Viszont az elég fura, hogy Mo-n nem kapni ilyen wax-ot, meg csak elvétve olyan fésüt, igy elég macerás külföldröl hozatni, dehát aki törödik a hajával, az tejben, wax-ban fürdeti. :)
Na erőt és kitatást hozzá!
Meg képeket majd. :lol:

Még annyit hogy fésüt állitolag már nem is gyártanak ilyent szóval vagy kutyafésű lesz belőle de lehet inkább maradok a sima müanyagnál is az is kibirt egyet max elhasználunk párat :D
Chris

Egyébként ez nemjó? Rákerestem googlen erre a wax-ra, itt lehet rendelni
wax
Ilyent használ a honlap készitöje is, de ha nemjó akkor vegyük ugy hogy nemirtam semmit. :) meg fésük is vannak.

Te komolyan szobrot csináltatok rólad már vagy 1 honapja keresek hasonlót de nem találtam :shock: :lol:
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.26. 23:42:03

Danka00792 írta: Na minegy, ezt a honlapot most végigfutom. :)
Azért raktam be mert ez sokmindenkinek sokmindent megmagyaráz, mint a forumon a képek berakásánál az a topic :D
Ennél ritkábban szokták mosni igazából én nem találkoztam büdös rastával biztos van de sztem elég mosni kevesebbszer is, mondjuk az tény hogy higénikusabb naponta vagy kétnaponta mosni, de például a haj is alkalmazkodik egy idő után ehez az állapothoz. Ha esetleg elmegyek bulizni ahol beszívhatja a cigifüstöt pl. akkor utána biztos átmosom nem olyan bonyolult dolgo sztem kicsivel macerásabb annál ami most van. Nincs olyna hosszu hajam olyan 16-17 centi körül van(igen még mindig a hajamról beszélek :D) ebből lesz olyna 10 centi körüli rasta de már zavar a hosszú haj és türelmetlen is vagyok igazából szóval nem fog zavarni hogy rövid lesz majd megnő hisz nő ha rasta akkor is és nem akarom mostanában levágatni majd. Felnyomok egy hajpántot és elleszek én vele, arra viszont fel kell készülnöm hogy ez miatt sokan már külsőre elitélnek, de azoknak ugysem fogom elmagyarázni a dolgokat ezt vki vagy meg akarja érteni vagy nem.(Vater nem érti meg pl :D)
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.26. 23:33:30

danikaa10 írta:Jelenleg Csépán vagyok még holnapig, mivel egyik ismerősünk itt vett egy házat, amit kialakított ilyen nyaraló félének. De a többi ház az megdöbbentő. :shock:

A szomszéd ház amiben egy öreg hölgy él, igazából egy leégett istálló, jelzem 40 éve lakik benne, villany, víz és wc(!) nélkül. Durva azért látni, egy 80 éves embert az udvarba egy vödörbe nagy wc-zni. :lol:

A másik szomszédunk egy alkoholista, de ezt nem folytatom. :D

Szóval elég nagy a szegénység, nyilván nem minden házba ilyen szörnyűek a körülmények, de azért ez kissé ledöbbentett.

üdvözöllek a környékemen, én Csépára be nem teszem a lábam, ott naponta rabolnak ki öregeket, és szabályosan terror van...
Csongrád azért kicsit más;)
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.26. 23:25:20

Chris0527 írta:Mosni lehet akár kéthetente is sztem én úgy fogom de vizzel azért lehet többször is, de azt is csak az első egy hónap után.
Az szép, de ha ilyen idöközönként mosod (mert ugye azt irtad, hogy "lehet akár kéthetente is", szal azért annál ritkábban szokták, vagy nem? Na mindegy :) ) akkor nem fog bebüdösödni?
Egyébként majd egy képet szurhatnál be magadról, hogyha már "kész" a hajad. :)
Egyébként szerintem jól néznek ki, csakhát tényleg nagyon sok a munka vele, meg (eddig ugy tudtam, persze nem is jártam utána, csak haverom igy mondta) hogy nem is lehet egyáltalán mosni, ami eléggé... hát... nem is az, hogy mocskos, de azért elég, hmm... kényelmetlen is lenne, vagy az is?
Na minegy, ezt a honlapot most végigfutom. :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.26. 23:20:27

Ha kész lesz látni akarom a hajad Chris :!: 8) :D

Lesz elötte utána kép :wink:
Chris
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.26. 23:05:39

Saviola írta:
Ha a spanyol elnök kimegy egy Barca meccsre az már kampány,igaz?Vicc. :evil:
Spanyolország királyság, így királya van, nem elnöke. :lol:

A miniszterelnöke viszont tényleg Barcás. :wink:
Kép
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.26. 23:04:16

torrestoni írta:
Ma már mindenhez gyártanak ilyen szir-sz ar anyagot? A jó öreg zsírzselé nem is játszik? :lol:

