Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem is csodálom,én tuti kitagadnálak.Chris0527 írta:Felnyomok egy hajpántot és elleszek én vele, arra viszont fel kell készülnöm hogy ez miatt sokan már külsőre elitélnek, de azoknak ugysem fogom elmagyarázni a dolgokat ezt vki vagy meg akarja érteni vagy nem.(Vater nem érti meg pl )
Na, hát végigolvastam a honlapot....Chris0527 írta:...
Azért raktam be mert ez sokmindenkinek sokmindent megmagyaráz, mint a forumon a képek berakásánál az a topicDanka00792 írta: Na minegy, ezt a honlapot most végigfutom.
danikaa10 írta:Jelenleg Csépán vagyok még holnapig, mivel egyik ismerősünk itt vett egy házat, amit kialakított ilyen nyaraló félének. De a többi ház az megdöbbentő.
A szomszéd ház amiben egy öreg hölgy él, igazából egy leégett istálló, jelzem 40 éve lakik benne, villany, víz és wc(!) nélkül. Durva azért látni, egy 80 éves embert az udvarba egy vödörbe nagy wc-zni.
A másik szomszédunk egy alkoholista, de ezt nem folytatom.
Szóval elég nagy a szegénység, nyilván nem minden házba ilyen szörnyűek a körülmények, de azért ez kissé ledöbbentett.
Az szép, de ha ilyen idöközönként mosod (mert ugye azt irtad, hogy "lehet akár kéthetente is", szal azért annál ritkábban szokták, vagy nem? Na mindegy ) akkor nem fog bebüdösödni?Chris0527 írta:Mosni lehet akár kéthetente is sztem én úgy fogom de vizzel azért lehet többször is, de azt is csak az első egy hónap után.
Spanyolország királyság, így királya van, nem elnöke.Saviola írta:
Ha a spanyol elnök kimegy egy Barca meccsre az már kampány,igaz?Vicc.
Igazából azért kell a wax hogy az elején összeálljon a haj. Azért kell "rasta wax" mert a sima waxok/zselék olyan anyagokból vannak hogy egy idő után roncsolják a hajat és ki KELL mosni a hajból mert nagoyn tönkre teszi ami meg nekem knée az meg természetes anyagokból van és tartosabb ideig hat. Az első egy hónap kritikus igazából utána havonta kéthavonta kell waxozni esetleg mosás után ahogy emlitetted hogy egybe maradjon de nem olyan sűrün. Mosni lehet akár kéthetente is sztem én úgy fogom de vizzel azért lehet többször is, de azt is csak az első egy hónap után.torrestoni írta:
Ma már mindenhez gyártanak ilyen szir-sz ar anyagot? A jó öreg zsírzselé nem is játszik?
Egyébként mit takar ez a wax? Tehát így akár minden nap, vagy héten lehetne mosni nyugodtan, alaposan, aztán csak rákened, s mintha mindig is raszta lett volna? Vannak ám ötleteim kötőanyag gyanánt, kezdve a maltertől...
Ma már mindenhez gyártanak ilyen szir-sz ar anyagot? A jó öreg zsírzselé nem is játszik?Chris0527 írta:Van rasta arc a fórumon?Vagy én leszek az első?
Ha igen azt kérdezném tőle honnan lehet rasta wax-ot beszerezni mert nem igazán találtam sehol semmit, egy tippem van pesten a népszinház utcában álitólag van egy africa shop ott lehet kapni. Véletlen nem jár arra valaki szombatig és nézné meg nekem?
Mert ha igaza hír akkor elnéznék oda is és beszereznék egy tubussal .
Valaki vállalkozó szellemű rendes ember?
jakkal írta:Ilyen nekem is van. Bár nem sértegetős:)ehhez a diszkriminációs,sérttegetős dologhoz én is hozzászólnék..
Szombaton megvettem a jegyet a mai Loki meccsre. Utána elmentem a kolegámhoz a Blahára, mivel beígért egy Magyar zászlót amit majd lengethetek serényen a Puskásban. Káposztásmegyeren élek, ez az út onnan kb 1 órás. A 8. kerben már furcsán néztek rám az emberek hogy: némá' Magyarzászlóval sétál az a gyerek. Ezt olvastam ki a szemükből.
Felszálltam a Combinora, senki sem állt a közelembe. Mondom mi van még bűzlök is?
Combinorol le, indulok a metróhoz erre körbeállnak az ellenőrök és 2 percig vizsgálgatták a bérletem. Kezdtem ideges lenni. A metrón beszólt egy vénasszony hogy most kivételesen nem az megy székházát akarom szétszedni? Anyukám tiszteletre nevelt, de ez már kezdett sok lenni, elintéztem egy agymosott idióta vén szatyor beszólással. Aztán a villamoson megint ugy néztek rám mint akinek a homlokára írták hogy elmebeteg sorozatgyilkos vagyok.
Csak azért mert a Magyar zászlót haza hoztam.
Mindezt Budapesten..nem az ún szlovákiában, erdélyben vagy a kedves szerbeknél... Magyarországon.
Az a nagy helyzet hogy már saját magunk is gyűlöljük magunkat..
és nemsokára indulok a zászlóval át a városon:D jujj de jó lesz
Semmi gond, én egyébként is úgy vagyok vele, hogy belefér, hiszen alapvetően futballkedvelő. Egyébként annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy a 2002-es választásnál terveztek Kósával új stadiont, de akkor vesztettek, most ha minden jól alakul tartja az ígéretét, s lesz stadion, ami a városnak jó.Saviola írta:Jó,rendben,így visszavontam.Azt már nem láttam,azt hittem,csak a képből ítéltek.Elnézést kérektorrestoni írta:Azért a mondandójában volt egy kis kampány...
Azért a mondandójában volt egy kis kampány...Saviola írta:...
Akkor elnézést,azt már nem láttam.lionelmessi19 írta:Te pontosan ugyanezt csinálnád a helyében.
Mondjuk a TV2őt nem értem, nem feltétlen kell neki szót adni egy meccs után, bár senkinek sem kötelező nézni, és nyilván sokakat meg érdekel, nézettség lehet.
szerk: Savi, szerintem volt meccs utáni beszélgetés.
Gratulálok.Ez kampány.Fizetett azért,hogy őt mutassák,bele is vigyorgott a kamerába,nem láttad?lui1698 írta:Orbán mi az Atya Úr Istent kampányol már?
Hát ezt el kell fogadni. Futballkedvelő, nem mellesleg Fidesz elnök. A DVSC-t és a várost ebből a szempontból nem kell bemutatni, de ez legyen a legnagyobb baj.lui1698 írta:Orbán mi az Atya Úr Istent kampányol már?