Egyébként mit takar ez a wax? Tehát így akár minden nap, vagy héten lehetne mosni nyugodtan, alaposan, aztán csak rákened, s mintha mindig is raszta lett volna? Vannak ám ötleteim kötőanyag gyanánt, kezdve a maltertől... :D
Igazából azért kell a wax hogy az elején összeálljon a haj. Azért kell "rasta wax" mert a sima waxok/zselék olyan anyagokból vannak hogy egy idő után roncsolják a hajat és ki KELL mosni a hajból mert nagoyn tönkre teszi ami meg nekem knée az meg természetes anyagokból van és tartosabb ideig hat. Az első egy hónap kritikus igazából utána havonta kéthavonta kell waxozni esetleg mosás után ahogy emlitetted hogy egybe maradjon de nem olyan sűrün. Mosni lehet akár kéthetente is sztem én úgy fogom de vizzel azért lehet többször is, de azt is csak az első egy hónap után.

http://vengi.uw.hu/enter.html

Itt egy oldal a hitetleneknek akik azt hiszik hogy a rasta haj igénytelen, többet kell vele foglalkozni mint egy egyszerü hajjal, persze sok rasta van aki nem foglalkozik vele, én nem ilyen leszek :D.
Egyébként egy tincsem már van amolyan próbatincs de megmarad a többi jövő héten szombaton jön :D.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.26. 22:50:24

Jelenleg Csépán vagyok még holnapig, mivel egyik ismerősünk itt vett egy házat, amit kialakított ilyen nyaraló félének. De a többi ház az megdöbbentő. :shock:

A szomszéd ház amiben egy öreg hölgy él, igazából egy leégett istálló, jelzem 40 éve lakik benne, villany, víz és wc(!) nélkül. Durva azért látni, egy 80 éves embert az udvarba egy vödörbe nagy wc-zni. :lol:

A másik szomszédunk egy alkoholista, de ezt nem folytatom. :D

Szóval elég nagy a szegénység, nyilván nem minden házba ilyen szörnyűek a körülmények, de azért ez kissé ledöbbentett.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.26. 22:46:27

Chris0527 írta:Van rasta arc a fórumon?Vagy én leszek az első? :D

Ha igen azt kérdezném tőle honnan lehet rasta wax-ot beszerezni mert nem igazán találtam sehol semmit, egy tippem van pesten a népszinház utcában álitólag van egy africa shop ott lehet kapni. Véletlen nem jár arra valaki szombatig és nézné meg nekem? :D
Mert ha igaza hír akkor elnéznék oda is és beszereznék egy tubussal :D.
Valaki vállalkozó szellemű rendes ember? O:) 8-[
Ma már mindenhez gyártanak ilyen szir-sz ar anyagot? A jó öreg zsírzselé nem is játszik? :lol:

Egyébként mit takar ez a wax? Tehát így akár minden nap, vagy héten lehetne mosni nyugodtan, alaposan, aztán csak rákened, s mintha mindig is raszta lett volna? Vannak ám ötleteim kötőanyag gyanánt, kezdve a maltertől... :D
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.26. 22:41:50

Van rasta arc a fórumon?Vagy én leszek az első? :D

Ha igen azt kérdezném tőle honnan lehet rasta wax-ot beszerezni mert nem igazán találtam sehol semmit, egy tippem van pesten a népszinház utcában álitólag van egy africa shop ott lehet kapni. Véletlen nem jár arra valaki szombatig és nézné meg nekem? :D
Mert ha igaza hír akkor elnéznék oda is és beszereznék egy tubussal :D.
Valaki vállalkozó szellemű rendes ember? O:) 8-[
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.25. 23:34:29

Érdekes kis sztorik olvashatók itten. A Magyar zászlós tetszik:D. A magyar zászló mióta fegyver?:D. Az a vén szatyor meg örüljön hogy nem árpádsávost lengettél előtte :D.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.25. 23:28:52

Pedig én Mo területén élek, igaz, hogy a kisebbség arány majd 50 %-os ...
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.25. 23:24:20

Hmm, ahol én lakom, az első sarkon lelőnének, ha magyar zászlóval, vagy egyéb jelképpel járkálnál :) .

Sajnos ez van...bár itt különösebb indok se kell, hogy félholtra verjenek valakit... :roll:
chonggy
Capitá del Barça

2009.08.25. 23:16:54

jakkal írta:
ehhez a diszkriminációs,sérttegetős dologhoz én is hozzászólnék..
Ilyen nekem is van. Bár nem sértegetős:)
Szombaton megvettem a jegyet a mai Loki meccsre. Utána elmentem a kolegámhoz a Blahára, mivel beígért egy Magyar zászlót amit majd lengethetek serényen a Puskásban. Káposztásmegyeren élek, ez az út onnan kb 1 órás. A 8. kerben már furcsán néztek rám az emberek hogy: némá' Magyarzászlóval sétál az a gyerek. Ezt olvastam ki a szemükből.
Felszálltam a Combinora, senki sem állt a közelembe. Mondom mi van még bűzlök is?
Combinorol le, indulok a metróhoz erre körbeállnak az ellenőrök és 2 percig vizsgálgatták a bérletem. Kezdtem ideges lenni. A metrón beszólt egy vénasszony hogy most kivételesen nem az megy székházát akarom szétszedni? Anyukám tiszteletre nevelt, de ez már kezdett sok lenni, elintéztem egy agymosott idióta vén szatyor beszólással. Aztán a villamoson megint ugy néztek rám mint akinek a homlokára írták hogy elmebeteg sorozatgyilkos vagyok.
Csak azért mert a Magyar zászlót haza hoztam.
Mindezt Budapesten..nem az ún szlovákiában, erdélyben vagy a kedves szerbeknél... Magyarországon.
Az a nagy helyzet hogy már saját magunk is gyűlöljük magunkat..

és nemsokára indulok a zászlóval át a városon:D jujj de jó lesz :lol:

én ki se mernék itt menni magyar zászlóval,meglincselnének,..első diófán kötnék ki...ez van,ezt kell szeretni... :evil: :cry:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.25. 23:07:08

Saviola írta:
torrestoni írta:Azért a mondandójában volt egy kis kampány...
Jó,rendben,így visszavontam.Azt már nem láttam,azt hittem,csak a képből ítéltek.Elnézést kérek :!: :?
Semmi gond, én egyébként is úgy vagyok vele, hogy belefér, hiszen alapvetően futballkedvelő. Egyébként annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy a 2002-es választásnál terveztek Kósával új stadiont, de akkor vesztettek, most ha minden jól alakul tartja az ígéretét, s lesz stadion, ami a városnak jó.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.25. 23:04:19

torrestoni írta:Azért a mondandójában volt egy kis kampány...
Jó,rendben,így visszavontam.Azt már nem láttam,azt hittem,csak a képből ítéltek.Elnézést kérek :!: :?
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.25. 23:02:18

Saviola írta:...
Azért a mondandójában volt egy kis kampány...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.25. 23:00:24

lionelmessi19 írta:Te pontosan ugyanezt csinálnád a helyében. :)
Mondjuk a TV2őt nem értem, nem feltétlen kell neki szót adni egy meccs után, bár senkinek sem kötelező nézni, és nyilván sokakat meg érdekel, nézettség lehet.

szerk: Savi, szerintem volt meccs utáni beszélgetés.
Akkor elnézést,azt már nem láttam. :oops:

De ettől függetlenül tartom a lent leírt véleményem. :P
Andris
Adminisztrátor

2009.08.25. 22:58:50

Te pontosan ugyanezt csinálnád a helyében. :)
Mondjuk a TV2őt nem értem, nem feltétlen kell neki szót adni egy meccs után, bár senkinek sem kötelező nézni, és nyilván sokakat meg érdekel, nézettség lehet.

szerk: Savi, szerintem volt meccs utáni beszélgetés.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.25. 22:58:44

lui1698 írta:Orbán mi az Atya Úr Istent kampányol már?
:evil:
Gratulálok.Ez kampány.Fizetett azért,hogy őt mutassák,bele is vigyorgott a kamerába,nem láttad?

Azért,mert valaki politikus,attól még szeretheti a focit,s szurkolhat.Teljesen szolídan,debrecenes sállal a nyakában szurkolt és nézte a meccset.

Hol van ebben a kampány?Hol láttál a nyakában Fideszes sálat,vagy táblát a kezében?

Ne legyünk már nevetségesek,könyörgöm.

Mondom ezt úgy,hogy ülhetett volna ott bármelyik politikus.

Ha a spanyol elnök kimegy egy Barca meccsre az már kampány,igaz?Vicc. :evil:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.25. 22:54:54

lui1698 írta:Orbán mi az Atya Úr Istent kampányol már?
:evil:
Hát ezt el kell fogadni. Futballkedvelő, nem mellesleg Fidesz elnök. A DVSC-t és a várost ebből a szempontból nem kell bemutatni, de ez legyen a legnagyobb baj.

Itt abba is lehet hagyni a politizálást! Köszönjük! Mindenkinek!

Szerk.: ki politizált? Ez gyerekes, ezek tények, úgy gondolom értelmes emberek vagyunk, a politikáról folytatott eszmecsere nem itt kezdődik, nem is akart senki bővebben. Egy kérdésre válaszoltam. No, mindegy, legyen akkor cenzúra, és fontoskodás. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.25. 23:04:04-kor.
Lezárt